• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régen kinéztem nagamnak Enikőt, de mivel hétvégén nem fogad vendéget, várnom kellett a megfelelő alkalomra. A bővebb info elolvasása után váltottunk néhány üzenetet, majd VTR-en jelentkeztem be. Simán ment minden, gyorsan vissza jelzett.
  • Megközelítés:

    Mivel nem vagyok helybeli, BKV-val közlekedem. Metróval nagyon egyszerű eljutni Enikőhöz.A Batthyány téri megállótól pár perc séta. A cím birtokában szerintem bárki játsszva odatalál. Gépkocsival sem lehet gond és szabad parkoló helyeket is láttam. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A bejutás egyszerű, lift van. A megfelelő emeleten a liftből kilépve már nyílt is a megfelelő ajtó. A lakás ízlésesen és otthonosan van berendezve. Rend és tisztaság mindenhol. Látszik, hogy Enikő ad a részletekre. A szobában többek közt a már több besziben említett magasított franciaágy a tettek helyszíne, a ruhákat pedig egy kanapéra lehet lepakolni. A fürdő szintúgy tiszta, a függöny használata kötelező, amire Enikő is megkért kedvesen. Bő tusfürdő és szájvíz választék is rendelkezésre áll. Törölköző puha, illatos. Háttérben halk zene teszi kellemesebbé az együttlétet.
  • Lány külseje:

    Enikő megfelel a képeknek és a korának is. Nem egy tini, ennek ellenére finom, szolizott, selymes a bőre és az alakját is jónéhányan megirigyelhetnék. A cicik egy kicsit gravitálnak, de finomak és jól reagálnak a kényeztetésre. A popsija sportosan kemény és formás, a puncija feletti csík pedig nagyon szexi. Egy nem emlékszem milyen színű fehérneműben fogadott :-)
  • Action:

    Érkezésem után bemutatkozó puszik, majd kabát, cipő le és beinvitált a szobába. Vízzel kínált, én pedig az ismerkedő beszélgetés közben megszabadultam ruháimtól. Kaptam egy finom puha törölközőt és elvonultam, hogy megfelelő állapotba varázsoljam magam. Visszatérésem után az ágyra heveredtünk, de ekkor beszélgetés közben már Enikő is megszabadult a ruháitól és kezeim elkalandoztak feltérképezni a testét. Csók nem volt és nem is kértem, mivel az adatlapja szerint dohányzik. A műveletet később szájjal folytattam, amivel már sikerült beléfolytanom a szót. Először a ciciket kényeztettem, amitől a bimbók harckészültségbe álltak. Folytattam utamat délebbre és némi pozíció módosítás után lábai közé helyezkedtem. Nem vagyok profi nyalakodásban, de legalább szeretem csinálni és a hangokból ítélve neki is tetszett. Egy idő után egy majd két ujjamat is bevetettem (Enikő engedélyével). A puncija meglepően szűk és fincsi és jól is reagált a kényeztetésre. Közben ő is simogatta magát, ami viszont nekem tetszett. Ő következett és kaptam egy szuper bőnyálas franciát. Érzékien csinálta időnként kéz nélkül. Méretem ellenére mélyen eltüntette és lent is tartotta. Hosszában végignyalta és a golyókat sem felejtette ki. Mivel popsiért mentem nem akartam így végezni. Felkerült a gumi és irány a…punci. Olyan szűk, hogy vétek lett volna kihagyni. Túl sokat azonban nem időzhettem ott, mert korábban végeztem volna a kívántnál, így sikosítás után átkerültem a popsijába. Méretem miatt “csak” hátulról támadhattam, de a látvány bőven kárpótolt. Először óvatosan, majd később már teljes gőzzel lehetett tolni. Kapaszkodtam rendesen és a látvány fokozásához még szét is húztam a popsiját. Az élmény nagyon intenzív volt, de még élvezkedni akartam egy kicsit ezért lassítottam. Amikor picit lenyugodtam újra nekilendültem. A hangokból ítélve neki sem volt ellenére ténykedésem. Pár perc után már nem volt visszaút és elért a vég. Segített a tisztálkodásban, kaptam papír törlőt és illatos nedves törlőkendőt is. Pihenés képpen egymás mellett fekve beszélgettünk. Enikő művelt és nagyon jó beszélgető partner (is). Bőven túl is léptük az egy órát. Ő kért bocsánatot, mert nem volt második menet, de megnyugtattam, hogy általában egylövetű vagyok. Egy gyors zuhany és néhány búcsú puszi után elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Maradtam jól bevett szokásomnál és az ajándékba csempészve előre adtam át a bővebb infónak megfelelő, szerintem átlagos mértékű csokrot. Extrát nem vettem igénybe, mivel nincs :-)
  • Összkép:

    Enikő egy tapasztalt, magára és környezetére is igényes szexpartner magas szexkultúrával. Ráadásul művelt is, ami jó beszélgető partnerré is teszi. Akik inkább ezt tartják szem előtt, és nem feltétlenül friss husira vágynak, azoknak nagyon ajánlott kategória. Amiért mentem, azt megkaptam, sőt többet is.
Happy Massage