• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Speedmanem!:)
    Nagyon szépen köszönöm a sokadik szuper írást,amiben megörökítetted az élményeinket!;)))
    Bizony szalad az idő,és a szürke hétköznapokat,teljesen feldobjuk egymásnak,így szép az élet!:))
    Te vagy a legmegbízhatóbb vendég ,akit eddig megismertem,és boldog vagyok,hogy rendszeresen ellátogatsz hozzám,noh meg,manapság nem mindenkivel lehet ám ilyen jókat vacsorázgatni a végén!:)))
    Tudom,hogy mindig megkínozlak masszázs alatt,de igényled,és ezért imádlak!:)
    A virágcsokor mértéke nem változott,csak tételesen lett lejegyezve,hogy mindenkinek érthető legyen!:DDD
    Téged fél lábbal is fogadlak,de nem a piros cipőben..:DD.az bemutatónak jó volt,de csak kellék,a lényeg,hogy mi részt vegyünk a randin,a többi csak máz és körítés..;))

    Szeretettel várlak vissza,századjára,ezredjére

    Sok puszit,csókot küldök a mosolygós orcádra.:))

    az SW

  • Egyeztetés:

    Bővült a lehetőségek sora VTR-rel, ezt csak azután használtam, hogy itt az oldalon üzenetet váltottunk. Simán ment, mint eddig mindig. A rend kedvéért és kíváncsiságból lecsekkoltam a bővebb infót is, minden megtudható belőle.
  • Megközelítés:

    Belvárostól egy szolid autózás után érhető el Wasabi szalonja, hétköznap az esti órákban necces lehet. Tömeggel is könnyen megközelíthető, némi ráhagyással. Medró, busz, villamos a közelben, pár percnyi távolságra, buszmegálló közvetlenül a háznál. A térkép megfelelően jelzi, nehezen eltéveszthető. Parkoló van bőven és ingyenes, akár közvetlenül a ház előtt is van hely. Bejutás diszkrét, minden feltűnés nélkül.
  • Helyszín:

    Klasszik panelház, de a lakásba érve mintha más világba lépne az ember. Minden visszafogott, mégis modern és kellemes, nyugalmat áraszt, némileg misztikus is. A tisztaság vetekszik egy patikáéval, minden a helyén, rendezetten. A fürdőben sarokkád megannyi tusfürdővel szolgálja a vendéget, puha és illatos törülközőt Wasi nyom a kezedbe. A szerszámos részleg tisztításához külön gélt kell felvinni a művelet végén. Kifogástalan a környezet, tudnék mesélni a kontrasztokról más helyekhez képest.
  • Lány külseje:

    Bombanő, a képek magukért beszélnek. Hatalmas cickók, csábító ajkak, hosszú haj, és egy formás, kézreálló popsi. Fehér szerelésben és piros magassarkú társaságában fogadott a Drága, széles mosollyal, jelezve, hogy újfent meggyötör :) Sportos alkat, nem nádszál kisasszony.
  • Erotikus masszázs:

    Olajjal kevert krémet használ a masszázshoz, külön melegítővel, illatmentesen. A hátammal kezdtünk, ezért letakarta egy törülközővel az alsótestem. Ahogy eddig mindig, most is új technikával és fogásokkal ment végig a problémás részeken, alkalmazva az újonnan szerzett ismereteit. Néhol erősebben is megnyomogatott. Közben szokásunkhoz híven nagyon sok témát érintettünk, most kevésbé a gázos szolgáltatókat és vendégeket, inkább személyes jellegűeket. A lábaimat is szakszerűen végigmasszírozta, a talpamat is beleértve. Igazi profi masszőr, aki könnyen felismeri a kezelendő helyeket és kellő erősséggel tér ki ezekre. Kellemes fáradtság vett erőt rajtam, a masszázs hatását még másnap is éreztem. Összességében tökéletes volt az élmény újfent.
  • Levezetés:

    A masszázst követően kaptam ájszteát a kedvenc ízösszeállításban, ezért szükségszerűen meg kellett fordulnom, de jelezte Wasi hogy nyugodtan feküdjek vissza hanyatt. Lekerült róla a melltartó, a harisnya majd megkaptam a gyümölcsös koktélt a szerszám környékére. Fölém állt terpeszben és nagyon izgató módon lekerült róla a bugyi is. Ebben a pózban kezdte felfalni a rudat, én pedig a punciját izgatni. Némileg váltottunk, ő szemből térdelt és nekikezdett a boszorkányos franciaórához, szembenézősen, köpködősen. Itt-ott mélyre is vette (nem túl nagy a műszer), nagyon vadító volt. Aztán rajtam volt a sor hogy eljuttassam a csúcsra, eddig rendre sikerrel jártam nála, ezúttal sem akartam alább adni. Szerencsére jól hallhatóan és elismerő hangon repült el, remegett még egy kis ideig nagy örömömre. Közel voltam én is a véghez, újra nekiállt szájjal kényeztetni. A végén dugtam a hatalmas cickóit és így robbantam meglehetősen nagyot. Megint leizzadtam, csodás volt. Törlés, kortyolás, függöny el.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó mindent elmond. Nem átlagos, de a törődés és az élmény sem az.
  • Összkép:

    Külsőre Wasi pornósan csábítónak tűnhet, de valójában egy nagyon barátnős és törődő lélek, csak ajánlani tudom. Mindig lógó orral és (igen, azzal) távozom mert amikor puszival elbocsát utamra tudom hogy a szürke hétköznapok várnak rám. Ezúttal is készültem meglepivel, viszont nem jutott eszébe a legutóbbi randi így ő is, melynek eredményeként habzsi-dőzsi szitu alakult, amit ezúton is köszönök.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-11-22 18:09:36 Eredeti beküldés dátuma: 2019-11-25 13:21:44
Happy Massage