• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Lallerom, édesem!❤

    Olyan cuki vagy, úgy imádlak, de úúúgy, hogy elmondani sem tudom!!

    Tudod miért? Ugye tudod? :P
    Na jó, azért leírom, biztos ami biztos :))

    Drágám, elkápráztatsz engem mindig a rólam készült írásaiddal, a jelenléteddel, a kedvességeddel, az ajándékaiddal, a hívásaiddal, az egész mindeneddel úgy ahogy vagy, annyira imádlak!
    Hurrikán kisasszony odavan érted rendesen, te gyarló férfiember :P
    És Artúr, a szobainas is persze :D

    Én sem tudom, hová tudjuk fokozni még a közösen átélt élményeket, de az halálbiztos, hogy unatkozni egymás mellett nem fogunk mi sosem. Valami újítást mindig kitalálok majd neked ezután is, amitől remeghetnek a térdeid a hazafelé szambázás közben!

    Köszönök neked mindent kedvesem, imádlak imádlak imádlak imádlak!!

    Vagy ezt írtam már? :))


    EZERSZER CSÓKOL:


    Miss Hurrikán❤


    Ui.: Bocsánat, majdnem elfelejtettem :))
    Várlak vissza nagyon nagyon... de ha nem írom akkor is tudod jól! A másik pedig, hogy kötelező lesz visszajönnöd, hiszen ezen a randin kimaradt az eszmecsere a kecsketenyésztésről :D ❤

  • Egyeztetés:

    Mivel sajnos már hetek óta nem találkoztam Hurrikán Kisasszonnyal, úgy éreztem hogy sürgősen változtatni kell ezen a tarthatatlan állapoton .
    Épp ezért jól irányzott üzenetet küldtem Neki,melyben elrebegtem pajzán vágyaimat,majd miután sikerült szabadnapot kérnem a gyárból, telefonon egyeztettünk időpontot,amit vtr segítségével szentesítettünk.
    Ezután már csak várni kellett a randit.
  • Megközelítés:

    Kedvesünk főhadiszállása még mindig a számomra már jól megszokott helyen található, zuglói piac közelében,ahol egykori uralkodóinkról elnevezett utak fekszenek együtt jó ideje.
    Természetesen gps jól ismeri a helyszínt,bkk csodái közül szinte minden jár arrafelé,már-már kedvesünk ajtajában bocsájtva el a kiéhezett kalandort.
    Parkolás a közeli kis utcákban ,tudomásom szerint grátisz megoldható.
  • Helyszín:

    Miss Hurrikán rejtekhelyét nem túl régi építésű társasház felsőbb régiójában leljük,hová lift repíti fel a vándort.
    A kéjkuckó egy modernül berendezett,mindig patyolattiszta lakás,mely bájos úrnője odaadó gondoskodását dícséri.
    Fürdő minden földi jóval ellátott,kád a színesen villogó tusolófejjel, drogériát megszégyenítően bőséges tusfürdő választékkal,tiszta,száraz kilépő,friss,ropogós törülköző,amiből kettő is rendelkezésre áll,mosdókagylón többféle szájvíz pohárkákkal,egyszóval minden adott,ami egy sikeres higiéniai körhöz szükséges.
    Foglalkoztató szobában asztalka,komód a következő órácska kellékeivel,a sarokban Artúr,a némán álldogáló szobainas, hatalmas,nagy igénybevétel esetén sem nyikorgó franciágy,és természetesen hősnőnk,a szexi hurrikán , Wanda Kisasszony várja a vágytól éhes vendégét.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk egy csodálatos ,hatalmas erotikus kisugárzással megáldott leányzó. Ahogy bemutatkozásában is írja,Ő nem egy párductestű „bóti macska”,illetve plázacica,hanem egy formás,feszes gömbölyű idomokkal büszkélkedhető ízig-vérig férfivadító dögös NŐ.
    Diszkréció miatt arckitakarással hirdet,de nem kell megijedni,mert megpillantásakor lárhatjuk,hogy sűrű,fekete hajzuhataga elbűvölő szempárt,bájos arcot,csókolnivaló szájat keretez.
    Kicsit lejjebb pislantva tekintetünk gyorsan rabul esik formás,kellemes tapintású,kényeztetésre gyorsan reagáló bimbójú hatalmas keblein,melyek bizony nem „tízperces",hanem egész estét betöltő csodák!
    Összegezve, Wandánk az a nő,kinek láttán a gyarló férfiemberből előtörnek az ősi ösztönök...
  • Action:

