• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Tigrisem!❤


    Nem is tudom hol kezdjem neked a kis mondókám, hiszen annyi mindent tudnék neked mondani. Bár mindent ide nem lehet leírni, de ami kimarad azt majd egyszer személyesen elmondom :))

    Először is köszönöm neked ezt a szuper beszit amit írtál a mi felejthetetlen randinkról. Megmondom őszintén nem számítottam a látogatásodra ( csak úgy pislogtam mikor megláttam a VTR-t), a beszire pedig végképp nem! Kellemesen sikerült meglepned :))

    Örülök neki, hogy ennyi idő után újra meglátogattál és ismét egy felejthetetlen randin vagyunk túl :))
    Szeretném neked megköszönni a csodaszép rózsát, a figyelmességedet, kedvességet, törődést és azt is, hogy végig Nőként bántál velem. Örülök annak is, hogy ennyire jól érezted magad. Ez az érzés kölcsönös, hiszen egy rossz szavam se lehet rád :))

    Remélem, hogy lesz még alkalmam élvezni a társaságod és újra ilyen élményben részesíteni Téged ;)
    Várlak vissza Drágám!


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    Miss Hurrikán :**** ❤


    Ui.: Bocsánat, de majdnem megint elfelejtettem... Amikor nálam jártál meg akartam neked mutatni valamit, hogy emlékszel e rá. Én emlékszem :) Kb. 2 évvel mikor elsőnek jöttél hozzám kaptam tőled egy cserepes rózsát fehér kaspóban. A rózsa sajnos meghalt ( nálam minden cserepes virág így jár), de a kaspót elraktam és minden egyes nap figyel engem a konyhából :D ❤

  • Egyeztetés:

    Viszonylag kora délutáni órában átszerveződött a másnapom úgy, hogy a reggeli elfoglaltságom után az egész délelőttöm szabad és mindez Wanda közelében. Egy pillanatig sem haboztam, - és mivel nem voltam olyan környezetben, hogy telefonon diszkréten le tudjam fixáni a randit, ezért VTR-en tettem. A másfélórás elképzelésemre hamar jött a kedvező válasz a már ismert pontos címmel. VTR-en még pontosítlttunk, mert figyelmetlenségem okán nem voltam tisztában a csokor mértékével, de a Rá jellemző kedvességgel felvilágosított.
  • Megközelítés:

    Hiában voltam autóval kb. nyolc percre Tőle a kora délelőtti forgalom és a parkolás kihívást jelentett, főleg az, hogy találjak egy virágost. Egy kis gyümölcsért versenybe szállni az idővel pedig esélyem sem volt. Egy királyról és királynéről elnevezett forgalmas kereszteződést kell megcélozni ahol jár villamos is és akkor minden ok. A bejutás a kapukód ismeretében egyszerű. Egy testes ott lakóval találkoztam a kapuban és lifteztem, ezért kettő emelettel korábban szálltam ki a diszkréció érdekében.
  • Helyszín:

    Az utcai kép mit sem változott az évek alatt, nem úgy mint a lakás, mit Wanda folyamatosan csinosít. A berendezés a színek az illatok harmóniája olyan hangulatot kölcsönöz, mintha a szeretőmhöz ruccantam volna fel egy kellemes délelöttre. A fürdőben minden higiéniai kencefice, kellék rendelkezésre áll kellő mennyiségben és minőségben mi ilyenkor kell. A kádkilépő száraz, zuhanyfüggöny van a törülköző puha és feltünően kellemes illatú. A szóbában kellően nagy a nem nyikorgó franciaágy, ruhát, holmit van hová letenni.
  • Lány külseje:

    A fotókon valóban Ő van és azok hűen adják vissza nőiessége minden vonzó báját. Különösen a dekoltázs láttatta impozáns halmokat és popsija buja domborulatát. Néhány fotón csak beszédes szép szeme látható, de arca is szép. Huncut mosolya, kacér tekintete a belőle áradó szexualitás méltán nyerte el sok társam "szimpátiáját". Egyéniségével hamar meleg légkört tud teremteni, mit késöbb perzselő tűzzé tud fokozni. Sexy fekete szerelésben, kibontott hajjal, illatosan, mosolyogva fogadott.
  • Action:

    Bujálkodásunk már az ajtó becsukódása után elkezdődött. Kedvenc virágát egy szájra puszival köszönte meg, mi lágy csókolózásba torkollott heves ölelkezés közben. Pár lépés alatt, míg a szobába értünk megvizslattam a popsiját, mit a csipkés tanga csak még kívánatosbbá tett.

