• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Laller. Köszönöm szépen ismét a remek írást. Mindig lenyügöző olvasni szavaidat. Örülök hogy jól érzed magad. Én is nagyon. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

  • Egyeztetés:

    Amandával már túl vagyunk néhány felettébb jól sikerült randin, ezért mikor láttam a csillagok kedvező állását,üzenetben környékeztem meg kedvesemet,ecsetelve Neki szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét.
    Üzenetremre viharos gyorsasággal érkezett
    a „ mikor jössz már végre?" kezdetű,sürgető üzenet.
    Ezért gyorsan telefont ragadtam,és máris hallottam kedvesem elbűvölő csacsogását,mikor átbeszéltük táncrendje alakulását.
    Ezután gyorsan izzítottam is a vtr-t és már nem maradt más hátra,mint türelmetlenül számolgatni a randinkig hátralévő perceket :)
  • Megközelítés:

    Kedvesünk rejtekhelyét az angyalokról elnevezett városrész számomra igen szimpatikus kis utcájában találjuk,hová gps gond nélkül elvezet,bkk néhány perc sétát kíván a kiéhezett látogatótól,mivel kék és sárga csodák nem érintik közvetlenül Amanda búvóhelyét.
    Figyelem,ház előtt a parkolás fizetős,cserébe könnyen találhatunk a gépsárkánynak helyet.
  • Helyszín:

    Amanda kéjkuckóját egy nem túl régi építésű tásasház x emeletén találjuk. Lift hiányában lépcsőzni kényszerül a vándor,de itt nem lesz szükség alpinista kiképzésre :)
    Az objektum egy nagyon barátságos,szépen berendezett kis lakás,szemmel láthatóan életvitelszerűen használja csinos gazdája,lakótársaival,két imádnivaló kutyussal együtt.
    mindenhol rend,makulátlan tisztaság uralkodik,fürdőben kád+tusoló,mely színes fényekkel villog,tisza,száraz kilépő,friss törülköző,bőséges (!) tusfürdő készlet,szájvízek pohárkákkal fogadják a betérő vendéget,minden adott egy sikeres higiéniai protokollhoz.
    Foglakoztató szobában falon tévé,mely diszkréten biztosítja a megfelelő alapzajt,szobainas a leszórt göncöknek,komód az elkövetkező órácska kellékeivel,kényelmes,nem nyikorgó nagy méretü franciaágy, és természetesen a hely elragadó úrnője várja a kalandort.
    Összeségében az egész lakást elfogadnám sajátomnak,persze úrnőjével együtt,ha nem kellene tartanom a felém irányuló,kellemetlen kérdésektől :)
  • Lány külseje:

    Mai vendéglátóm egy ,a harmincas éveinek legelején járható csodálatos Hölgy, karcsú,formás alakján egy olyan "most mindent jól megmutatok" testre simuló felsőben,feszes nadrágban fogadott.
    Diszkréció miatt nem hirdet arcos fotókkal,de nem kell megijedni,mert egy bájos, kedvesen mosolygó arcocskával találkozik a látogató.Igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni,hosszú,barna haja szépséges keretbe foglalja arcát,formás,feszes keblei már a legkisebb törődést élénk bimbó nyújtozkodással jelzik.
    Lejjebb egy mindig tükörsimaságú,illatos ,kellemes ízű csuprocska igyekszik az esendő férfiember maradék eszét is elvenni,jelentem , teljes sikerrel !
  • Action:

    Érkezéskor a már megszokott , telefonos beléptetés működik,majd a néhány lépcsőfok sikeres leküzdése után máris ott állhatunk vágyaink tárgyának ajtajánál.
    Lakásba toppanva kedvesem forró csókkal üdvözölt,én meg leejtettem az államat,az ilyen kitörő fogadtatástól meglepődve.
    Belépve a leányszobába, szokásomhoz híven gyorsan átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágot,egy kis kedvenc innivalóval és kis édességgel,melynek csomagolásába diszkréten elrejtettem csekély méretű rezsi hozzájárulásomat,hogy ne kelljen később ezzel megtörni a pillanat varázsát.
    Amanda innivalóval kínált,majd a hatalmas ágyon leülve picit beszélgettünk.
    Ezután gyorsan leszórtam a ruháimat,és egy törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe ,hogy habtestemről lecsapassam a hosszú út porát.

