• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés problémamentes és gördülékeny volt.
    VTR-en javasoltam időpontot két nappal előre estére: fél óra múlva - késő este, bőven az elvárható ügyeleten túl! - megérkezett a válasza: elfogadta. Ugyanakkor megírta: találkánk előtt egy órával telefonon erősítsem meg, hogy számíthat érkezésemre, ekkor fogja megadni a pontos címét; valamint adjam meg mobiltelefonszámom, amiről hívni fogom; késedelmes hívásomra legfeljebb negyed órát vár.
    Chaten megbeszéltük a külön kívánságom, hogy készüljön magassarkúval és harisnyával, amik mókázás közben rajta felejtve kiemelik bájait. Továbbá megkérdeztem, mivel kedveskedhetek neki, mert adatlapján nem, csak riportjában utal rá, hogy a gyümölcsöket nagyon szereti.
  • Megközelítés:

    A megbeszéltek szerint találkánk előtt egy órával felhívtam. A telefont szinte azonnal felvette, kedves női hang hallózott bele. Bemutatkoztam, hivatkoztam egyeztetésünkre, házszámra pontosan megadta a címet.
    Odaérve bebizonyosodott: tényleg annyira könnyű odatalálni, ahogy a Google Maps mutatta. A cím a 3-as - "kék" - metró Forgách utca és Árpád híd megállója között van, kényelmesen öt perc séta volt nyílegyenesen.
    Este mentem, a környéken láttam egy-egy parkolóhelyet az autók között: nem tudom, hogy csak az ott lakóké, vagy a kis szupermarketté is (előtte van két elektromos töltőállomás is). Az Árpád híd alatt láttam fizetős parkolót.
    Találkánk előtt pár perccel felhívtam: késlekedés nélkül felvette a telefont, megadta, hogy az ABC melyik betűjénél nyerhetek bebocsátást, lediktálta mit kell beütni a kaputelefonon, beengedett, elárulta az emeletet és az ajtót jelölő díszt, ha felérve a megfelelő irányba fordulok.
  • Helyszín:

    A lakás a sokadik emeleten található: lift van, én lépcsőztem. Régi - talán ötven éve - épült ház, ez kint az utcán, a lépcsőházban, a folyosón, és a lakáson is látszik. Még ha a lakáson látszik is a ház kora, tiszta és karbantartott.
    Az előszobában cipőmet levettem, kabátom és táskám fogasra akasztottam: természetesen hiánytalanul mindenem megmaradt.
    A fürdőszobában kádban lehet zuhanyozni. Timi nagy-nagy tiszta, puha, és meleg törülközőt adott nekem. A kádnál úgy tizenöt-húsz tusfürdőből válogathattam. Dezodort nem találtam. A mosó felett a tükör előtti polcon egy teli palack Listerine és lefordított tiszta üveg felesespohár várt.
    A tetthelyként szolgáló szobában franciaágy várt több párnával és tiszta lepedővel. A hangulatvilágítás kellemes vöröses árnyalatú fény. Rádiós bemondó, műsorvezető nem törte meg a hangulat varázsát, a zenét - miután megkérdezte igénylem-e - okostelefon és hangfal kombinációja nyújtotta.
    Kettőnkön kívül más jelenlétére semmilyen nyom se utalt, az egyetlen csukott szobaajtó megőrizte esetleges titkait: a diszkréció tökéletes.
  • Lány külseje:

    A képeken megcsodálható lány fogadott. :-)
    A "statisztikára" - magasság, testtömeg, mellbőség, szemszín, intim rész etc. - nincs értelme kitérnem: minden a valóságnak megfelelően megadva.
    Bőre hibátlan és hófehér - de nem sápadt! -, szépségét tetoválás és piercing nem csúfítja. Alakja tökéletes: reneszánsz festményeken és szobrokon látni ilyen arányos alakot, ami mindenhol kellemesen gömbölyödik, de egyetlen gramm felesleg se található rajta. Timi a pár éve már divatos hangsúlyos szemüveget hordja, amit csak szükség esetén vesz le arra a pár percre, és nagyon jól áll neki. Mellei csodaszépek: tökéletes félgömbök nagyobb citrancshoz (felülről) közelítő mérettel, feszesek, lógásnak nyomát se látni, és nagyon szép kis rózsaszín bimbók díszítik a csúcsokat.
    Háta közepéig éppen leérő haját akció közben kontyba fogja. Körmei ápoltak, rövidek, egyetlen "mézeskalács-mintás" kivételével festetlenek. Sminknek nyomát se láttam rajta - semmi szüksége sincs rá -, talán csak a szemhéjait festette alig észrevehetően. Szép ívű szemöldöke is természetes.
    Timi természetes szépség, a legpozitívabb értelemben vett szomszédlány típus, harsányság és kurvásság nélkül.
    Bemutatkozásában korrekten leírja, a diszkréció miatt utcai ruhában nyit ajtót, de amíg a vendég tisztálkodik, kérésre beöltözik. Egyeztetésünk során megkértem, készüljön magassarkúval és harisnyával, amik mókázás közben rajta felejtve kiemelik bájait. Rákérdezett, pontosabban milyen játszósruhával készüljön, de rábíztam, hogy lepjen meg. A szobában fekete magassarkú cipőben, necc harisnyában, fekete térd főlé érő szoknyában, függőlegesen kék csíkos fehér ingben, és hangsúlyos szemüvegében csodálhattam meg. Milyen csinos titkárnőm volt aznap este! :-)
  • Action:

