• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, volt a számomra kedvező időpontban még aznapra szabad hely.Érdeklődésemre elmondta mi mennyi, és megmondta a címet.
  • Megközelítés:

    Nem teljes ott rendel ahol a térképen be van jelölve, de azért Angyalföld. BKV-val is könnyen megközelíthető egy kis gyaloglással, de én motorral mentem.
  • Helyszín:

    Egy szép modern lakás, az új építésű lakásoknak megfelelően minden rendben volt, a háló be volt sötétítve, belépve alig láttam.
  • Lány külseje:

    Hát a képek alpján féltem, hogy nem lesz igaz, de a valóság számomra nagyon tetszett. Amanda egy fiatal gazella, nagyon finom bőrrel és szép arccal! Nekem nagyon tetszett!
  • Action:

    Kicsit előbb érkeztem 5 perccel előbb hívtam is, de nem vette fel, szóval tovább sétáltam és észre sem vettem, hogy visszahívott. Második hívásra már egyből felvette és mondta bejutási instrukciókat. Fent nyílt az ajtó és mögötte megláttam a hölgyet fehérneműbe, nagyon megtetszett! Mondtam nem érek hozzá, mert hideg a kezem, de azt mondta ez őt nem zavarja, de előbb mondjam meg, hogy tetszik e, akarok e maradni. Biztosítottam, hogy feltétlenül! Egyből oldott volt a hangulat, nagyon jó fej, teljesen úgy viselkedik, mintha a barátnőd lenne. Megölelgettem, majd gyors vetkőzés és irány a zuhany. Mikor visszaérkeztem állva ölelkezés csókok közepette, miközben próbáltam megszabadítani a melltartótól, kis idő múlva sikerült és örömmel láttam, hogy gyönyörű cickói vannak, nem nagyok hanem egy ilyen vékony lányhoz valók. Ledőlve az ágyra kaptam egy kis franciát, majd kértem egy kis 69-et, persze nem bírtam sokáig és gumit kértem. Először lovacskával kezdtünk, mikor mondta, hogy nem bírja sokáig biztosítottam, hogy én sem. :-) Majd fordultunk miszibe itt csókolózás közben egy nagyon egészségeset élveztem. :-) Kimentem megmostam magam, majd megmasszíroztam a hölgyet, aminek nagyon örült. Utána elkezdtem kényeztetni, Elég sokáig próbálkoztam, de nem sikerült elérni a csúcsot. Utána megkérdeztem van e még időm, azt mondta persze, szóval belekezdtünk egy új menetbe. Franciás felvezetéssel kezdődött, nagyon egyedi a technikája, belefészkeli magát az öledbe mintha egy fotelban lenne. Gumihúzás után megint miszi és megint csókok között egy gyönyör.
    Mosakodás öltözködés után nem maradhatott el az ölelés és a mélyebb puszi.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda, vagyis leraktam az asztalkára, extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Amanda egy nagyon csinos fiatal dekoratív hölgy, akik a vékony lányokat szereti annak itt a helye. :-) Velem nagyon jó fej volt, mondtam is neki, ne legyen ilyen mert még a végén elszegényedek mivel hozzá fogom hordani a pénzem.
Happy Massage