• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Köszi Pjotr3 a beszit , így utólag is :) látod nem “haraptam” :D
    Vajon lesz 2. lépés ? :)
    Csókollak addig

  • Egyeztetés:

    már egy jó ideje szemeztem a hirdetésével, de eddig nem volt bennem kellő tökösség, hogy megtegyem az első lépést.
    hívtam, aztán már majdnem letettem, mondom legalább megadtam magamnak az esélyt, de az utolsó pillanatban csak megszólalt egy csilingelő hang a vonal másik végén.
  • Megközelítés:

    gépkocsival közlekedem általában, bár elgondolkodtam, hogy most nem így teszek, de az eső most nyomós érv volt az autó mellett. könnyen, majdnem a ház előtt sikerült parkolóhelyet találnom, ami ezen a környéken fizetős természetesen.
  • Helyszín:

    helyszín mint ahogyan azt korábban megírták már az előttem szólók egy új építésű társasház. nem hazugság azt írni, hogy patyolat tisztaság van, mert erre szerintem nincsen más jelző már. tiszta száraz törülköző, kád kilépő... egyszóval minden a lehető legnagyobb rendben van. a háló is nagyon hangulatos, kellemes megvilágítással, amelyben tökéletesen látni gyönyörű vendéglátóm.
  • Lány külseje:

    egy laza sokkot kaptam mikor beléptem az ajtón... a szívem majd kiugrott a helyéről mikor megláttam Zayát, mert mondhatni alig volt rajta valami. bájos mosolyával és csilingelő hangjával egyből levett a lábamról és tudtam, hogy jó helyre jöttem.
  • Action:

    nem vagyok egy nagy regényíró, de igyekszem összefoglalni a történteket. telefonos segítséggel gyorsan bejutottam a házba, ahol persze csak sikerült összefutnom valakivel a folyosón lakás előtt. elsőre néztem is nagyokat, hogy nem igazán így képzeltem el a hölgyet akihez jöttem :) de a megfelelő ajtó megtalálása után szerencsére megnyugodtam. mondhatni egy szál semmiben nagy mosollyal az arcán fogadott és adott puszit bemutatkozásnál. hát ahogy hozzásimul az emberhez... leírhatatlan...
    nem is nagyon fecséreltük az időt beszélgetéssel, megmutatta merre találom a fürdőt, hova dobhatom le ruháimat és én már mentem is rendbe szedni magamat.
    pajkosan viselkedett szinte az egész randink alatt, kimondottan izgatóan hatott rám.
    kis simogatások, csókok, egymás testének felfedezésével kezdődött a randi lényegi része. mielőtt mentem volt bennem kicsi félsz, hogy a nagy izgalmak miatt nem leszek elég fickós, de ezt konstatáltuk közösen, hogy ennek nyoma sincsen hál istennek. kényeztettem kicsit, ami remélem jól esett neki, majd ő vett utána kezelésbe, ami egy frenetikus élmény volt... ahogy abban a gyönyörű szájában járt ki-be a férfiasságom... és közben a hangok amiket kiadott közben... meg is kérdeztem, hogy akkor hova menjek el, mert lassan úgy érzem itt a vég. erre inkább gyors szexelésbe váltottunk át, nehogy kimaradjon ez a része. nem tartott emlékeim szerint túl sokáig, ha jól emlékszem egy lovagló és egy kutyus póz még belefért mielőtt elért a vég.
    törölgetés, tisztálkodás, egy kellemes masszázs és csodák csodájára újra visszatért belém az élet.
    időnkbe még belefért szerencsére így egy újabb lepedőgyűrésbe kezdtünk, ami szintén franciás kényeztetéssel kezdődött. na itt már kicsit tovább bírtam szerencsére és már több pózt is ki tudtunk próbálni. végül saját magamat is megleptem, de újra utolért a vég ennek a látványnak és kellemes érzésnek köszönhetően.
    hagyott pihegni kicsit, majd tisztálkodás, kis beszélgetés, és mivel időm vége fele jártam az övével meg nem akartam visszaélni így elindultam sajnos további dolgaimat intézni.
  • Elszámolás:

    a randink teljesen normál keretek között folyt, nem tartalmazott semmilyen külön extrát. nyilván ez egy kicsit magasabb mint máshol ahogy olvastam egy két helyen, de abszolút megéri, mert tökéletesen kikapcsol
  • Összkép:

    nem tudom kinek kell ajánlani vagy kinek nem, én most már hogy átestem a tűzkeresztségen így biztosan keresni fogom, mert nagyon jól éreztem magam
Happy Massage