• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte hívtam , másodikra felvette majd megbeszéltük az idő pont . Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    A XIII ker. egyik frekventált része. Én autóval mentem könnyen megközelíthető a ház előtt sok parkoló hely található / fizetős/ a parkolás könnyű. Az utca sarkán a villamos is megáll.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházi emeleti lakása a bejutás nagyon egyszerű . Lifttel fel a megadott emeletre. A lakásban rend és tisztaság fogadott , körülnézve új és modern berendezési tárgyak. A fürdőben 6-8 márkájú tusfürdő törölközők oda készítve több is , ha esetleg egy nem lenne elég. A baszobában hatalmas ágy ,több vállfa szék kis asztal kényelmesen gyürődés mentesen lepakolható a ruha.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelelő hölgy nyitott ajtó az arc kitakarástól nem kell tartani . Nekem nagyon bejött , szépen feltöltött szilkon száj kellemesen kirúzsozva már ott azonnal a szájába tettem volna a cerkát.
    Egy hálos kis topban ami semmit nem takart egyből érzékelni a hatalmas ciciket , falatnyi tanga és magassarkú amit én külön is preferálok. Tökéletes összkép volt. Kellemes hanggal invitált be .
  • Action:

    A fürdésből visszatér a szobában várt épp halk aláfestő zenét állított be amikor már érzékelte jelen létem meg fordult lekapta a törülközőt rólam , és vadul elkezdtünk csokolózni ő közben simogatott és jobb kezével folyamatosan izgatta a már úgyis kemény farkamat én megszabaditottam a ruha daraboktól és a melleit kezdetem felfedezni amik brutál nagyok és kellemesen kemények gyönyörű bimbóval a mit közeben nyalogattam.
    Az ágyra parancsolt most már szopni akarok jelszóval olyan franciát kaptam , hogy a szemem a plafonra igazi pornosat majd kért hogy itt az idő kurd meg a számat jó keményen telejesitettem a kérést nem akartam még el durani így elkezdtem nyalni a nedves jó illatu punciját hangos hanghatás mellett. Majd kértem üljön bele elkezdődött a lovacskázás fogtam a mellét biztatott végig ez az b.... szét a pinám verd belém keményen, majd misszibe fordultunk és ott telilőttem a gumit. Pihi masszázs , közben jót beszélegettünk nagyon értelmes lány. Majd elkezdtünk csókolózni és újból fele állította az ezredest én továbbra is melleivel foglalkoztam . Második francia óra is a kezdetét vette már lüketett a farkam gumi fel háturról támadtam toltam ahogy bírtam Ő nagyon bírja biztatásvégig megy ez az dugjál kőkeményen mielőtt végem lett volna kivettem és be a cicik közé kérte hogy jól g.... össze a melle érezni akarom teljesítettem a kérést. Kis pihi tisztálkodás ,távozás . Nekem nagyon pozitív kis apróság hogy a hatalmas magassarkú végig fenn maradt mert azt szeretem.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonon megbeszéltek szerint zajlott távozáskor adtam át a virágcsokrot.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt mintha egy pornó filmben lettem volna számomra tökéletes test és magas szintű együtt lét volt imádtam minden percét egy kedves értelmes hölgyel.
Happy Massage