• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Kedveském!
    Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper beszámolót. A “minősítés” nem mérvadó, mivel a tartalomban megjeleníted a kapott élményeidet, ezáltal nem kell bocsánatot kérned. Én is elmondhatom, hogy fantasztikusan éreztem magam a randink során. Örömmel tölt el, hogy hozzáadhattam a napodhoz, és jó élményekkel távoztál tőlem!
    Amint már mondtam, várlak szeretettel a továbbiakban is!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés a szeánsz napján megadott telefonszámon történt, első próbálkozásra nem sikerült, második "most elérhető" időpontban, szinte azonnal felvette. Időben közeli időpontbeli kérésemhez is rugalmasan tudott igazodni.
  • Megközelítés:

    Róbert Károly - Lehel kereszteződéstől nem messze található a búvóhely. Kocsival érkeztem, GPS könnyen odavitt, parkolás könnyen megoldható, hétvége lévén nem kellett fizetni a parkolásért, azonban emlékeim szerint már fizetős a környék. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, 1-es villamos megállójától pár perces séta.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, modern stílusban berendezett lakás. A szeánsz helyszínéül szolgáló szoba aprócska, azonban praktikus hely kihasználással van berendezve. Ruhákat szobainasra helyezhetjük, továbbá egy kényelmes bőrfotel is berendezési tartozék, amely későbbi kihasználása csupán a fantáziára van bízva... "Tetthely" egy átlagos méretű kényelmes tatami. Tükrök két oldalt, amelyek a későbbiek során a vizuális látványt teljesítik ki... A függöny diszkrét fényviszonyokat teremt a később történésekhez.
    Fürdőszoba tiszta, tágas, kád tér elválasztóval. Tusfürdő választékra kissé szerény volt, minden bizonnyal a hétvégei időpont számlájára írható, szájvíz kellő mennyiségben rendelkezésre állt.
    Nagy lakás benyomását keltette, de vendéglátóm ügyesen kalauzolt, más vendéggel, illetve "kolléganővel" nem találkoztunk.
  • Lány külseje:

    A számunkra rendelkezésre bocsátott, egyenlőre szerény számú képek magukért beszélnek, a valóságot maximálisan tükrözik. A fotók beállítása az arcot nem fedik ugyan fel számunkra, azonban ez a diszkréciót szolgálja. Egy huncut, egyben mégis igéző tekintetű a fiatal hölgy fogad minket az ajtó mögé bújva. Kedves arc, gyönyörű szemek és tekintet. Első találkozásunk volt, mégis azokban a könnyed puszikban, amellyel fogadott, jóval több volt, mint amit eddig bármely más lánynál éreztem, mint később kiderült ez Nadett személyiségéből ered. Néhány tetoválás is elővillan, amelyek ízlésesek, különösen a csillagos motívum, amely engem a legjobban megfogott - vezeti a "vadászt" erre-arra... Vendéglátóm egy egybe-részes mintás szettben fogadott, amely ugyan jól állt neki, azonban legközelebb mindenképp két részes textil kombinációért fogok esdekelni. Már a tetthelyre való kalauzolás során feltűnt légies, táncos ritmusú mozgása, amely nem hiszem, hogy magyaráznom szükséges, hogy mely tökéletes tájra vonzza a tekintetet és egyben meg is adja a továbbiak alaphangulatát.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órás szeánszra érkeztem - szobába való érkezés után elmondta a választott csomag tartalmát, lehetőségeket. Standard, szokásos, itt már a kétszeri kényeztetés, profilban feltüntetett masszázsfajták töltik ki az időt.
    Először jártam Nadett-nél, így a vetkőzés közben, részben a korábban említett fotelba heveredve tisztáztunk még pár számomra kérdéses játékszabályt - később kiderült számomra, hogy nem mindent, de majd legközelebb...Rövid beszélgetés után a fürdő felé vettem az irányt, amely előtt még engedélyt kértem és kaptam egy futó ölelésre hátulról, amely tovább hevítette várakozásaim.
    A másfél órás futam lehetőségeit kihasználva a kétszeri kényeztetés és köztes masszázs kombinációt választottam.
    Gyors tisztálkodás után a kis angyalkának tűnő vadmacsesz is levarázsolta magáról a textilt és tekintetével magához "parancsolt".