    Érkezéskor a már szokásos telefonos bejutás,majd a megfelelő szinten magára hagyva a liftet ,nyálcsorgatva rebbentem Wandus ajtajához.
    Sajnálatos módon , végképp itt a hűvös idő,ezt bizonyítja kedvesünk welcome-szettje,mivel most is erősen túlöltözve bukkant elő az ajtó rejtekéből,míg én meglátva Őt túléltem egy enyhe szívrohamot.
    Hurrikán Kisasszonny ugyanis az újonnan feltöltött fotókon is látható,fekete zsinórokból összegubancolt egyrészes „izémiacsodában” fogadott,mely szűzies szeméremmel csupán csak a cicik-punci-popsi vonalat hagyta szem előtt,minden egyéb nyalánkság szigorúan rejtve maradt kíváncsi szemem elől :-)
    Gyorsan belibbentem a szerelmi fészekbe,váltottunk néhány kellemes csókocskát,közben átadtam a hozott apróságokat,és a benne elrejtett csekély lakhatási csokrot. Wanda kedvesen innivalóval kínált,majd hirtelen azt vettem észre,hogy olyan mohón kezdi felöltöztetni Artúr nevű szobainasát a rólam leráncigált ruhákkal,mint akinek már órák óta nem volt dolga férfival.
    Álltunk ott bambán bűntársammal,hogy mi is van, amikor hirtelen magával ragadott a Zuglói Hurrikán,és nem a kisujjamat fogva bevonszolt a fürdőbe,ledobta a fogadó szettjét,és szemérmesen a kád szélére dőlve elkezdte állítani a vízhőfokot,és a férfierőt.
    Bepattantunk a kádba,kedvesem elkezdett fürdetni,olyan érzéki mozdulatokkal benyúlásokkal,időnként Kispajtit ajkai fogságába ejtve,hogy azt hittem,hogy a randink már a tus alatt véget is ér.
    Gyorsan ellentámadásba mentem, ezért (számomra) jólesően beszappanoztam Kedvesem kívánatos testét,elidőzve szépséges ikreinél,a tenyeremet majd átszúró bimbókkal, majd lassan elkezdtem kincsét is feltérképezni lelkes fürdetésnek álcázva , aztán úgy döntöttünk,hogy inkább a szobában folytassuk...

    Játszószobában kedvesem elkezdte,a már lassan védjegyének tekinthető bepucsítós,lepedő igazgatásnak álcázott magánszámát,közben én megnéztem a telefonomon az üzeneteimet :-)

    Ekkor Wanda részéről hatalmas meglepetés ért ! Tündérkém lágyan hanyatt feküdt,fejét lelógatva az ágyról,és mosolyogva kérdezte: Na mi lesz már,nem kapok semmit ?
    Gyorsan melléléptem,és kedvesem olyan franciával kápráztatott el, amit eddig még soha nem éreztem! Egy gyöngyhalásszal keresztezett kardnyelő lelkesedésével kényeztette mélyen a torkába engedve Kispajtit,amit a kis gazfickó,velem együtt roppantul élvezett. Egyszerűen szenzációs élmény volt,ezúton is köszönöm,hogy átélhettem!

