• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az elérhetősége és a népszerűsége miatt mindig nehezen jutok el hozzá, ezért amikor már nagyon éheztem a társaságára, akkor a hétvégémet kellett úgy szerveznem, hogy végre ismét a karjaiban találjam magam a reggeli órákban, és egymásnak tudjunk esni újra. Rugalmas volt az egyeztetés alatt, soha nincs gond, csak az én időm szab gátat a vágyainknak.
 • Megközelítés:

  Mindig autóval érkezem hozzá, és mivel itt még nem volt Karácsony, így a parkolás ingyenes. Hétköznap reggel vadászni kell a parkolóhelyet, mert a lakók többsége még elfoglalja, na és persze a szomszédban található iskolába is hozzák a gyerekeket, de a hétvége zökkenőmentes, könnyen találtam parkolóhelyet. Tömegközlekedés pár perc sétára, de nem leküzdhetetlen távolságra van egy forgalmas csomópont, ahol tömegközlekedési lehetőségek tucatjai segítik az eljutást Tia karjaiba.
 • Helyszín:

  Kevesebb emeletszámmal létesített panel épület a magasak árnyékában. A lakók kisebb létszáma, több odafigyelést és gondoskodást mutat már a lépcsőházban. Sokat nem kell lépcsőzni, gyorsan Tia kéjzugában találtam magam. A lakás igényesen felújítva, mind a színek és bútorzat tekintetében. A célnak több mint megfelelő az ingatlan.
 • Lány külseje:

  Tia a kedvenc vörös hajú Angyali Démonom. A képek tükrözik a valóságot, negatív csalódás nem érheti a látogatót. Közvetlen, állandóan mosolyog és a kedvemben jár, próbálja elcsavarni a fejem. Fekete koktélruhában várt rám az ajtó mögött megbújva, én pedig a látványától beindultam.
 • Action:

  Megérkezésem után üdvözlő csókot kaptam, majd a felesleges ruhadarabok levétele után a szobába kísért, ahol ajkaink ismét összeforrtak. Csókja finom és érzéki volt, amit nehezen tudtam abbahagyni, de mivel sejtettem, hogy mi, na és persze ki vár rám a zuhany után, így a csókcsatából meghátráltam, utána a fürdőbe siettem felfrissíteni magam.

  Visszatérésem után az ágy mellett álltunk. Átöleltem alkalmi kedvesem, Tia pedig átkarolt, majd egy hosszú szenvedélyes csók után nem bírtam magammal, és levettem róla a ruháját, amit az ágyra dobtam. A derekamra tekert textil sem maradt rajtam sokáig, mert egy mozdulattal lerántotta rólam...

  Ajkai érintését nagyon kívántam már máshol érezni, de a mellei látványa megbabonázott, nem hanyagolhattam el őket sem, így a szám a melleire tapadt. Nyelvem hegyével köröztem a mellbimbóin felváltva, közben hallgattam ahogy sóhajtozik és annyira felhúzott vele, hogy a fülébe súgtam mit szeretnék látni és érezni az utolsó találkozásunk óta.

  Az ágyon négykézlábra helyezkedett felém fordulva, én pedig az ágy széléhez álltam, majd egy pillanat múlva már ajkai között láthattam és érezhettem magam. Finoman szívta péniszem, éreztem ahogy nyelvével a makkom simogatja, néha a szemembe is nézett. A kezét most csak támaszkodásra használta, nagyon finoman játszott velem. Pár perc francia nyelvlecke után az ágyra kerültem, majd mellettem elhelyezkedve folytatta az idegen nyelvet, de mivel gumiért kiáltottam, ezért felöltöztetett.

  Lassan rám ereszkedett, megtámaszkodott a vállaimnál, majd lovagolni kezdett. Az elején finoman mozgott kéjrudamon, de utána vágta lett belőle. Tia átadta magát az élvezeteknek, közelebb hajolt hozzám, és ahogy ki- be járt benne hímvesszőm egyre vadabbul csókolt. Imádtam ahogy ajkaival fel akart falni. Vadul, de mégis szenvedélyesen csókolt, én pedig kapkodtam levegőért, miközben popsijába markolva segítettem nyeregben maradnia. Nagyon felhúzott és semmi másra nem vágytam, mint jól megudvarolni vendéglátómat...

