• DanaMilf

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszer már voltam Danánál azóta is terveztem a visszatérést, de valami mindég közbejött az időpontkérés előtt. Leginkább egy új lány, vagy egy jó beszámoló, esetleg egy leánykánk frissen feltöltött fotói. Olyan is megesett, hogy próbálkoztam telefonon időpontot kérni tőle, de nem tudta elfogadni. Az is megesett, hogy nem tudtam elérni, de most nekem kedvezett a csillagok állása és többszöri hívásom után visszacsörrentett. Rögtön visszahívtam és megbeszéltük a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd közelében van a megadott cím. A hármas metró kitűnő lehetőségnek tűnt az Újpest felőli megközelítésre, de a mostani hétvégén csak metrópótló buszok álltak rendelkezésre, valamiért nem járt az említett metró. Innen még egy kellemes sétát tehetünk a megadott címre, amit kb 5-7 perc között tippelek. Esetemben szakadt az eső, így nagyon kapkodtam a pacskert, mikor kilihegtem magam a ház elől hívtam Danust. Pontosan megadja a bejutási kódot, nekem sikerült pontatlanul bepögyögnöm, egy férfi hang jelentkezése miatt és az éles logikám közreműködése rögtön rádöbbentett, rossz hívószámot pötyögtem. :-)
    Szerencsére Dana a vonalban volt és rögtön kisegíthetett a pontos információkkal. Innentől már minden flottul működött! :-)
  • Helyszín:

    Szerettem volna valami olyasmit is írni ami nincs a program tökéletes lebonyolítására, ilyet azonban nem találtam. Élére vannak állítva kedvesünknél a dolgok, a porcica nem egy megtűrt állat a lakásban, ruháinkat egy székre dobálhatjuk. A türelmes típusok oda is hajtogathatják, én a középutat választottam, csak az ingemre vigyáztam. A fürdőben van minden, az is sok illatban, a szobában meg egy nagy franciaágy, egy ruganyos matraccal.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk arcképpel hirdet, egy másik oldalon találtam rá, ( az oldal nevét nem is érdemes említeni, mindenki tudja melyikről beszélek) de ha nem csalnak az emlékeim itt is jelen van a nem fizetett hirdetők között. Dana nem a legfiatalabb hirdetők között szerepel, de simán veri egy tinilány alkatát! Amikor az arcos fotókról beszélünk, ott már eltelt 1-2 év de még mindég tetszetős, nem véletlenül tértem vissza! Fekete átlátszó köntösben fogadott, látható volt az alatta meghúzódó szintén fekete tanga és a színben passzoló cicitartó. Az alakjára még tennék egy nagy hangsúlyt! Pici hölgy, rendkívül formás, a keblei nem nagyok de igen formásak.
  • Action:

    Az átlátszó köntöse alatt látottakon felbuzdulva egy gyors tusolást abszolválva siettem a szobába. Dana ekkor már egy szál semmiben várt, kicsit töketlenkedtem a törölköző elhelyezésével, kedvesünk rögtön kisegített eme számomra megoldhatatlannak tűnő problémából. Az ágy két térfelén álltunk, én eme problémás eset megoldása után rögtön átevickéltem Dana térfelére. Azt sem tudtam hol érintsem előbb a formás testét, telhetetlen természetem miatt rögtön az izgalmasabb részeket választottam. A fenekét gyengéden megfogva magamhoz húztam, a ciciket a tenyerembe véve már csókoltam is az ajkait. Az ágyba dőlve folytatódott a csókolózás, kicsit lefelé tolva a fejét értette mit szeretnék. Betérdelt combjaim közé, a tasakom legaljától felfelé húzva a nyelvét egészen a makk tetejére érve lágyan bekapott. Éreztem a játékos nyelvét eltüntetésem után is, jobbnak láttam gumit kérni, mert nagyon felizgatott a látvány meg az okozott élmény.

    Misszis pozíciót kértem a lehetőségek közül, igen jó választásnak bizonyult mert Danának igen ritka szűk puncija van, ezzel nagyon fel tudja dobni az aktust.
    Annyira izgató volt a behatolás pillanata, hogy többször kihúztam a farkam, az újabb behatolás izgalmát újra átélendő lehetőség miatt.
    Izgatottságom okánál fogva olyan hévvel dugtam drágaságunkat, hogy sikerült fellökdösnöm a egészen az ágytámláig, szegénykém feje már ezt kopogtatta. Furcsa módon igen izgatónak tartottam ezt a látványt, durranáskor annyira elszálltam, hogy még a nyálam is a lepedőre cseppent. Egy ideig benne maradtam, néha még toltam egy erőteljeset, ilyenkor drágaságunk feje megint az ágytámlának koppant, ettől én nehezen kezdtem ernyedni. Végül csak ki kellett jönnöm belőle, már nem volt mivel lökdösődni a gumi meg kezdett instabillá válni.

    Megkaptam a szükséges dolgokat a tisztálkodásomhoz, ptörlőt és nedvestörlőt. Beszélgettünk egy keveset, Kedvesünkhöz lehet bújni közben, nincs ellene kifogása, de ettől gyorsan elöntötte a vér kecmecke fejét. Dana kezét a szerszámra helyezem, aki rejtélyes módon ki is találta, hogy készen állok a következő körre.

    A szájával most sokkal tovább időzik a zacsinál, nyalogatja, puszilgatja, néha a golyókat a szájába is veszi, mindent végignyalva ér a farkam csúcsára, körbenyalva a makkot vesz az ajkai közé. Én nyújtózkodok a formás keblei után, a tenyeremben tartottam őket egy ideig, végül feladom a küzdelmet és teljesen hanyatt vetem magam és élvezem amit kapok. Néha a tojásoknál érzem a nyelvét, néha rudazaton csúszkálva, néha csak húzkod és néha ezt bólogatás közben teszi. Már nem bírtam tovább, félig felültem a látvány miatt a könyökömön megtámaszkodva néztem végig ahogy a szájába lövök. Még érzek némi nyelvjátékot, miközben remegek mint a kocsonya. Dana teli szájjal elenged és a szemembe nézve mosolyogva nyel egyet, ezzel eltüntetve a cuccot.

    Távozásom előtt még alaposan átsimogattam, megcsókolgattam. Nem vártam ki az időm lejártát, éreztem kecmecke ma nagyon mohó, tartottam tőle, hogy harmadszor is rákíván Kedvesünkre aztán távozhatok álló f@sszal ahogyan jöttem.
  • Elszámolás:

    A fürdés után rákérdezett, hogy rendezhetjük most az anyagiakat? Részemről ez teljesen rendben volt, az ágy melletti kisasztalra tettem.
    A lenyelés az extra volt, de még így is egy virágszállal alatta maradt az általam átlagosnak ismert alsóbb részének.
  • Összkép:

    Érkezésemkor emlékezett rám, pedig nem mostanában voltam nála és még csak egyszer láthatott. Minden smakkolt a randink alatt, ez szerintem a fentiek alapján érthető. Nem tudok többet írni, minden jó volt! Kellemes szép napot az olvasóknak!
Happy Massage