• Demóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, hamar felvette és volt is időpontja még aznapra.
  • Megközelítés:

    XI. kerület benzinkúthoz közeli, híres tömbházához közel, egy panelépületben érhető el. BKV a közelben, parkolás szintén könnyen megoldható, a környék még ingyenes. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Átlagos panel lakás, jártam már ott korábban. Elfogadható állapot, a fürdőben egy száraz kilépőnek örültem volna. Törölköző tiszta és friss volt, valamint ki volt készítve jópár tusfürdő és a szájvíz is. Tetthely pici, rendezett. Egy szellőztetés ráfért volna a lakásba, kis dohányfüst maradványt lehetett érezni. Mondjuk nem lakásnézőbe mentem, szóval a célnak megfelelt.
  • Lány külseje:

    Demóna tényleg dögös kinézetű, a képeknek megfelelő MILF, ezen kategória minden előnyével. Magas, vékony nő, méretes keblekkel és amolyan igazi "dög" nézéssel. Arckitakarástól sem kell félni, Demóna jól néz ki.
  • Action:

    Köszönés, bekísérés, ajándék átadása, vetkőzés, fürdés. Majd vissza a szobába. Itt már sejtettem, hogy jó napom lesz, közvetlen, készséges és technikás hölgy fogadott. Kértem egy felvezető masszást, amit készséggel abszolvált, majd egy egyedi és nagyon jóleső franciát adott elő, melyet szintén tanítani lehetne. Az a fajta francia, amit jó sokáig lehetne pusztán önmagában is élvezni, de ekkor már a tettek mezejére szerettem volna lépni. Megpróbáltam viszonozni a kedvességét, közepes sikerrel. illatos és ápolt volt mindenhol. Gumi fel, majd kedvenc pózomban folytattuk és Demóna gondoskodott arról, hogy jól érezzem magam, remélhetőleg én sem voltam terhére, elég mélyen magába engedett. Az alapos munka után kézi befejezést kértem, melyet szintén profi módon teljesített és az utódok bőségesen jutottak mindenfelé. Nem túlzottan távolságtartó, de nem a barátnő kategória. Elmondása szerint van domina tapasztalata is, mondjuk ez egyáltalán nem az én stílusom. Tudja, hogy hova és milyen erősséggel és hogyan kell nyúlnia és mindenben a vendég kedvében jár. Most egyébként nem is vágytam másra, teljesen megfelelt, amit kaptam. Benyomásom szerint ő az a nő, aki technikájával és az ellazult, közvetlen légkör megteremtésével szinte bármelyik férfibe életet tud lehelni egy stresszes nap után és érkezni fog előbb-utóbb a nagy boldogság is.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a mostani pesti átlag. Extrát nem kértem, az ajándék az akció végéig az asztalon maradt. Kb. majdnem pontosan az egy óra elteltével jókedvűen és felfrissülve távoztam, hiányérzetem nem maradt.
  • Összkép:

    Demónát jó szívvel ajánlani tudom, tökéletes stresszoldó. A lakás lehetne kicsit újabb és rendezettebb, de a célnak az is megfelel.
Happy Massage