  A hátára feküdt, majd szétnyíltak a lábai, én pedig szemből behatoltam. Jobb kezem a lábát simogatta, bal kezem a csiklóra került, majd miután nyálamat rácsurgattam, izgatni kezdtem ujjaimmal. Nagyon szép látvány volt, ahogy becsukott szemmel élvezkedik. Közben mellei táncot járnak, ahogy hancúrlécem ki-be jár bennne. A testhelyzeten néha változtattunk, amikor csókot akartam lopni, vagy a melleit kényeztetni, de úgy éreztem ez a póz megfelel mindkettőnknek.

  Ahogy mély benyomásokkal tudtára adtam, hogy mennyire jó nekem. Láttam magam előtt, ahogy péniszem izgalomban tartja nedves vágyainak birodalmát. Csak az járt a fejemben, hogy a nyelvemmel is a kedvét keressem. Közelebb hajoltam hozzá, majd egy csók után a fülébe súgtam, hogy vegyen a szájába, mert utána benyalnám magam a szíve közepébe!

  Gerincre vágtam magam, Tia a jobb oldalamon elhelyezkedett, majd a védőfelszerelés eltávolítása után ajkai finom ölelésébe kerültem. Két ujjával közrefogta nemiszervem, utána érzékien játszott velem. Nagyon jól beszéli a franciát, minden szavát megértettem, és pár perc után ő is megérezte, hogy mennyire értem és élvezem a nyelvóráját. Olyan finoman játszadozott péniszemmel, hogy rövid idő múlva ajkai között elsült a fegyver.

  Tisztálkodás után arra kértem, hogy feküdjön le az ágyra, mert én következem! Amikor kényelembe helyezte magát, egy csók után finom puszikat leheltem a testére, a melleinél kicsit elidőzve, majd végül elértem célom kapuját. Két kezemmel a popsinál aláfogtam, nyelvemmel pedig kényeztetni kezdtem. Régen beszéltem hozzá franciául, így ismét ki kellett tapasztalnom, hogy miként szereti az orális örömöket.

  Kezdetben a csiklón pörgött a nyelvem, majd lassítani kezdtem, de amikor hossz irányban megízleltem, akkor meglett a gyenge pontja. Fárasztó volt kinyújtott nyelvvel a fejem föl-le mozgatni, viszont a visszajelzései annyira ösztönzőleg hatottak rám, hogy hosszú percek után hidat formált testével, zihálva vette a levegőt, majd végül egész testével megremegett. Kezével eltolt magától, lábaival összezárt előttem, pedig nagyon folytattam volna még a nyelvjátékot.

  Mellé feküdtem, közben simogattam testét és elcsattant egy-két csók, majd ajkai érintésére éhezve jeleztem felé, hogy beszélhetne egy kicsit franciául. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, utána Tia is felvette a kényelmes pózt, majd a szájába vette férfiasságom. Finoman szívta, a makkomon pörgött a nyelve, én pedig néztem közben és élveztem, ahogy kényeztet. A kezét alig használva, nyelve finom játéka és ajkai érintése rövid idő múlva elrepített, a szájába élveztem. Ejakuláció után nem fejezte be azonnal, hanem finoman játszott még velem, majd felegyenesedett, rám nézett és mosolygott, mert tudta jól, hogy kifacsart mint egy citromot.

  Tisztálkodás után felöltöztem, közben beszélgettünk, majd búcsú csókot adva szép napot kívánt és kellemes hétvégét.
 • Elszámolás:

  Egy ideje a fővárosi átlag feletti virágcsokorral érkezem, amit jól láthatóan a szekrényen elhelyezek az ajándékba vitt csokival együtt. Szóba sem kerül közöttünk, hiszen nem az első alkalommal voltunk együtt.
 • Összkép:

  Mostanában csak a reggeli órákban tudok eljutni hozzá, és úgy érzem egy ideje, hogy nekünk bejött a reggeli szeretkezés. Nagyon jól éreztem magam a társaságában és úgy gondolom; így kéne kezdeni minden szombati napot.
Happy Massage