• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem, nagyon kedves volt mivel az általam kívánt időben tudott fogadni és ezt visszahívással jelezte.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és a gps könnyen odavitt. Parkolás fizetős, de ennek köszönhetően könnyű helyet találni a közelben. Tömegközlekedés az Üllői u. közelsége miatt szerintem egyszerű.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasház sokadik emeletén találkoztunk. A lakás erre van berendezve, nagyon hangulatos, profi. A fürdőben szájvíztől a dezodorig minden megtalálható. A szobába vissza érkezésemre felállította a masszázs padot. Szörppel kínált (9 féle) én egy cukormentes bodzát kértem.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy fekete valami volt rajta ami minden nőiességét előhozta, nagyon csinos, vonzó hölgy. A bemutatkozó puszi után belibegett előttem és megcsodálhattam formás alakját.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdést követően kért egy ölelést majd fel tessékelt a padra ahol a talpamtól a nyakamig bezáróan kaptam egy igen kellemes,alapos meleg olajos masszázst.
    Nagyon profin dolgozott rajtam. Az elején kicsit beszélgettünk majd elhalkultam és átadtam magam a masszázs nyújtotta relaxálásnak. Nem tudom meddig csinálta, de nagyon kellemes volt és úgy éreztem meg állt az idő. A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam. Megfordulás után folytatta a csuszkát az egész testemen igen finom és izgató volt. Megfordult és háttal is siklott rajtam. itt volt az a pont mikor megfogtam a derekát és kértem csússzon feljebb, hogy és is.......
  • Levezetés:

    ...a feljebb csúszással elém tárult a gyönyör, elősször apró puszikkal ismerkedtem csodás kelyhével majd a nyelvemet is bevetettem és így próbáltam örömet szerezni neki. Ő sem tétlenkedett nagyon érzéken rábukott és igen kellemes kölcsönös kényeztetés vette kezdetét. Egyszer csak szólt, hogy időben szóljak, de csak nyögni tudtam mert éppen a csiklója volt a számban, de rájött,hogy ez mit jelent. Nem ugrott le rólam kicsit még kényeztette magát majd gondosan letörölgetett és mellém bújt...
  • Elszámolás:

    Fizetés utólag a pultra kihelyezett ajándékos dobozba történt, ott tartózkodásom alatt egy szó sem esett a pénzről.
  • Összkép:

    Nagyon kedves hölgyet ismertem meg személyében, szolgáltatása profi és csúcsminőség, biztosan megfogom még látogatni. Köszönöm!!
Happy Massage