    Szerettem volna én is viszonozni amit kaptam , ezért megkértem kedvesemet,hogy helyezze kényelembe magát,és elindultam felfedezni a déli tájakat.
    Először meglátogattam csodás ikreit,lágyan simogatva,csókolgatva a meredező hegycsúcsokat,majd némi érzéki játszadozás után megérkeztem úticélomhoz,ahol már egy kellemesen nedvesedő,illatos kelyhecske várta az őt megillető törődést.
    Finoman elhintettem néhány apró csókocskát az elém tárt ,finom kincsen,majd benyalintottam a szárnyacskák közé. Eleinte épp csak érintve,majd egyre határozottabban mélyebbre hatolva kényeztettem kedvesemet,felvéve egy kényelmes tempót,mely hatására gyorsan megjött Wandus hangja,és hamarosan el is röppent,és szólt,hogy most pici szünetet kér,amit persze nem akartam meghallani,mivel combjaival épp jól összeszorította a füleimet :) , így hát tovább folytattam a nyalakodást,mire Tündérem még hevesebb röppenéssel reagált,legnagyobb örömömre.

    Ezután gyorsan beöltöztette asszisztensemet ,és először fordított helyzetben nyeregbe pattant.
    Élmény volt látni szép hátát,és lejjebb pillantva nézni,ahogy vezérem ki-be csusszan a nedves nyílásba. Pár perc múlva kedvesem megfordult,és sűrű csókok között tovább galoppozott,miközben lelkesen játszadoztam az előttem táncoló ikrekkel. Kis idő múlva csinos vendéglátóm hangosan felsóhajtott , és boldogan láttam újabb elröppenését, majd megkérdezte, szeretném-e, hogy szájjal fejezze be. Igenlő válaszomra leszállt,lekapta a vv-t,és máris falánk ajkai közé vette bűntársamat,majd pár pillanattal később elégedetten nyugtázta a kitörő gejzírt,melyet el is tüntetett pocijában.
    Szünetben némi folyadékpótlás,és beszélgetés,majd jeleztem,hogy mára azt hiszem,ennyi volt a játék.

    Angyalkám ezt nem így gondolta,azt felelve,hogy neki még jár egy kis jutalom,és amíg nem kapja meg,addig nincs hazamenetel !
    Ezért engedelmesen szót fogadtam,és miután gazdasszonyom saját kedve szerint eligazgatott,mint egy bábut,újra akcióba lendült.
    Igen csak vehemensen vette kézbe,akarom mondani szájba a dolgokat,hisz azt hittem,hogy a végén még a tojástartót is elnyeli,úgy cuppogott a golyszlikon,miközben kezével a már így is izgatott Kispajtit hergelte.
    Hirtelen azt vettem észre,hogy bűntársam megint eltűnt a mélységben,és bár próbált ellenállni, ilyen káprázatos kényeztetéssel szemben csak megadta magát,bőséges lávával ajándékozva meg kedvesemet,melyet Ő ismét eltüntetett.

    Ezután már nem maradt más hátra,mint tusolás,és érzékeny búcsú után egy hatalmas élménnyel gazdagodva a távozás mezejére lépni.
  • Elszámolás:

    Kedvesünk egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek,virágcsokor mérete bővebb infóból,vagy telefonon megtudható,helyszínen sem változik. Bár a csokor nemrég esett át némi kozmetikán,még így is átlag alatti,egy átlagon felüli élményért cserébe.
  • Összkép:

    Miként eddig minden alkalommal,úgy most is maximálisan kielégülve,teljesen feltöltődve távoztam kedvesünktől.
    Wanda képes minden alkalommal újabb csodákat előhúzni boszorkány kalapjából,mindig újabb,szenzációs élményekkel halmozva el. Nem véletlen,hogy igyekszem minnél több időt eltölteni csodás társaságában.
    Kedves Wanda!
    Ma ismét olyan szinten elvarázsoltál,hogy szinte remegő térdekkel szambáztam hazáig. Teljesen elbűvölsz azzal,hogy minden alkalommal tudod fokozni azt,ami már szinte fokozhatatlan :)
    Bár már sokszor meglátogattalak,az is lehet,hogy elfogultnak tartanak,de még mindig olyan érzés készülni,rohanni Hozzád,mint anno az első randinkon ! :)
    Kedves Miss Hurrikán ! :)
    KÖSZÖNÖK NEKED MINDENT !!!
Happy Massage