• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramival az oldalon egyeztettük le az időpontot, bő egy héttel a randink előtt. Szabadsága után az első vendége lehettem, aminek duplán örültem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és kocsival is könnyű megközelíteni a helyszínt. Vidékiként már szinte úgy ismerem ezt a környéket, mint a tenyeremet!
  • Helyszín:

    Nekem borzasztóan bejön a lakása! Nagyon modern és otthonos minden helyisége. Amerikai konyhás, amelyben pedáns rend és tisztaság fogad. A fürdőben több tusfürdő, szájvíz, illatos tiszta törülköző. A hálóban nagy ágy tükörrel, bár oda most a lábam sem tettem be, mert Rami a nappalit ajánlotta lehetőségként, ahol együtt lehetünk. Éltem is vele, és milyen jó döntés volt részemről!:)
  • Lány külseje:

    Ében fekete hosszú haj, szép mosolygós kedves arc, gyönyörű vékony gazella test. Formás cicik, világbajnok feszes popsi, és a punci fazonírozott. Gyengém a külseje és az egész lány egyaránt. Imádok hozzá járni!
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam, már kívülről fújtam a tudnivalókat, így pár percen belül már a karjaiban is voltam. Forró csókkal fogadott, én pedig viszonzásul tökéletes popsiját markoltam át mindkét kezemmel. Fekete színű bodyban, harisnyában várt, amely szín a kedvence szerintem, ami ki is hangsúlyozta hibátlan szexi alakját.

    Gyorsan ledobáltam ruháimat, vendéglátóm frissítővel is megkínált közben. Rami játszott velem folyamatosan, tudja mennyire beindít közelsége. Muszáj volt pár csókot lopnom, és a melleit a ruhán keresztül simogatnom, na és persze fedetlen popsijába is belemarkolnom. Mondanom sem kell "állva" csapattam le az út porát magamról, és nagyon igyekeztem hozzá vissza.

    Nappaliban várt és egyből megcsókolt. Közben egy kis zenét állított be a konyhaszekrényen, mindezt úgy, hogy nekem háttal a popsiját csábítóan felém tolta, és farkamat körkörös mozdulatokkal izgatta. Könnyű ám Katát táncba vinni. Csókoltam mindenét. Száját, nyakát, majd a bodyból kiszabadítva melleit kényeztettem. Rami a konyhaszekrényre felülve szétrakta lábait, én letérdelve rá is szabadultam, számomra oly édes és izgató puncijára.
    Azt hiszem tudom hogyan szereti. Idővel többször is a csúcs közelében járhatott. Nyaltam őt kitartóan, és ujjammal is simogattam csiklóját. Amikor már azt hittem, hogy nem fog sikerülni, Rami teste egyre jobban remegni, megfeszülni kezdett, s hangja is arról árulkodott, sikerült őt a csúcsra vinnem. Kis idő múlva úgy kellett a sarokgarnitúrához kísérnem, mert még nem volt a lábaiban erő.

    Amit ezután kaptam arra még biztosan sokáig emlékezni fogok! Tudom, hogy imádja a férfi ember férfiasságát szájába venni. Végletekig elhúzni profi módon örömünket, és kiélvezi is annak minden pillanatát. Tökéletesen játszva a hangszeren és annak környékével is. Nézésével az őrületbe kergeti a férfi embert. Minden pillanatát kiélveztem, ahogyan ez a gyönyörű lány kényeztetését átéltem.

    Gumit kérve az asztalra feltérdelt, punciját felkínálta, majd kényeztettem franciásan pár percig, utána leültem és ő rám helyezkedve felülről meglovagolt a garnitúrán. Végig csókok, melleit simogattam közben, ő egyre gyorsabban mozgott felettem, és pár perc múlva szinte belelovagolta magát egyre hevesebben az újabb orgazmusába.
    Jó volt az arcán látni mindezt, még keményebb lettem, és tovább szeretgettem őt ebben a pózban

    Rami ismét a szájába vett, én eközben kezemmel punciját simogattam, kényeztettem. Természetesen a játékszabályokat betartva, majd kutyusban folytattuk tovább. Számomra ez brutál póz, pláne Raminál. Toltam is ahogy a csövön kifér, sikerült is őt megizzasztanom. Gyönyörű fekete hosszú haja a hátára tapadt. Édes hangjára végül el is élveztem, s hagyott sokáig megnyugodni magában.
    Randi végén mellém feküdt az ágyon. Meztelen közelségét, gyönyörű punciját látva nehéz volt értelmesen kommunikálnom vele! Rami ezt nézd el nekem!!:)
    Sajnos egyszer minden jónak vége szakad. Zuhany után fájó búcsú, pár csókkal kedvencemtől.
  • Elszámolás:

    Egy órát kértem, és egy picit tovább is maradhattam, semmi sürgetés nem volt részéről. Ajándék mértéke a pesti átlag felett van, de vele lenni, őt érezni...:)
  • Összkép:

    Szerintem érezhető, levágható, hogy mennyire szeretek hozzá menni. Imádom őt! Engem mindig teljesen feltölt már a tudat is, amikor vele randizhatok! Szinte minden találkozásunk lila cimkés, és ez a mostani randink is ilyen volt. Én nem tudom ennél jobban megfogalmazni a vele töltött perceket, és ezt átadni szavakban sem lehet.
Happy Massage