• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém!❤

    Köszönöm neked a csodás randit amig együtt töltöttünk, az ajándékot és ezt a szuper beszit is! :)

    Megmondom őszintén nagyon megleptél ezzel a látogatással, hiszen nem gondoltam volna, hogy te egyszer még velem fogsz randizni... Iszonyúan meglepett, hogy egy kedves hirdető lány tanácsára kerestél meg engem, nagyon jól esett nekem! Ezúton is köszönöm neki az ajánlást és puszilom sokszor így messziről is :*

    Nagyon jól alakult a randink és egy kellemes csalódás lettél nekem ;)
    Fantasztikusan éreztem magam a társaságodban! Mondjuk ez nem is lehetett volna másképp, hiszen egy végtelenül kedves, figyelmes, szeretnivaló embert ismertem meg benned :)

    Ahogy éreztem és olvastam, te sem érezted magad olyan rosszul! :D
    Ennek nagyon örülök :)

    Remélem foglak látni máskor is, hiszen van még mit pótolnunk! Úgyhogy várlak vissza Drágám bármikor, amikor szeretnél egy kis Wandás kényeztetésben részesülni :P


    IMÁDLAK ÉS CSÓKOLLAK :***


    A Te Wandád ❤

  • Egyeztetés:

    Múlt héten írtam neki hogy szeretném meglátogatni,de ekkor még pontos időpontot nem tudtam mondani. Megegyeztünk hogy a hét elején még keresni fogom. Hétfőn felhivtam,szinte azonnal felvette és megbeszéltük a szombat estét. Ezután pedig küldtem egy vtr-t is. A héten még párszor rá írtunk egymásra, így egy kicsit jobban megismertük egymást.
  • Megközelítés:

    Én kocsival érkeztem. A gps pontosan odavissz a megadott címre. Szerencsére a ház előtt tudtam parkolni. Bkv-al is könnyű megközelíteni, villamos, busz a ház előtt tesz ki.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék. Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarassál hirdet de nekem nagyon tetszett az arca.
    Hatalmas cicikkel, formás kemény popsival rendelkezik.
    Kérésemre egy szexi ruciban fogadott.
  • Action:

