• Edit30

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még korábban kerestem meg, a hirdetést itt láttam először, de más oldalakon bővebb képanyag van fenn ( legalábbis, ha nem vagy prémium).
    Gyorsan megbeszéltük, hogy fél óra múlva tali nála, egy szintén fél órás randira
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem, ismerem a várost (de nem mint lakos) ezért tudtam melyik utcaról beszél és kb hogy jutok oda, ezért nem kértem ebben segítséget. A helyszín a belvároshoz közel volt. A busz kb egy sarokra tőle rakott le. Nem kizárt, hogy ő tudott volna jobbat is, de 2-3perc seta belefért.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, a bejutás könnyű volt. Bent hallottam, hogy mások is vannak (barátnő?), de szerencsére nem találkoztunk. A fürdőszoba lehetne kicsit jobb, nekem kicsit sötét volt, de végülis megbirkóztam a kihívással gond nélkül. Tusfürdő be volt készítve, nagy választékra nem emlékszem. Törölköző száraz, tiszta. A szoba a célnak megfelelő. Nem túl nagy, de pont elég amire hasznalják! Az ágy is rendben. Ruha le a kisszékre majd eksön
  • Lány külseje:

    Egy köpenyben fogadott, ez mire tusoltam lekerült. Arc nélkül hirdet, ez szubjektiv nekem tetszett! Vegig mosolygott ami jol all neki :) Csinos alakja van szép mellei, amik természetesek, szép kerek feneke amin van mit fogni. Szerintem az alakja pont jo, nem túl vékony de felesleg sincs rajta!
    Nekem a legjobban a mellei, es a feneke tetszett, utóbbi megjáratása volt érkezésem célja. Nagy kár, hogy újabban más oldalakon ez már nem opció nála, tartok tőle itt is csak frissítés kérdése, majd egyszer rákérdek!
  • Action:

    Fél óra volt megbeszélve popó opcióval! Szóval tusolás után meztelen várt az ágyon, én ledobtam a törcsit, majd mellé feküdtem. Hosszú napom volt, csak egy kis kényeztetésre vágytam. Nem is kérette magát, miközben a mellét fogtam az egyik kezemmel, gyorsan kezelésbe vette a farkam ami ekkor még csak alap helyzetben volt... nálam ez a fáradtság és a napi feszültség eredménye volt, hogy nem ágaskodtam már a látványtól is. Hál istennek rámérzett, és nem volt rohanás, az végzetes is lett volna rám nézve. Finoman és lassan keményre szopta a farkam, ez nagyon jól esett, itt viszont éreztem, hogy az eddig is meglévő szexuális izgalom mostmár merevedéssel is párosul, ami mint egy lórúgás lökött az orgazmus határára. Ekkor tudatosult bennem, hogy itt ma semmi sem lesz cifrázva. Szóltam, hogy újra 16nak érzem magam, bár jobb lenne más okból, viszont mindjárt elmegyek, ezert ha nem bánja gyors bevenném a popsiját. Nem volt semmi ellenvetése, gondolom látta, hogy nem is fogunk sokáig időzni egymással. Gumi fel majd egy kis testápolóval ( erről már hallottam de itt láttam először) felkészítette a hátsó bejáratot, majd kutya pózban felkínálta nekem. Mögé kerültem az ágyon és bedugtam a farkam a seggébe! Hihetetlen élmény volt, ahogy a szük popójába bele csusszanok. Sajnos ekkor éreztem, hogy megpecsételődött a sorsunk ( azaz az enyém) es csak néhány másodpercrem maradt. Ezt kihasználva dugtam amíg csak bírtam a fenekét, majd hatalmasat élveztem a gumiba.
    Egyszerre éreztem magam jól az élvezettől, es kicsit kellemetlenül a gyorstüzeléstől. Utóbbi semmiképp sem az ő hibája, mivel időt sem hagytam neki, hogy jól egymásra hangolódva egy tartalmas szexben legyen részünk! Talán ha az elején veszem a fáradtságot, hogy kicsit kényeztessem a hölgyet (amit normal esetben mindenképp megtettem volna a partneremmel) akkor ezt az egészet több tartalommal tudom megtölteni!
    Mindenesetre ahogy arra a napra emlékszem, ez messze a csúcspont volt, szóval azért a mosolyom megmaradt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt szegedi átlag, az extra is.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam, egy nehéz napot hozott helyre, még akkor is ha az én jobb közreműködésemmel ez sokkal jobb is lehetett volna. Így utólag azt mondom, én elégedetten távoztam, ő meg könnyebben kereste meg a betevőt, mindenki nyert.
Happy Massage