    Babaszobába visszatérve láttam,hogy kedvesem is megvált fogadószettje zömétől,mindössze egy leheletnyi fekete tanga próbálta kincsét óvni,persze kevés sikerrel.
    Lágyan finom érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók ! Átöleltem kedvesemet,lassan elhagytam érzéki,csókos ajkait,és kézbe vettem asszonyos, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.
    Miközben lelkesen csókolgattam kedvesem szinte már szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja kezelésbe venni a neveletlen bűntársamat.Előbb csak mintegy nyugtatóan végigsimított a szárán,amitől persze csak még izgágább lett,majd ujjbegyével elkezdte a kupolás rész símogatni.
    Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.
    Hamarosan kedvesem hangja is megjött,egyre hevesebben kezdte cickóit simogatni,persze azonnal segítségére siettem egyik kezemmel.KItartó ténykedésem hatására érzetem,hogy drágám teste hullámzani kezd,sűrű gyönyörnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba fogva a kobakomat elröppent a Gyönyörök Országába.

    KIs pihenés után jelezte,hogy most Ő következik . Villámgyorsan beöltöztette a mit sem sejtő,egyre csak bökdösődő Kispajtit,majd fordított lovaglóülésben nyeregbe pattant.Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

    Kellemes lovacskázás után kérdezte ,hogy volna-e kedvem kicsit matekozni ?Természetesen nem,válaszoltam,és már lefetyeltem is 69-ben elémfordított kincsét ,mint kiscica a lopott tejfölt .
    Kedvesem eközben mohó ajkai fogságába ejtette asszisztensemet,melyet a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
    Lágy , barátnősen kellemes kényeztetést kaptam,egyszer Kispajti fejebúbján,egyszer a rudazaton érezve a finoman kutakodó kíváncsi nyelvet,a csatolt részeket sem kihagyva a jóból.
    Igyekeztem a kapott kedveskedést viszonozni,ezért nyelvemet a neves barlang mélyére fúrtam,időnként kihúzva ,véletlenül (?) a hátsó bejáratnál is tiszteletemet téve .melyet kedvesem hatalmas sóhajokkal,és még intenzívebb franciázással hagyott jóvá,majd egy csodaszép pillanatban megremegett,és újra elröppent,bőséges örömnedvvel jutalmazva ténykedésemet.
    Visszatérte után közölte,hogy most csúnyán kicsinállak ! :)
    Belekezdett egy igazi,kivégzős akcióba , szorosan tartva szájában bűntársamat,majd kérésemre kézzel is besegítve végül formás kebleire érkezett a kitörés,én pedig úgy éreztem,hogy ki lettem lőve a kozmoszba :) Lenyugvás,és tisztogatás után barátnősen mellémbújt,és egymást cirógatva még pihentünk picit,majd az órára pillantottam és láttam hogy már így is kicsit ki csúsztunk az időből,szépen kivonszoltam magam a fürdőbe,majd érékeny búcsút követően a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Amanda egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek,virágcsokor átlag alatti egy átlagon felüli élményért cserébe,mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,bár az utóbbi trükkös,mert két részletben érkezik :)
    Csokor nagysága helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    Mai találkozásunk után ismét feltöldődve, emlékkönyvemben egy újabb szenzációs randi élményével távoztam .
    Amanda immár sokadjára is teljesen el tudott varázsolni,csodás személyiségével kiragadott a mindennapok zsongásából,és elrepített Meseországba.
    Élmény volt minden egyes eltöltött pillanat,abszolút ajánlott, full barátnős kategória.Nem véletlen,hogy lehetőségeimhez képest igyekszem Őt minél gyakrabban felkeresni,még ha nem is születik mindről írásos emlék :)
    Kedves Amanda !
    Örülök,hogy ma végre,kisebb kihagyás után újra találkozhattunk.Bár már volt néhány emléklezetes randink,de Te mindig tudsz számomra fantasztikus meglepetésekkel kedveskedni.Veled mindig nagyon jó hangulatban telnek randijaink,legyen szó akár lepedő akrobatikáról,akár egy kellemes társalgásról.
    Igyekszek mielőbb visszartérni Hozzád,hiszen tudod,a jóból sosem lehet elég !! :)
    Mit is mindhatnék még ??
    KÖSZÖNÖK NEKED MINDENT !!! :) :)
Happy Massage