• Angelina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár nappal későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni. A hangja más a telefonban is nagyon meggyőző :) Később még sms-ben fixáltunk 1-2-részletet.
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon könnyen megközelíthető frekventált helyen lehet felkeresni Angelinat. Autósoknak itt egy horror a parkolás, javasolt távolabb keresni egy fizetős parkolót és rászánni az időt. A házat könnyen meg lehet találni, a cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Nagy belmagasságú patyolat tisztaságban tartott felújított lakásba toppanunk. A fürdőben bőven van tusfürdő választék, a tetthely pedig minden igényt kielégít, a huncut díszelemekről nem is beszélve.
  • Lány külseje:

    Magassarkúban és köntösben fogadott, ami nem von le egy szemernyit sem szépségéből. Lábai izmosak, szexik, feszesek, popsija fenomenális már köntösön keresztül is, kebleit semmi nem tudná takarni, egyértelműen vonzzák az ember tekintetét. Arca egyszerre szép és nagyon szexi, szája és szemei már előre jelzik, hogy nem pihenni jön az ember, egy igazi szexdémon!
  • Action:

    Belépés után gyorsan végigmértük egymást, majd azonnal csókot kaptam. Nem ismerkedőset, elkaplak és megeszlek típusút. Mondanom sem kell, már akkor kemény voltam. Gyorsan elmenekültem tusolni. Fürdés után már csak egy szexi fehérneműben várt és hamar az ágyon folytattuk az ismerkedést. Semmi finomkodás, csak vad smárolás, egymás hergelése, majd szép lassan egyik porcikáját sem kihagyva délre vettem az irányt. Puncija finom, illatos, kényeztetésre termett. Nem is kellett kétszer gondolkodnom, mihez kezdjek odalent. Hosszasan kényeztettem, majd munkámnak és kitartásomnak meg is lett a gyümölcse, remegés, menekvés, kézszorítás és hasonló finomságok. Visszatértünk a vad csókokhoz pihenés képpen, majd Angelina kerekedett felülre és mélyen a szemembe nézve tájékoztatott rövidtávú jövőképemről. Angelina minden kétséget kizárólag szeret szopni, mert ez uraim az volt. Nincs kegyelem, bírni kell és hagyni, hogy a szexdémon kiélje magát. Volt itt makkizgatás, mélytorok, bőnyál, golyók is megkapták a magukét, egyszóval hosszas perceken keresztül a keményebbnél is keményebbre varázsolt. Ha azt hittem volna, hogy ezt nem lehet fokozni, akkor tévedtem, mert a gumi szájjal történő felhelyezése után gátlástalan élvezethajhászat vette kezdetét. Doggy, hasonfekve, misszionárius, lovaglás, mindet végigvettük, és pihenésre nincs lehetőség, itt bizony keményen dugni kell. Ha az ember fáradni merne, ráparancsolnak, hogy nincs pihi. Mindeközben a mocskosabb szavak, a vad csókok és a popsi paskolás a kötelező elemeket képviselik. Kezdtem csodálkozni, hogy ezt meddig lehet bírni, de egy rugóra járt az agyunk, mert Angelina jelezte is, hogy most pedig ki akar végezni. No nem bánom, legyen és már a szájában is voltam. Pár perc után meg is lett az ellentmondást nem tűrő farokkényeztetés eredménye. Kivenni nem engedte, az utolsó cseppet is kiszipolyozta belőlem szexdémonom. Rövid szünet és frissülés után beszélgetés közben kezdtük el egymást ismét izgatni. Gyorsan megtaláltuk a legalkalmasabb helyzetet 69 formájában, majd az első etap megismétlődött ismét. Másodjára is a szájában ért a vég, ha lehet, most még jobban elvette minden erőm. Gyors zuhány után szenvedélyes csókokkal bocsájtott utamra.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, minden a megbeszéltek szerint alakult. Kicsivel magasabb az átlagnál, de semmiség az élményhez képest amit nyújt és akar adni.
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam. Angelina igazi boszorkány akihez minden halandónak el kell jutnia egyszer. Elkap kifacsar, kivégez és teszi ezt a világ legártatlanabb és mégis legtüzesebb mosolyával. Mindenképpen vissza akarok még menni, játszani még és még és még!
Happy Massage