• Lilianna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    1-2 hívásra sikerült elérnem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és még sikerült aznapra egy időpontot is találni, elég rugalmas volt ezzel kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    3. kerület, autóval, könnyen megközelíthető (nyilván az időszakos dugókat figyelembe véve), parkolót is lehet könnyen találni. Tömegközlekedéssel talán a legjobb a villamos. Szóval nincs gond. Egyértelmű cím.
  • Helyszín:

    Panel lakás, de ez nem von le semmit, tiszta rendezett kecó, fürdőszoba higiénia rendben. Szobában kényelme francia ágy, a cuccot is le lehet könnyen pakolni. Szóval itt is rendben minde.
  • Lány külseje:

    Retusáltalan képekkel hirdet, szóval azt kapod amit látsz. A valóság pedig tükrözi a képeket, sőt. Szép, kedves arc, csinos, karbantartott test. Mellei fantasztikusa, popsi formás, egy igazi MILF, több évet letagadhatna.
  • Action:

    Megérkezés, köszönés, cipő, kabát le. Rövid beszélgetés, fürdőbe készülődés, már itt simogatások, csókok elcsattannak. Gyors és alapos tisztálkodás, majd vissza és itt kezdetét veszi egy szenvedélyes óra. Csókol, ám nem csak immel-ámmal hanem rendesen, simogat, majd letérdepel és hozzákezd a szuper franciához. Majd az ágyra keveredünk és itt is folytatja, vannak mélytorkos elemek, golyókkal is foglalkozik, lentebb is el -el téved, figyeli a visszajelzéseket és annak tükrében változtat vagy folytatja az irányt. Majd gumit húzunk ás bele ül, itt egy nagyon finom, de ua. intenzív lovaglásba kezd. Igazából az egész idő alatt arra figyel, hogy neked hogyan legyen jó, mi a legjobb. Itt is lesz végem. Tisztálkodás, egy kis beszélgetés majd belekezdünk a második körbe, hasonló módon mint au első, itt én is viszonozni próbálom a kedvességét egy segít, hogy hogy a legjobb neki és remegve el is élvez (ugye ez mindig kétesélyes, hogy mennyire valódi vagy nem, de annak tűnik..). Majd újra francia nekem, gumi és egy újabb intenzív szeretkezés, lovaglás, misszi, stb. Majd a végén gumi le és végig viszi, itt sokáig levezet, nem rohan el. Egy kis pihi, beszélgetés és indulni kell mert lejárt az idő.
    Egy élmény volt!
  • Elszámolás:

    Mint telefonban megbeszélt, új átlag. Nincsenek extrák amit vállal az alapban, egyszerű matek
  • Összkép:

    Olyanban lehet része az embernek miben ritkán van. Lilianna nem a 20 éves korosztály, így aki azokat kedveli nem biztos, hogy jó helyen jár, de aki a picit idősebb, csinos hölgyeket keresi aki mindent megtesz a vendégért (persze a saját határai között) az jó helyen jár és vissza fog még menni.
Happy Massage