    Kapu előtt felhivtam es megadta a bejutáshoz szükséges információkat.
    Ajtón belépve, le scanneltük egymást és arra jutottunk hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, így maradhattam.
    Gyors bemutatkozás és puszi. Majd beinvitált a szobába. Megmutatta hogy hova tehetem a ruháimat és mondta hogy vetkőzzek mert sok a ruha rajtam. Így is tettem, közben kiszaladt hozni innivalót.
    Majd a fürdőbe vezetett. Elkezdtem az út porát lemosni magamról közben megjelent Wanda es pár szó után azt vettem észre hogy a velem egykorú eltűnt a szájában.
    Ezután annyit mondott hogy siessek.
    Szobába érve felhuztuk közösen a lepedőt, vagyis inkább csak ő mert én leragadtam a csodás popsi látványától.
    Majd ezután kérte hogy feküdjek a hátamra.
    Igazi nyelves csókkal indított, csak úgy játszottak a nyelveink egymás szájában.
    Majd kaptam elindult dél felé és hamar rá talált az ekkor már elég élet erős velem egykorúra. Eleinte csak játszott vele, majd pedig teljesen eltüntette,csak úgy mint a fürdőbe. Nagyon változatos franciát kaptam, hol a makkom hegyén pörgette a nyelvét hol pedig az oldalán. Nagyon élveztem, de hogy még jobb legyen az élvezett a zacskóimat se hagyta ki. Nyalta, pörgette a nyelvét rajta. Isteni érzés volt.
    Éreztem hogy közel a vég, így leállitottam es kértem hogy most én hadd kényeztessem.
    Gyors helyet cseréltünk, elkezdtem a melleit csókolni es a bimbóit szivni, aminek halk sóhajokkal jelezte hogy élvezi. Néha csókot loptam tőle és lassan elindultam délre. Közben végig puszilgattam az egész testén, mikor a puncihoz értem, elsőnek a combjait pusziltam majd a punci körül is.
    Majd egyszer csak belenyaltam az illatos gyönyörű szép punciba. Lassan kezdtem nyalni, majd mikor megjött a kedvesem hangja gyorsítottam és arra lettem figyelmes hogy az egész teste megremeg és egy hatalmas élvezéssel ajándékozott meg. Mikor már szóhoz tudott jutni csak annyit mondott hogy te jó isten hogy tudod ilyen gyorsan pörgetni a nyelved? - erre mondtam hogy ez tudás :), erre egy jót mosolygott.
    Pár perc pihit kért, majd élem helyezkedett és egy isteni franciát kaptam. Mivel tudtam hogy nem sok kell már hogy elmenjek, igy hagytam hogy végig csinálja,egy hatalmasat élveztem a szájába, az utódok a pocakjában landoltak.
    Ezután pedig mellém bújt és egymást simogatva beszélgettünk. Nagyon jó társaság Wanda.
    Majd arra a döntésre jutottunk hogy eleget pihentünk és jöhet a következő kör.
    Hamar letámadott és ismét egy fantasztikus franciát kaptam. Kis idő múlva kértem hogy forduljunk 69be mert én is szeretném ismét kényeztetni őt.
    Rá ült az arcomra és Wanda pedig ott folytatta ahol abbahagyta elébb. Én pedig bevetettem ismét a nyelvemet. Nagyon finom puncit ismét hamar a csúcsra tudtam vinni. Wanda annyit mondott hogy ez nem fair.
    Majd kértem hogy húzzunk gumit és lovagló pózzal kezdtük.
    Wanda lassan beleült a farkamba. Nagyon szűk a puncija, isteni volt ahogy benne voltam.
    Kezdetnek lassú fel-le mozgással indított közben én az egyik kezemmel a melleit izgattam a másikkal pedig a csodás popsiját fogdostam. Majd elkezdett gyorsítani és mondta hogy jó mélyen vagyok benne, majd jöttek az egyre hangosabb nyögések, végül pedig egy hatalmasat élvezett Wanda.
    Pózváltást javasoltam, mert láttam Wandán hogy kicsit elfáradt. Így misszit választottam, semmi igazgatás nélkül becsusszantam a nedves punciba. Wanda fölé hajoltam és csókolózni kezdtünk, közben lassú mozgással ki be járt a farkam.
    Wanda halk sóhajokkal jelezte hogy nagyon élvezi amit csinálok. Majd mikor éreztem hogy közel a vég rágyorsítottam és egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Hagyott lenyugodni, majd megtörölgetett. Ezután beszélgettünk ismét egy jót.
    Mikor kezdtem érezni hogy újra van erőm elkezdtem nyalni Wanda melleit,ő pedig megkereste a kezével a velem egykorút és elkezdte izgatni.
    Közben nekem az egyik ujjam betévedt a punciba. Finoman elkezdtem ujjazni. Majd javasolta hogy doggyba folytassuk. Igy újra gumit kaptam és betettem a farkamat Wanda csodás puncijába.
    Itt is gyönyörű látványban volt részem, az a formás popsit észveszejtő.
    Lassú tempóval indítottam majd gyorsítottam egyre jobban csattogtunk, de még kiakartam próbálni hogy Wanda popsija milyen szűk.
    Így Wanda szabályai szerint lassan becsusszantam a popsiba. Hát tényleg szűk, nagyon jó volt itt is benne lenni és ha Wanda nyögései nem csalnak ő is élvezte.
    De sajnos teljesen kimerültem így nem tudtam elmenni, kértem őt hogy franciával végezzen ki.
    Hátamra feküdtem és Wanda neki látott, mindent bevetett amit csak tud, de sajnos nem sikerült elmennem.
    Wanda nagyon sajnálta hogy nem jön össze, de még kicsit össze bújtunk és beszélgettünk, majd láttam hogy már kicsit túlszaladtam az időmön, igy gyorsan elmentem fürdeni.
    Ajtóban pedig kaptam egy forró csókot még.
  • Elszámolás:

    Első randiként másfél órat foglaltam le.
    Telefonban elmondta mi mennyi rózsaszál, de a bővebb infóban is le ír mindent.
    Egy extrája van amivel éltem.
    A randi végén a tv elé helyeztem a rózsaszálakat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    Szerintem egyértelmű a fent leírtak alapján hogy fantasztikusan éreztem magam.
    Aki barátnő feelinget keres Wandánal tuti megtalálja.
    Nagyon jó volt Wandával beszélgetni mindenféle témákról,mindenről van véleménye.
    Nagyon tetszett ahogy mosolyog és nevet.
    Ahogy ígértem neked drága Wanda ha legközelebb erre fúj egy szőke ciklon akkor még biztos meglátogatlak.
    Köszönök mindent nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage