• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt chatteltunk majd később miattam egyeztettünk, mert kis változtatást kértem. Teljesen megértő és flexibilis. Telefonban kedves.
  • Megközelítés:

    Egy kisebb utcában található épület, szerintem még egy régi autós térképen is meg lehet találni. De én BKV-val mentem, leszállás után alig 3 perc, iránytűvel.
  • Helyszín:

    A lakásban többen lehetnek de nagyon ügyesen matekoznak, teljes diszkrécióban volt részem. Mindenhol hangulatfenyek, meleg, kellemes zene fogad.
    A fürdőszoba tipp topp, makulátlan tisztaság, több féle tusfurdo, szájvíz. A törölköző tiszta.
    A szobában egy matrac fogad, és jobb illetve bal oldal is óriás tükrök. A szoba és a lakás teljesen erre a célra volt kialakítva, de nem szalon feeling.
  • Lány külseje:

    Különleges fiatalos arc, szép szemekkel, nagyon izgató szemüveggel. Szőke rövid, rendezett haj, széles mosoly, apró cicik, nagyon szép lábak és labfejek, combfixben fogadott. Lábimádoknak vigyázat.
    Pár színes érdekes tetoválás tarkítja, szinte bárhol lehet egyet találni rajta.
    A katalógusban van az a hosszúkás punci. Na neki olyan van. Szép csupasz, apró kisajkakkal.
    A feneke... Hát én láttam már pár jót életemben de itt kicsit kiguvvadt a szemem.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs teljes vetkozessel kezdődött majd egy olajos masszázs vette kezdetét. Lábtól kezd, a feneket is masszírozza és a tarkoig tart, sőt, a karokat de hagyja ki. Figyelmes, megkérdezi, hogy olajjal kérem vagy sem.
    A masszázs kellemes, relaxáló, nem pedig nagyon gyúró, legalábbis én nem igényeltem. Közben annyit beszéltünk mint két Fideszes politikus választások előtt.
    Aztán fordulás, olajos csúszka és olyan csókolózás tört ki belőlünk, hogy szinte kijött a nyelve a fülemen.
    Eszméletlen barátnős feeling, nagyon romantikus volt. Érződött a kölcsönös szimpátia, arról halucinaltam, hogy szerelmet vall.
  • Levezetés:

    Majd magam fölé húztam és a puncijaval a szám fölé ült. Közben meg hátra dőlt. Tiszta cirkuszi mutatvány volt. Közben a kezeim a melleihez húzta hogy simogassam.
    Ennek az lett a vége, hogy úgy vonaglott a számon, hogy már lassan fordított kenyszerfrancia lett belőle, amíg el nem élvezett.
    Majd én következtem, nagyon jó a mély francia mikozben olyan pucsitast néztem végig a tükörben hogy hihetetlen. Egyszerűen nem tudtam nem a fenekét bámulni.
    Miután csubakka hangot kiadva elelveztem, eltuntette...
    Majd hozzám bújt, megcsokolt. Még nekem is meglepő volt ez a bújósság.
  • Elszámolás:

    Meh. Hát ez olyan jó árajánlat, hogy simán felfelé kerekítettem. Nekem teljesen megérte, következőkor többet maradok.
    A végén kérte, nem ez volt a fontos.
  • Összkép:

    Teljesen kipihenve jöttem el, mintha egy igazán jó szerető fogadott volna. Nem éreztem, hogy sorozat munka lenne, teljesen úgy éltem meg, mintha csak miattam tenné meg ezt.
    Az egyetlen dolog, amit remélek, hogy a közeljövőben a belvárosba költözik, hogy gyakrabban lehessen látogatni. Őszintén ajánlom bárkinek.
Happy Massage