• Lejla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon volt aktív a hirdetése, pár üzenet után melyben készséggel tájékoztatott mindenről, telefonon egyeztettünk, vele beszéltem, kedves volt. Kezdésnek jó pont.
  • Megközelítés:

    Sun City volt a helyszín, pár napra jött csak így igyekeznem kellett hogy beférjek a táncrendjébe (és ő is az enyémbe :D) Tömegközlekedés minden vállfaja szinte az ajtó előtt áll meg, parkolni ingyenes minden nap (lakótelep)
  • Helyszín:

    Első emeleti panelkuckó, két szoba, fürdőszoba. Amire használják tökéletes, ágy nem nyikorog, fürdő felszerelt,törölköző, tusfürdő, száraz kilépő és egy mérleg is ha valaki ellenőrizné a súlyát a vágta előtt / után ;)
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött, sőt nem is elbújva mögötte hanem a legtermészetesebb módon kinyitva anyaszült meztelen fogadott, az állam koppant is a padlón hirtelen, zavarba is jöttem kicsit (pedig nem szokásom) ezt látta rajtam egy öleléssel hozzám újat innentől tudtam jó helyre érkeztem.. Alacsony (hozzám képest mindenképp) formás lány nem az anorexiás fajtából, van ott kérem popsi a kerek fajtából, mellek a nagyobb fajtából, enyhén engednek a fizika törvényeinek, de feszesek nagyobb bimbóudvarral. Arca szubjektív szerintem, nekem tetszett, zöld szemek, dús ajkak..
  • Action:

    Kis ismerkedésünk után az előszobában, megkérdezte maradok e, mivel nagyon bejött amit láttam, éreztem ottlétem eddigi másfél percében természetesen igent mondtam, mire egy "Akkor gyere utánam" kíséretében ringó popsiját szuggerálva követtem. Szobában kiegyelítődtek az öltözékbeli különbségek (nem ő öltözött fel...) Kis egyeztetés a folytatásról {órás program natúr francia) Kis kitérő a fürdőbe ahonnan már duzzadó törölközővel tértem vissza. Ezt észre is vette, jött és kicsomagolta a répát majd forró szájával kezelesbe is vette. Körözött alul felül, makk, zacskó mindenki kapott a jóból, próbálta teljesen eltüntetni, egyszóval felvonultatta a repertoárt. Zöld szemeivel kacéran fel felpillantott én pedig csak élveztem a látványt és az érzést.. Nem kellett volna sok hogy ki is végezzen így, de nem csak franciaoórára érkeztem így vv fel és magamra ültettem. Csattogós dugás vette kezdetét, hol én tempóztam alulról, de őt sem kellett félteni, lovagolt mintha az élete múlna rajta ;) Mellei fel alá jártak, markoltam fenekét mellét, majd doggyba fordultunk. Az a látvány azóta is előttem van, karcsú derék, széles párnázott csípő, befurakodtam derekát szorítva addig csattogtattam hátulról míg hatalmasat nem lőttem a sapkába.. Nem ugrott el megvárta míg benne lenyugszom, majd Szilvia és kidőlés az ágyon..
    Kis beszélgetés tisztálkodás után az előbbi forgatókönyv ismétlődott meg nf, paci, kutyus - - > orbitális élvezés Szuper volt!
  • Elszámolás:

    A nf extrával épp hajszállal a városi átlag felett, de megéri mert jó kígyóbűvölő :) Ajánlom, ha jön még én mindenképpen megyek
  • Összkép:

    Kielégülten mosolyogva léptem ki a város forgatagába a pásztoróránk után.. Nagyon formás belevaló csaj tetkókkal, piercinggel kerekded idomokkal nekem nagyon bejött.. A feneke égett bele a retinámba legjobban, valamint azok a csattogó hangok :D
Happy Massage