    Meglehet itt stilisztikai hibát vétek, azonban a későbbi események miatt erre kényszerülök... a masszázs elmaradt, így arról, annak technikájáról nem tudok releváns információval szolgálni...
  • Levezetés:

    Visszatérve az előbbi megszakított eseményekhez, egymáshoz lépve és simulva, könnyed érintésekkel induló feltérképezés és leheletnyi csókok után hirtelen felgyorsultak az események. Bevezetésként az egymás nyakára és vállára lehelt csókok és finoman induló érintések, simogatások hirtelen vad csókcsatába csaptak át, mely alatt vendéglátóm "déli irányban" is akcióba lendült és pár pillanattal később már előttem térdelve kényeztetett. Eleinte lassan, kóstolgatva, majd olyan intenzitással, hogy szó szerint térde rogytam, de még így sem "szabadultam" forró ajkai közül. Itt van némi képszakadás, mert a következő emlékfoszlányom már az, hogy a tatamin fekszünk és egy érzékeket végletekig felkorbácsoló franciaóra "hallgatója" lehettem, amely során szinte minden általam eddig megtapasztalt fogást bevetettek. Eközben a tükrök felejthetetlen élményt nyújtottak természetesen. A "srácok" nem is maradtak sokáig velem... egy korábbi vendég beszámolója alapján valóban nehéz leírni, inkább átélni kell.
    Az első felvonás után elkezdtünk beszélgetni, illetve felderengett, hogy talán jöhetne egy kis masszázs, azonban a tatami heverve annyira más volt a légyott légköre, hogy félig-meddig egymáshoz bújva inkább cirógattuk egymást, és relaxáltunk. Számomra nagyon barátnős feeling légköre volt, így az érintések és tündérkénk duruzsolásának hatására nagyon gyorsan újra hadrendbe álltam, amelyet vendéglátóm érzékelve, mind ragadozó a prédájára úgy csapott le. Gyengéden finoman kezdve, a teljes intim zónát birtokba véve. Megálljt is kellett kérnem és örömömre engedélyt kaptam a viszonzásra. Csókokkal indítva finoman az ajkakon, nyakon és vállon barangoltam szépen lefelé a kép apró, ám nagyon formás és kedveskedésre jó reagáló mellecskék felé. Vándorutam tovább folytatva kissé elidőztem köldök és derék tájékon (számomra ez a női test egyik legvonzóbb tájéka), majd lassan megérkeztem a végállomáshoz a hívogató is, finoman illatos kelyhecskékhez. Ténykedésem combjának belső felére lehelt csókokkal indítottam, majd lassan indítva a kényeztetést egyre vadabb tempóba csaptunk át. Nadett formás lábai eleinte mellettem, majd a részben a vállamon rezdültek és sóhajai jelezték, hogy jó úton járhatok. Halkan induló szuszogása egyre gyorsult, majd egyszeriben a fejemen éreztem a kacsóját és mélyen magához, vagy inkább magába húzott, hogy megérkezzünk számára a végjátékhoz.
    Kis pihegés után félig oldalt helyezkedve rajtam és a tükrök által csodás látványt nyújtva, újra lecsapott a velem egykorúra. Eleinte lassan, majd mint egy kiéhezett ragadozó vetett rá magát prédájára, hol épphogy csupán ajkai közé fogva a makkot, majd gyorsítva az ütemet egyre mélyben, olykor ütközésig eltüntetve. Mámorító érzés és látvány, egymásba gabalyodva, hirtelen szerencsésen 69-be navigáltam magam, így újra ott lehettem varázslatos kis barlangocskájánál. Itt újra van egy apró filmszakadásom, következő emlékkép, hogy kiterítve fekszem egy elbűvölő mosollyal farkasszemet nézve.
    Kis pihenő után egy rövid közös fürdőzés tette teljessé ezt a számomra mindenképp felejthetetlen randit. Igen randit, mert teljesen olyan érzésem volt, mintha a barátnőmnél jártam volna, ezért külön köszönet.
    Bár a kényeztetés olykor fergetegesen intenzív volt, mégse pornós feeling-et éreztetett, mert összességében vendéglátóm személyisége, az általa teremtett légkör abszolút fesztelen és inkább baráti volt.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor átadtam, az apró ajándékkal, amely az asztalra került és távozásomig érintetlenül ott is maradt. Extraként igénybe vettem a NFVSZ-t. Tapasztalataim alapján az alap pesti átlag, extra ugyan további virágokat képez, azonban a megélt élményekhez viszonyítottan messzemenőkig megéri.
  • Összkép:

    Nehéz rá szavakat találni!
    Sorry a minősítés miatt, a "rangon" ezt teszi lehetővé, a felejthetetlen, de inkább az Istennő lenne valós.
    Bájos, varázslatos vadmacska, aki már a könnyed lépteivel megbűvöli a hozzá látogatót. Ajkai varázsol minden tekintetben és csókjaival megteremti azt a barátnős feeling-et, amely különlegessé varázsolja a Nála töltött időt. Kényeztetési technikája kimagasló, olyan odaadás van benne, amely rabul ejtő élvezeti élményt nyújt partnerének. Csinos arc, igéző szempár, elbűvölő tekintet... és hát a fotókon is megvillanó formás hátsót az életben is megcsodálni, érinteni, kényeztetni felejthetetlen élmény.
    Nyilván a szépség relatív, mindenki számára más jelent. Számomra Nadett egy valóságos kis csoda, személyiségében , küllemében és nem utolsó sorban amiért végülis érkeztem - technikájában. Másfél órányi mámor, egyben mégis a nyugalom szigete ebben a rohanó világban - ezt ajándékozta számomra, amit külön köszönök!
Happy Massage