• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves No-KECMEC! Köszönöm szépen a remek kis beszámolót. Nagyon jól és részletesen tudsz írni. És persze poénosan is. Nagyon tetszik. Te is, és a kedves kis közös barátunk is a kedvenceim vagytok. Sok közös van bennetek. És üzenem Drága Lallernak hogy a kutyusnak nem lett baja. És nem tapostad össze. Remélem hogy hamarosan újra fogunk randizni, mert egy remek partnert találtam meg benned. Puszi Amanda

 • Egyeztetés:

  Egy kollégával éppen a barátnős típusú lányokról váltottunk üzeneteket, Amandát erősen a figyelmembe ajánlotta mert tudta, hogy én ezeket a programokat kedvelem. Én írtam neki, hogy akkor próbálok bejutni kedvesünkhöz, mert éppen programot keresek másnapra. A baj ott volt, hogy kedvesünk aznap csak 14- órától volt elérhető, én meg pont ekkor kezdek dolgozni, és igen kétesélyes a telefonálási lehetőségem. A kolléga visszaírt, hogy ő már régen ismeri Drágaságunkat és ír neki olyan ajánlót rólam, hogy elég lesz egy VTR-t küldenem. Felvették a kapcsolatot és engem kidumálva sok szépet és jót írhatott rólam, mikor én is csatlakoztam a történésekhez és végre elküldtem egy VTR-es időpontot, Kedvesünk elfogadta az időpontkérésem. A helyszínen kedvesünk elmondta, hogy azt hitte személyesen is ismer az említett kolléga, mert nagyon életszerűen festett le. A kollégával csak levelező viszonyban vagyok, ezen Amanda kicsit elcsodálkozott! :-)
 • Megközelítés:

  A BKK utazástervezője részemre a 25-ös buszt javasolta a legmegfelelőbb lehetőségnek, innen még megkínált egy 1700 méteres sétával. persze csak abban az esetben ha az általa javasolt helyen szállsz le, figyelmetlenség hiányában ez bőven lehet több is. A megadott címhez kicsit több mint fél órával előbb érkeztem és így is sikerült elkésnem. Gondoltam a megadott időpontig elsétálgatok a környéken, mert én felettébb gyanúsnak tartom mikor egy pasi némi édességgel, meg telefonnal a kezében várakozik egy bejárat előtt. Sikerült olyan messzire sétálnom, hogy szinte rohanva kicsi késéssel érkeztem vissza, kedvesünket már lihegve hívtam a ház elől, aki elmondta, hogy még a megadott emeletet is lépcsőzve kell megtennem. Nem bújt érkezésemkor az ajtó mögé, utcai ruhája ezt nem tette indokolttá. Fogadásomra még egy kedves kutyus is felsorakozott, de elvárta, hogy megsimogassam a buksiját.
 • Helyszín:

  Ezzel most ismét nem nagyon tudok senkit untatni, alig emlékszek valamire. A fürdőben megvan minden ami egy alapos tisztálkodáshoz kellhet, a zuhanyfüggönyt és a száraz kilépőt külön kiemelném, mindkettő nagyon csecse, itt talán a remek törölközőt is odacsapnám a csecse dolgok közé, na akkor még az ágyban lévő remek rugós matracról nem is beszéltem, ami sok energiát megspórol dugás közben. Összességében egy kellemes, illatos, otthonos környezetről beszélhetünk!
 • Lány külseje:

  Amandának egy bájosan mosolygós arca van, szerencsére nem is spórol a mosollyal, osztja bőséggel. Utcai ruhában fogadott, egy fekete fehér csíkos felsőben és egy fekete testhez simuló nadrágban. A lábbelijét nem tudtam megfigyelni, a formás feneke és a kebleinek domborodó látványa teljesen másfelé terelték a tekintetem.
 • Action:

  A fürdőből rohanok kifelé, a szobába fordulva nagyon ügyelve a megfelelő sebesség megválasztására mert nedves talppal és nagy sebességnél erős a sodródás és a csúszásveszély, kedvesünket megpillantva egy satufékkel álltam meg és és dadogva mint éppen egy leállni készülő motor, kiböktem "de szép vagy". Kedvesünknek ekkor már csak egy bugyi volt az össz öltözéke, az is piros színben pompázott, gondolom a bikavadítás miatt. Kecmeckét egyáltalán nem nevezném bikának, de hatott rá ez a kellemes látvány. Én gúvadó szemekkel gyönyörködtem, kecmecke állapotát pedig a törcsimmel lepleztem. Kedvesünk rákérdezett, hogy oda megyek, itt már lehullott a lepel és mellé heveredtem, rögtön simogatásba is kezdtem. Nem rontottam egyből a finomabb részeknek, csak óvatos cirógatásokkal kezdtem a nem pont intimnek mondható részeken, aztán szemérmetlenül az intim részek cirógatására tértem. Gondoltam kipróbálom a csókjait, úgy csókolt vissza mintha a barátnőm lenne, és pont az én csókjaimra vágyott volna, és már régóta vágyakozott rá. Rögtön tudtam ez egy tuti program lesz, itt elidőztem egy "keveset" mert imádok csókolózni pláne olyannal aki tud is odaadóan csókolni. A kezemmel közben simogattam a finom tapintású bőrét, eztán megkértem had nyaljam ki. (nem így mondtam, de ez most nagyon jól néz ki a beszimben) :-)

  Kicsit rosszul helyezkedtünk, mert az ágy pereme nyomta a sípcsontom, neki meg a fejét, ráadásul a telefonja pont az ágy sarkán volt, amit majdnem sikeresen le is löktem. Amanda észlelte a problémát, rákérdezett, hogy igazodjunk máshogy? Mohó természetem rögtön nyalásra sarkalt és nemet mondtam. Ölelgettem a combjait, cirógattam a kebleit, puszilgattam a célterület környékét, végül belenyaltam abba a kívánatos punciba. Ettől jól megremegtem, amit továbbítottam a rugós matracnak, ami továbbhaladt kedvesünkre, akit szintén megremegtetett. Élveztem a történteket és jól összenyálaztam a punciját. Nyalás közbe a kebleit simogatta, meg magát is, igen izgatónak jellemezném a látványt. Amikor én szerettem volna a kebleit simogatni, nem egy irígy típus lévén rögtön átengedte nekem.

  Nekimentünk egy 69-nek is, nagyon finom puncit nyalhattam ismét, olyan féltérdeplős pózban kaptam a lehetőséget. Nehéz volt visszatartani a durranást, mielőtt bekapta kecmeckét "kicsit" ráizgatott a nyelvével mikor végre eltűntem, valami ilyesmi hangot hallattam "hrruaú" Amanda kuncogva mondta, "látom tetszik" igen nekem nagyon tetszett! Mikor nem nyaltam, akkor a lába alatt átkukucskálva próbáltam a szemem legeltetni. Láthattam ahogy kedvesünk szájában vagyok, néha láttam a nyelvét a makkomat nyalogatni.

  Egy ilyen pillanat után gumit kellett kérnem, kedvesünk gumizás közben rákérdezett a kedvenc pózomra, én most a misszit mondtam, pedig a lovaglós a kedvencem. Kedvesünk még azt is elmondta, hogy neki pedig a hátulról jövős póz a kedvence, de ekkor már háton fekve igazított magába. Itt még egy hosszú maratonra készültem, de bekerülés után érezve a szűk puncija ölelését, rögtön rájöttem ebből egy rövid sprint lesz! Amanda combjai között nem bírt magával kecmecke, kívánta ezt a leányzót. Én a nyaka alá karolva húztam a buksiját további csókolózásra, miközben a gumit tele lőttem, gondolatban Amandát lőttem tele, és kedvesünket még többször erősebben megtolva végül a kielégülés teljes mámorát átélve lefordultam róla. Kaptam ptörlőt a gumi eltávolításához, kaptam még a törölgetéshez is ptörlőt, és egyet kértem orrfújás céljából is.
  Drágaságunkat még többször megölelgettem és megcsókolgattam, mielőtt a fürdő használatára engedélyt kértem. Távozáskor még megajándékozott egy csókos, ölelgetős búcsúztatóval, én meg a fenekénél fogva húztam magamhoz. Sajnos itt a vége! :-(
 • Elszámolás:

  Erre a célra javaslom a bővebb infóját tanulmányozni, tele van hasznos infókkal de a csokor mértékéről még csak célzás sem található.
  Kedves kollégánk segített ki ebben az ügyben is, kérdésemre rögtön pötyögte a virágszálak mértékét. Nem éri el a csokor az átlagost, kedvesünk programja pedig bőven túl is szárnyalja az átlagost! Az aktusunk után rendeztem a rendeznivalót, mert ekkor jutott az eszembe, egy csókolózás után kipattantam az ágyból és a nadrágom felé siettem, az ágy előtt annak sarkában heverő kutyusra majdnem ráléptem, úgy feküdt ott mintha egy plüss állatka lenne. Olyan békésen pillantott rám, hogy szerintem fel sem fogta mekkora veszélyben volt pár pillanattal ezelőtt, ebből én sem jöttem volna valami jól ki, szerintem Amanda további csókjait már buktam volna! Végül egy jól látható helyre helyeztem, rákérdezve, hogy helyesek-e az információim a csokor mértékét illetően, igent válaszolt és ezzel le is tudtuk ezt a részt.
 • Összkép:

  Amanda olyan barátnős programot rakott össze nekem, hogy mikor kiléptem az ajtaján, rögtön azon kellet gondolkodnom, hogy mikor próbálkozok újabb időpontkéréssel! Már szerettem volna azóta, de a munkáltatóm keresztbe tett a terveimnek és igényt tartott a munkámra, én meg tovább vágyakozhatok Kedvesünkre. Szerintem egy héten belül újabb VTR-el próbálkozok, a kedves kollégánkat teljesen kihagyva a szervezésből, és remélem ez a kedves lány újra fogadni fog!
Happy Massage