• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam hamar felvette, éppen edzése végén kaptam el. Gyorsan talált helyet, hogy tájékoztasson. Szerintem beszéltünk vagy 5-6 percet elsőre. Minden kérdésemre részletekbe menően készségesen, kedvesen válaszolt. Pl hogy milyen épületben van lehetőség a találkozóra, a francia lehetőség kifejtése mert csak annyi van, hogy végig. Edina megemlítette, hogy többen vannak a lakásban, viszont ügyesen és diszkréten kezelik. Én is mondtam pár szót magamról hogy mire kell készülni:) Akkor egyből, egy órával későbbre meg is beszéltünk egy találkozót. Kaptam pontos címet, a többit bejutáskor.
  • Megközelítés:

    Tömeggel érkeztem, 75-ös trolival a Stadionoktól. Leszállás után max. 4-5 perc séta volt az épület. M3 metró azért már nagyobb sétára van(8-10 perc) Opció lehet még a 14-es villamos. Volt még időm miután odaértem sétálgattam és a parkolóórákon 440/óra volt, és hely is akadt bőven 1-2 perc séta távolságban.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház, érdekes kialakítással, ilyet még nem láttam. Diszkréten be lehet jutni, egyből a lifttel szemben. Nagy lakás, több szobával. Mindenhol színes hangulatvilágítás, a fürdő kivételével. Szerintem elég nagy szobában voltunk. Volt ott minden ami még élménydúsabbá teszi a randit. Tükör a falon ledcsíkkal. Szintválósan világító franciaágy ami alacsonysága ellenére elég kényelmes volt. BT hangszóróról szórta a zenét Edina, csak szolidan alapzajként. Törlőkendők, tiszta törülköző, normális méretű gumi, minden ami az együttléthez kell. Jó nagy fürdő van sarokkáddal és zuhany opcióval. Függöny nincs, de megoldottam hogy ne úsztassak el mindent.
  • Lány külseje:

    Sportos szép nő! Minden porcikáján érezni, hogy izmosabb. Elmondása szerinte elég sokat tesz érte, ami látszik is. Edina egy teljes testét borító hálós fehérneműben fogadott, plusz tanga és magas sarkú. Arca kifejezetten tetszett, sokat mosolyog és nevet, szépen sminkelve várt. Mondta is, hogy magas sarkúban és sminkben született:) Haja szerinte összevissza volt, de szép hosszú a popsijáig is leér talán. Bőre szoli barna, feszes és sima mindenhol. Nagyon szép mellei vannak, feszesen állnak, szép bimbókkal. Ajkai is szépen töltöttek, jól néz ki. Szép és minőségi tetoválásai vannak. Gyönyörű puncija van, erre nincs jobb szó.
  • Action:

    Már belépéskor mosolyogva és kedvesen üdvözölt, majd egyből a szoba felé vettük az irányt. Kis beszélgetés, nincs kínos csend (szerintem vele sosincs:)). Én alacsonyabban az ágyon Ő mellettem egy székben keresztbe tett lábakkal. Kezemmel a térdét combját simogattam közben. Megkínált innivalóval, amit elfogadtam és kiszaladt érte. Addig alább adtam a ruházatom Én is. Kaptam tiszta törcsit és elnavigált a fürdőajtóig.
    Visszafelé ahogy kiléptem a fürdőből nyitott ajtónál várt szexin elnyújtózva az ágyon. Bezárva az ajtót első kérdése az volt: "Hogy mikor szexeltél utoljára ?:)" és ezt nagyon huncutul tette fel :). Mellette landoltam én is befejezvén a szárítkozást. Közelebb bújt hozzám, "felemért" mi merre hány méter, érdeklődött felőlem. Kicsit építgette a kb. 0 EGO-mat:) Ellenkezést nem tűrve szólt, hogy ne csak dumáljunk és lejjebb tolta a felsőjét a derekára és a kezembe, számba adta szép ciciket. Így elvoltunk pár percig, majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé.
    Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty". Nagy dumás és megmondja a frankót.
    Második lehetőséget is elkezdtük kihasználni. Mit ne mondjak, nekem esett! Kellemesen cicázott velem kicsit kézzel és ajkaival, majd kértem gumit. Lekerült az alsó része is. Ó milyen csodás kis teremtés így teljesen csupaszon. Kaptam gumit, közös művelettel applikáltuk. A három alap póz került a terítékre. A hölgy nagyon aktív szex közben. Hangoskodik, beszél, biztat. Ez nagyon tetszett! Aztán volt még "franszoá". Kértem, hogy kölcsönösen is sajnos szőrös képpel mentem és mindig felkuncogott mikor közelítettem:) Sajnos a második részemre már nem jött össze így. Amiről nem Edina tehet! Kiegyeztünk, hogy ebből már semmi nem lesz. Beszélgettünk időm végéig. Közben a körmével karcolgatta a mellkasomat, ez nagyon izgi volt. Én Őt, Ő engem simogatott. Néha azért a ciciket is mert nagyon szépek. Lett volna még időm egy zuhanyra de inkább kihagytam ,hogy tovább lehessünk így együtt.
    Olyan gyorsan felöltöztem, hogy meg is lepődött rajta:) Ajtóig kísért, ahol kértem és kaptam még egy ölelést a a kis tündértől.
  • Elszámolás:

    Előre egyből, miután a szobába érkeztem egy polcra helyeztem a telefonban előre jelzett átlag felettit.
  • Összkép:

    Kellemes órát töltöttem Edinával. Be is lebegtettem, hogy legközelebb sima pofázmánnyal megyek és akkor lesz nemulass neki is:)
Happy Massage