    A szobában lecuccoltam és ráfókuszáltam a hatalmas halmokkal való megismerkedésre. Csókolózás közben felváltva masszíroztam az ikreket és amit nem takart a melltartó azt mind csókoltam, habzsoltam. Egyikönk sem volt szégyenlős abban, hogy, minnél többet kapjon a másikból.

    Kezembe nyomott egy előmelegített puha, és fantasztikusan kellemes illatú törülközőt és máris vezetett a fürdőszoba. Azon a pár lépésen lehajolt valamiért és csak úgy kínálta magát a popsija. Meg is említettem, - Ha most lenne rajtam gumi el is időznénk a fürdőszoba ajtóban egy kevés időt. Mosolygott és megsimogatta a nem éppen szunnyadó férfiasságomat. Már a kádban állva törülköztem és hallottam közeledő lépteit, mikor megkérdezték, - Hol tartasz? De válaszra sem várva elhúzza a függönyt és lehajolva szájába vette férfiasságomat. Lassan, lágyan kényeztetett én pedig simogattam ahol elértem. Néhány perc alatt kiment minden vér a fejemből, ezért javasoltam, hogy folytassuk ezt tovább autentikusabb környezetben.

    A szobában csókolózás közben megszabadítottam minden ruhadarabjától, az ágyon pedig elsőnek elmerültem a természetes halmok nyújtotta gyönyörökben. Kényeztetésre jól reagáló keblei hamar megduzzadtak, bimbók meghegyesedtek és simogatásából, hangjából ítélve kedvére volt játékom.
    Testét végigcsókolva jutottam el frissen borotvált, kellemes örömökre éhes puncijához. Combját, Vénusz dombját csókolgattam mielőtt nyelvemmel érintettem nedves, illatos öle édes rését. Szám, nyelvem kalandozására hevesen reagált, közben a halmokat masszíroztam felváltva. Fejemet többször is remegő combja közé nyomta hajamat túrva én meg élveztem teste minden rezdülését. Valahanydik heves rezdülése után kijelentette, hogy - Teljesen kikészítesz! Most már én következnek!

    Hátamra feküdtem, párnát tettem fejem alá a kényelmesebb mozizáshoz, Ő meg úgy helyezkedett, hogy kényelmesen elérjem mindenét. Kellemesen, lágyan, minden sietség nélkül mindenre kitérve keresi örömöm. Lágyan nyalja a lécem, puhán szivogatja makkom, játékosan bánik a koronaékszereimmel és mélytorkozása közben szinte okafogyottá válik a kényszerfrancia, mert úgy csinálja magától ahogy én is tenném.
    Kértem, hogy váltsunk kutyába. Kitérdelt az ágy szélére én meg az ágy előtt mögé állva merültem el a lucskos tüzes puncijában. Először lassan, aztán egyre hevesebb tempóban élveztük az örömöket és amikor már kezdett igazán forró lenni a hangulat, - beütött a bazdmeg. Begörcsölt a bal combfeszítőm és így vége is lett ennek a póznak. Vendéglátóm nem jött zavarba, kényelmes fekvést biztosított és maga vette kezelésbe, - azaz a szájába az irányítást. A már egyszer átélt kényeztetés után egy hevesebb tempót követően a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni, majd mellém bújva érdeklődőtt combom felől.

    Az összebújásból ölelés, majd csók lett és egyszer csak mindkettőnk keze a másik ölénél járt. Gyakorlott mozdulatokkal gumit húzott rám és missziben próbáltuk folytatni, de ez nem sikerült a combom miatt. Nem esett kétségbe, kényelembe helyezett ismét, mert - Nem mehetsz el tőlem úgy, hogy nem volt jó mégeszer neked! - mondta. S belekezdett egy hosszúra elnyújtott kényeztetésbe úgy, hogy többször voltam orgazmus közeli állapotban és ki tudja hányadik után ismét a szájában ért a vég. Most sem sietett! Hagyott a szájában lenyugodni és olyan makulátlan tisztasággal került elő hímtagom mint a patyolat.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem és nem is volt. A bővebb infójában is olvasható alap másfélórányi csokrot tettem le a komódra távozás előtt.
  • Összkép:

    Most ahogy ezeket a sorokat írom az oldal elvárásainak megfelelően és mind azaon túl, hogy randink összbenyomása egy felejthetetlen élmény, meg kell említeném Wanda jellemét. Nem voltunk szószátyárak, de már akkor is feltűnt, hogy mindenhez pozitívan áll. Nem panaszkodik, nem kritizál, hanem mindent megoldandó feladatnak tekint és nem problémának. Ez manapság egyre ritkább jellemvonás.
    De ami a nagyérdeműt érinti: - Hogy vendéglátóm nem egyszerűen szolgáltat, hanem megadta mindazt az érzést, élmény, emléket amiért ismét felkerestem.
Happy Massage