• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem előző nap, a barátnője vette fel, megkérdeztem az infókat, segítőkészen elmondott mindent, szinte a részletekig. Előtte szükséges megerősítés, érthető okokból.
  • Megközelítés:

    A helyszín forgalmas, BKV-val jól megközelíthető, autóval nem mindig találni parkolóhelyet ezen a környéken. Jól ismert, egyébként forgalmas hely, célszerű kicsit hamarabbi érkezésre szánni az időt a parkolás mivolta miatt. A folyosón kissé eltévedtem, bolyongtam, de aztán nagy nehezen odataláltam. :)
  • Helyszín:

    A lakás teljesen jól berendezett, tiszta volt. A hűvös időkben is hamar átmelegedni a benti hőmérsékletben. Kellemes hangulatú helyiség, nagy fürdő. Míg ott voltam, senki mással nem találkoztam. Mindenütt tisztaság, a fürdőben is, szájvíz, nagy tusfürdő választék, ahogy egy ilyen helyen illik.
  • Lány külseje:

    Letagadhatna pár évet a korából :) Ami nagyon tetszett, hogy mosolygós, vidám lánynak tűnt mindvégig. A teste nagyon arányos és formás. Nagyon jól áll neki, amikor mosolyog. A mellei nem túl nagyok, de pont tenyérbe illőek, és kellemes tapintatúak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs az kissé komplikált rész lett, több részben történt. Azzal kezdtünk az elején, miközben szinte végig beszélgettünk. Vagy én beszéltem, ki tudja már. :)
    Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.
  • Levezetés:

    Masszázzsal kezdtünk, egyszeri levezetéssel, sok simogatás közepette. Mivel hosszú programra mentem, így nem kellett sietni, volt idő kihasználni. Kézzel, szájjal, vegyesen kényeztetett a vendéglátóm, melyet végig élveztem, közben a pillantásait lestem, nagyon tetszett, amikor a szemembe nézett. Mikor éreztem, hogy már nincs sok hátra, akkor előttem térdelt, kértem, hogy nézzen a szemembe. Igazán erotikus látvány közepette ért a vég.
  • Elszámolás:

    Hogy mik az extrák, azt nem tudom, úgy gondolom, nem kértem ilyet. Azt viszont tudom, előre kérdeztem, hogy a csók nem alap, hanem szimpátia függvénye, ezzel egyet is értettem. A szekrényre tettem a megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Két órára mentem elsőre, emlékszem, ahogy a barátnője kérdezte is meglepődve, hogy első alkalommal két óra? Jól éreztem magam, de mivel tudom, mindenki más és mást is keres, én nem Noémiben találtam meg azt, akit keresek, de nem bántam meg. Kedves, aranyos, csinos lány, nagyon jó beszélgetőpartner. Viszont egy kellemes 2 órás, pihentető, relaxáló kikapcsolódásra vágyóknak tökéletes.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-11-20 15:13:15
Happy Massage