• Kis Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Interneten ajánlkozott fel, telefonszámmal, 3 képpel és "mit szeret" listával. Egymás előtti maszturbációt, aktust, 69-et, együtt fürdést, extra csókot kínált. Volt fél és egy órája is, utóbbiban több aktus felcsillantásával. A dolog pikantériája volt, hogy megszabta a kívánt bráner-méretet, aminek -úgy gondoltam- megfeleltem.
  • Megközelítés:

    A címet semmi perc alatt megkaptam. Könnyűnek nem mondhattam a fellelést, még dzsípível sem, ám a vágy hajtott, és némi furfanggal megtaláltam a többszintes, előudvaros házat. BKV se közel, se távol.A parkolás könnyű volt.
  • Helyszín:

    Csak a vendéglátó gyönyörű alakjának, csipkés, áttetsző bugyijának és kombinéjának tudható be, hogy nem fordultam vissza. Egy hatvanas évekből -vissza- maradt lakás, mint később kiderült, két vendéglátós funkciója miatt hevenyészve kettéválasztott kégli, kád, mosdókagyló, némileg ráncos lepedővel takart franciaágy, színes függönnyel takart ablak, kétajtós szekrény. Az ágy és a szekrény ki is töltötték a "szobát".
    A törülköző finom, puha volt, néhány tusfürdő is kellette magát.
  • Lány külseje:

    Mint írtam, öltözéke tetszett, többet mutatott, mint amennyit takart. Abból a sudár, karcsú alakból, ami feledtetett minden környezeti hiányosságot. Feszesen ringó, cipónyi keblek, férfitenyérbe illő popsi, gyönyörűre eloxáltan barna, selymes bőr. Idomai nem voltak kiemelkedőek, lágyan ment át a keskeny váll a karcsú testbe, futott le a popsira, folytatódott a hosszú, karcsú combokban. Ijesztően magasnak tűnt, amin -látva megütközésemet, nem vok óriás- gyorsan kilépett az araszos sarkú, flitteres topánból. Egyedül az arca volt némileg fura: mintha körzővel rajzolták volna.
  • Action:

    Beinvitált, miután gyorsan lehullott a "ruhája". Nekivetkőztem, és kértem az együtt fürdést. A tetthely kád volt, ahol a fürdés attól volt EGYÜTT, hogy kölcsönösen leápoltuk célszerveinket bő zuhannyal és tusfürdővel. Próbáltam mélyebb belső puncitisztításba is fogni, ám ujjazásnak minősítette, azaz NO ilyen tevékenység a későbbiekben is /bánatomra/. Eközben konstatálta, hogy megfelel kívánalmainak a méret. Tehette, mert tusfürdős, gondos kezei közt a haver villámgyorsan felvette munkaméretét. Külön dícsérte a gondosan borotvált környezetét, bele értve a tojástartót is.
    Kívánságlistát kért. A felsoroltakból kölcsönöst kértem, naturáliákkal. Gyönyörű popsijával a fejem fölé kucorodott, kis csúnyáját a számra nyomva. Közben aktív kezezésbe- makkcsókokba fogott, amiből a kézimunkától kértem tekintsen el. Franciája eleinte lágy volt, majd bele lendült, és néha torokra vette a figurát. A szőrtelenített mogyoró-tartó is tetszett neki, többször próbált kicsippenteni fogaival egy kicsit.
    Közben én sem voltam rest, csattogó lefetyelésbe fogtam a húsos vitorlák között. Néha csaptam a féltekékre is, miközben ütemesen igyekeztem nyelvemmel mélyebbre hatolni. A nedűje ízletes volt, ám hamar elfogyott. Annál buzgóbban dolgozott a hirdetésben neki megfelelő méreten, a tilalom ellenére néha bevetve a karcsú ujjait is.Félve, hogy gyors lesz a vég, és nem láthatom közben az élvezetet az arcán, nem foghatom marokra kemény bimbós cipóit, indítványoztam a lovagló pózt. Magam hanyatt feküdtem, ő szájjal gyorsan felhelyezte a védő süveget, és belehuppant a jóba. Fokozatosan gyorsuló tempót kértem, meg is kaptam. Tiniszűknek éreztem a méretét, ami jól esett. A gyorsabb tempónál -szinte velem egyidőben- három komoly összerándulással adta jelét élvezetének. Lassulóra váltott, majd óvatosan lekerült a méretről. Szilvával kezelt, innentől kezdve mellettem ülve társalgott. Kezével simogatta a bőrömet, időnként végigsimítva a pihenő kiskatonát.
    Indítványoztam az 1más előtti masztit. Én elé térdeltem az ágyon, szemkontaktusba hozva feléleszteni kívánt farkamat. Puncija kinyílt, karcsú ujjaival szétfeszítette a vitorlákat úgy, hogy a kíváncsi tekintet bekukkanthatott a mélyebb részekbe. Közben hol a csiklóját izgatta, hol a szeméremajkait masszírozta. Átélte a már ismerős rándulást, amivel merevedésre, majd ejakulációra késztette a self made masszírozott kiskatonámat.
  • Elszámolás:

    A fogadtatás korrekt volt, összhangban a virágszálakkal.Az extra a csók volt, amit élvezettel művelt mind a fogadtatáskor, mind szex közben.
  • Összkép:

    Az élmény "megérte". Kár lett volna kihagyni! Kizárólag a környezet volt némileg lehangoló, ám a sportos hölgy visszajárásra késztető élményt nyújtott. A csók-extrát megkaptam, bár időnként jelezte: régen borotvált férfidíszem szúrta.
    A hölgy sokkal fiatalabbnak nézett ki a bevallottnál, ami az évtizedes intenzív sportolásnak volt betudható.
Happy Massage