• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Pisti!

    Köszönöm, hogy nem adtad fel az első sikertelen próbálkozás után, bizony így megy ez nálam sokszor, ha aznapra már nincs is időpontom, másnapra még simán lehet! Ahogyan történt ez a te esetedben is, ugye ;)

    Na de ha már ilyen gördülékenyen ment köztünk az egyeztetés, cserébe gondolkodj el légyszi mégis, melyik is a kedvenc testrészem szerinted?:P
    A tökéletestől távol állok, de akkor is, vagyis éppen ezért kíváncsi lennék erre! :))

    No és a masszázs. Én azt hívnám inkább relaxációs levezetésnek, mint profi masszázsnak, de azt gondolom, vannak helyzetek, amikor ez többet ér a csontropogtatásnál! Vagy mittoménminél, nem értek hozzá:D
    Jól esett neked, ez a lényeg, így akartam, szóval profi vagyok ebben is :)

    Köszönöm, hogy itt voltál, köszönöm a beszámolót is, nekem teljesen kerek volt és egész, elégedett vagyok! :)
    Várlak vissza Drágám máskor is, ha szeretnéd újra élvezni a társaságom ;)


    SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS:*****


    Wanda Gold❤


    Webi, neked pedig azt üzenném, több konkrétum kéne? Hát ha egyszer elvarázsoltam a fiút, olvass a sorok között, van ott épp elég konkrétum! ❤

  • Egyeztetés:

    Előtte való nap hívtam telefonon, de sajnos aznapra már nem volt időpontja. Így másnap munka után hívtam és egy bő óra múlva már nála is voltam. Már telefonban is megfogott a kledvessége és érezhető volt hogy mindenben próbál alkalmazkodni hogy a vendégnek a legjobb legyen.
  • Megközelítés:

    Parkolás a környéken megoldható max 1-2 utcányira, BKV viszont szinte a kapuban tesz le, én is BKV-val érkeztem. A telefonban megadott címet könnyű megtalálni, utána pedig segít a pontosításban, tehát nagyon könnyen és gyorsan ment az eljutás hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép tiszta és rendezett, a fürdő felszereltsége pedig szerintem minden igényt felülmúl. A tusfürdő kínálat néhány drogéria készleteivel vetekszik szerintem, abszolút tisztaság van a fürdőben is, a törölköző pedig ilaltos, puha és frissen mosott.

    A szóba abszolút megfelel a célnak és nagyon hangulatos, plusz pont hogy szobainas is van, így nem kell székre rakni a ruhákat.
  • Lány külseje:

    A valóságban felülmúlta minden várakozásomat amikor megpillantottam, elképesztően szexi és nagyon jó a kisugárzása Wandának, szexi fehérneműben fogadott. A megadott adatok 100%-ban fedik a valóságot.

    Külsőre nálam 10/10-es az arca gyönyörű, nem tudom melyik volt a kedvenc testrésze mert úgy egyben ahogy van tökéletes. Nagyon finom selymes a bőre látszik, hogy nagyon ápolt lány.
  • Action:

    Megérkezés után puszival üdvözölt és kedvesen üdítővel kínált amit elfogadtam, egy rövid beszélgetés után én a fürdőbe távoztam. Amikor végeztem Wanda épp az ágyat készítette elő, a látványtól már itt majdnem elmentem:) Először finom simogatással kezdtünk, majd apróbb nagyobb csókokkal folytattuk és elkezdődött egymás testének a feltérképezése. Elsőnek én kaptam egy elképesztően jó franciát, azt nem sokkal később kértem hogy cseréljünk mert sokáig nem bírtam volna szerintem. A puncija nagyon finom és ha valaki megfelelően bánik vele akkor Wanda nagyon tudja élvezni:) Miután kétszer is elment jelezte hogy most rajta a sor, a páratlan franciáját ott folytatta ahol korábban abbahagyta, nem sokkal később gumit kértem és többféle pózban is szeretkeztünk, ami elképesztően jó volt. A végén a popsijára verve mentem el, maximálisan kielégülve.

    A légyott után még beszélgettünk kicsit, illetve kaptam egy elképesztően jó masszázst, bár jelezte hogy nem szakképzett masszőr. Ahhoz képest nagyon jól masszírozott és most nekem tökéletesen megfelelt. Miután végeztünk megkérdezte hogy kérek-e még üditőt, amit ismét elfogadtam, sőt még egy nagyon finom kávét is kaptam ami már csak pont volt az i-re. Rég éreztem ilyen kellemesen magamat valakinél.

    Az órát egyáltalán nem nézte az ott tartózkodásom alatt, szerintem túl is léptük az előzetesen megbeszélt időt, de ennek ellenére minimálisan sem éreztem sürgetést a részéről.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, ami nekem külön szimpatikus volt, hogy bár először jártam nála az elszámolás a végén történt. Szerintem az utóbbi idők legjobb döntése volt hogy meglátogattam Wandát:)
  • Összkép:

    Abszolút pozitív érzésekkel távoztam, biztosan visszatérek még. Wanda abszolút a barátnős együttléteket részesíti előnyben, legalábbis én úgy éreztem, és mindenki azt kapta tőle amit ad. Tehát tessék NŐ-ként bánni vele és a viszonzás sem marad el.
  • Webi megjegyzése:

    Első beszámolódként kiteszem, a jövőben viszont több konkrétumot várunk! :)
Happy Massage