• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk időpontot, gyorsan ment, neki is megfelelő volt, gyorsan visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    IX. ker új építésű társasházainak egyike a Lurditól nem messze. Autóval érkeztem (nem először), könnyű megtalálni, parkoló éppen még jutott a közelben. Mivel pár perc késésben voltam, várnom nem kellett. Portás bácsi van, de szerencsére nem kérdezősködik merre - hova megyünk. Kapucsengő kód, és további információk sms-ben érkeznek időben.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban található, ennek megfelelően a lakás is teljesen újszerű. Célnak megfelelően berendezve, hangulatos félhomály, diszkrét zene. A lakás, fürdőszoba tiszta, maximális higiénia. Érkezéskor tiszta törülköző jár, fürdőben tusfürdő több fajta is rendelkezésre áll. Csőkcsaták előkészítésére szájvíz :) Nappali - baszoba egyben, de nem is kell több. Egyedül dolgozik itt, nincs aki zavarjon.
  • Lány külseje:

    A képeken is gyönyörű, de élőben fantasztikus. Ott kerekedik ahol kell, egyszerűen tökéletes. Szép arc, gyönyörű test, hatalmas mellek. És emellett még okos is. Kvázi semmiben fogad, így azonnal minden szemügyre vehető. Nem okos csalódást. Tetkói és orrpiercingje van, akinek ezzel gondja van, annak nem javaslom, de inkább vegyen erőt magán mert megéri :)
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogad, egy kvázi semmiben, ami többet enged látni mint amit eltakar. Gyorsan megbeszéltük mi történt mióta nem voltam, majd kaptam egy tiszta törülközőt, irány a zuhany. Gyors tisztálkodás után, mindketten megszabadultunk a maradék ruhától is. Elcsattant pár csók, majd felfedezőútra indultam a testén. Cirógattam a nyakánál, melyre hangos nyögésekkel jelezte hogy jó, engem meg még jobban felizgatott. Felváltva csókoltam az ajkait és a melleit, mindkettő megérdemli. Mivel nem szeret kezdeményezni így a saját kezembe vettem az irányítást. Rövid bevezető után kértem hogy kényeztesse a velem egyidőst. Mondanom sem kell ekkor már állt mint a cövek. Felváltva vette a szájába a szerszámom és a golyókat, hol gyorsabban, hol lassabban. Nem a kivégzésre hajt, így sokáig bírtam a kényeztetést. Fantasztikus technikával, hol torokra vette, hol csak bőnyállal cuppogott rajta.
    Éreztem hogy lassan a végéhez közeledek, így váltást javasoltam. Kértem had kényeztessem kicsit én is. Belenyaltam a mézesbödönbe. Finom kis punciját nyaltam - faltam, közben hol a melleit markolásztam hol csak simogattam. Hallhatóan - érezhetően jól esett neki :) Élvezte szó szerint, és a csúcsig jutott.
    Itt volt az ideje hogy védőfelszerelést kérjek, majd misszi pózban becsúsztattam a már nedves punciba. Mindkettőnknek jólesett, ahogy érzékeltem rajta (nekem tutira). Fantasztikus a szex vele, ahogy minden lökésnél ringanak a mellei már maga a látvány is megéri, hát még az érzés. Nem is bírtam sokáig (sajnos), gyorsan a gumiban végeztem.
    Kis pihenés után, kaptam egy kis masszírozást, közben megbeszéltünk ezt - azt, majd le is telt az időnk.
  • Elszámolás:

    Ami az alapban van számomra most elég volt, extrát nem vettem igénybe. Elszámolás teljesen korrekt, semmi utólagos variáció.
  • Összkép:

    Másodszor jártam nála, de nem utoljára. Teljesen barátnő feeling, maximálisan ügyfélcentrikus. Ha nem itt találkozunk nem hiszem el hogy ezzel foglalkozik. Jó vele a szex, de jó vele beszélgetni is. Gyönyörű és még esze is van. Ajánlom mindenkinek aki nem a porno feelingre hajt, hanem csak kikapcsolódni szeretne némi erotikával megfűszerezve.
Happy Massage