    Bekopogtattam, az ajtó mögé bújva beengedett, közben telefonált. Gyorsan befejezte a telefonálást és bocsánatot kért ezért az apróságért. Timi adatlapján az olvasható, hogy utcai ruhában nyit ajtót, de nekem pont öltözködés közben sikerült meglepnem (neccharisnya és ing volt rajta). Bemutatkoztam, gazdagabb lettem két üdvözlő puszival. Cipő, kabát táska az előszobában maradt, követtem a tetthelyként szolgáló szobába. Átadtam a neki készített ajándékcsomagot. Levetkőztem, törülközőt adott, és megmutatta a fürdőszobát.
    Tisztálkodásból visszatérve fekete szoknyával és fekete magassarkúval teljessé tette a vadítóan titkárnős szettjét. "Mit szeretnél?" - kérdezte incselkedő mosollyal. Átöleltem és csókolózni kezdtünk. Csókja finom, barátnős. Csókolózás és simogatás közben elkezdtem lassan kicsomagolni: lekerült inge és melltartója, megcsodálhattam melleit.
    Megkértem franciázzon: "Gumival vagy anélkül?" - kérdezett vissza, és a natúr lehetőséget választottam. Csókjához hasonlóan franciája is finom, barátnős: ajkai lágy kényeztetésével ellazított egy fárasztó nap végén.
    Gumit kértem és kaptam, levarázsoltam róla a szoknyát, neccharisnyát, és bugyit, majd végigpróbáltuk a lovagló-kutyus-misszi pózokat. Elmondása szerint szeret lovagolni és tud is. A pózváltásokat ő kezdeményezte. Csendes típus: számomra szerencse, mert nem szeretem a műnyögéseket (egyszerűen zavar, hogy hülyének néznek: tudom magamról, hogy nem vagyok annyira jó). Kutyus és misszi pózban is mindig próbálta simogatni-izgatni a heréimet.
    Végül megkértem, hogy ajkai között érjen a gyönyör tetőfoka. Lekerült a gumi, és már megismert franciájával elsütötte szájában a fegyverem. Finoman letisztította makkom a szájával, diszkréten elfordulva zsebkendőbe helyezte az utódokat, majd nedves törlőkendővel is megtörölgette szerszámom.
    Tökéletes ellazult állapotban lebegtem, nem éreztem szükségét még egy menetnek. Találkánk elején nem húzta az időt a többi lánynál megszokott ráhangolódó dumcsizással, az est hátralevő részében ezt bőven pótoltuk egymást cirógatva. Megjátszás nélküli és nyitott lány: társaságát élvezve ki is csúsztam az időkeretemből, de ezt egy szóval se jelezte.
    Zárásként felajánlotta a zuhanyzás lehetőségét, majd a kémlelőnyíláson ellenőrizve a folyosót kiengedett egy búcsúpuszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Bővebb infójában pontosan megadja: jelenlegi pesti átlag, egy órát vendégeskedtem a kiírtakért (fél óra ennek fele, másfél óra ennek másfele). Extrákat nem vettem igénybe. TP nem volt: az órát én néztem, Timi még csak nem is utalt rá, hogy telik az idő(m).
    Dísztasakban találkánk elején átadtam a neki hozott ajándékot, benne elrejtettem a borítékot. Nem kérte, szó sem esett róla, és nem vettem észre, hogy hozzányúlt volna a csomaghoz.
  • Összkép:

    Timi a legpozitívabb értelemben szomszédlány típus: természetes szépség harsányság nélkül, nőies picsás allűrök nélkül, kedves megjátszás nélkül. Egy pillanatig sem éreztem, hogy szolgáltatónál vagyok. Aki a kákán is csomót keres, beleköthet apróságokba, ami miatt nincs meg a profi kurtizán-élmény. Tucatnyi találka során több lány megismerése után úgy gondolom, ilyen szomszédlány-élményeknek megvan a varázsa: egyszerű természetesség és mesterkéletlen odafigyelés (amatőr ügyetlenkedés nélkül). Talán azok a lányok vannak a legkevesebben, akik ilyen élményt tudnak adni: Timi ritka kincs. :-)
    Itt jelzem: Timi év vége felé tervezi, hogy pályaelhagyó lesz.
    Tipp: friss gyümölcsöt vigyetek ajándékba - de a kókuszt nyugodtan hagyjátok a boltban.
Happy Massage