• Lia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a privát üzenetekben illetve sms-ben. Mondjuk mi már jó pár éve ismerjük egymást. Jobb egyébként telefonon egyeztetni vele és illedelmesnek lenni.
  • Megközelítés:

    Oda találni nem nehéz egy bevásárló központ sincs túl messze. Parkolni a fizetős utcán lehet vagy a közelben egy parkoló házban. A GPS simán oda visz ha beírod a címet. Biztos el lehet jutni BKV-val is de én kocsival mentem,így csak erről tudok írni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. Még kész sincs teljesen de szép nagyon. A lakás szép,nekem tetszik. Igényesen berendezett kuckó,ahogy Liánál régen is volt.Minden tiszta,finom és kellemes illatú. Hálóban van egy üveges beépített szekrény amiben lehet nézelődni :).Fürdő is jó.
  • Lány külseje:

    Aki már járt nála tudja,hogy mennyire gyönyörű nő. Abszolút megfelel a fotóknak. Mindig szexin tisztán és illatosan vár. Szép formás alak...Nagy formás mellek formás popsi és combok. Gyönyörű szemek arc és telt ajkak. Nekem ő a legszebb
  • Action:

    Két órát voltam nála. Mikor megérkeztem,mint régi ismerős köszöntöttük egymást. Picit beszélgettünk,majd mentem tusolni. Utána picit ő ment el szépítkezni és aztán már jött is .Leheveredtünk a francia ágyra és picit még beszélgettünk,közben simogattuk egymást,mint a szeretők. Majd elkezdük csókolni egymást. Közben markoltam,simogattam nagy kemény melleit és játszottam a mellbimbókkal is. Imádom mindenét. Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.Szépen haladtam lefelé..puszilgatva szép pociját majd leértem kelyhéhez.Ténykedésemet élvezte bár elélveznie nem sikerült.Majd legközelebb. Aztán pici francia még nekem,jött a gumi szájjal fel és aztán hátulról belé hatoltam...Jó szűk,talán ezért is élvezek el olyan hamar.Tisztogattuk magunkat és egy nagyon jót beszélgettünk Mindenről lehet vele diskurálni.Nagyon intelligens nő.Mindig szalad vele az idő,egész nap simán tudnék beszélgetni vele.
  • Elszámolás:

    Minden alap nála amit feltüntet az adatlapján. Mindig kedves,normális az emberrel. Utólag fizettem.Már nem is emlékszem,hogy amikor elsőre látogattam meg akkor előre kellett-e adnom vagy sem. Ára a mai átlagnak felel meg szerintem esetleg picit felette van.
  • Összkép:

    Mindig boldogan pozitív élményekkel gazdagodva távozok tőle Mire a kocsihoz érek már hiányzik is és gondolkozom a következő látogatásom idő pontján.
    Az igazi intelligens uraknak ajánlom,akik tisztelik az ilyen nőket is,,meg amúgy a nőket.Ha illedelmes vagy akkor jól meg fogjátok érteni egymást.
Happy Massage