• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm szépen a beszit, valóban megvan köztünk a szimpátia! :)) várlak legközelebb is sok szeretettel! Puszik! :*

  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam fel Dorkát telefonon, sikerült elsőre elérnem őt, nagyon kedves hangja van és meg is beszéltünk egy délutáni időpontot, szóval könnyen ment. Ekkor már örültem, hiszen sokszor voltam nála korábban is, és tudom jól, hogy milyen jól érzem magam vele és hogy mennyire szép és szexi csaj. :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de egy másik pláza alatt parkoltam és onnan tömegkezdéssel folytattam az utat hozzá, könnyen megközelíthető, metró, busz és villamos is jár arra sűrűn. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, de arra nem lehet egyszerű csúcsidőben. Westend-től kb. 7-8 perc gyalog, egyértelmű volt a cím és könnyen odataláltam. Már alig vártam, hogy újra lássam őt. :)
  • Helyszín:

    Pont a megbeszélt időpontban érkeztem a diszkréció miatt is, felhívtam, megkaptam a kapukódot, kicsit lifteztem és már az ajtaja előtt álltam. Nyílt az ajtó, én egyből megörültem neki, amikor megláttam, mert már nagyon hiányzott. :) Átadtam a narancssárga rózsát , amit vittem(többek közt), mert ez a virágot szereti és láttam rajta, hogy örül neki :), ami jólesett számomra, mert szeretem, ha valaki örül. Ki is tette a szobába vázába, ahol voltunk. A lakás teljesen rendben van, barátnőjével van ott, de ez engem csöppet sem zavart és nem is láttam őt. A fürdő, tágas, egy nagy kád(amiben 2 fő is elfér :D:) található, wc és mosdó na meg persze sok-sok tusfürdő. A szobában egy kanapé, kisasztal, egy matrac, és egy nagy tükör található. Azt mondta, hamarosan lesz ágy is, de ez is teljesen jó volt, na meg engem Ő érdekelt nagyon! :)
  • Lány külseje:

    Dorka külseje pazar, szép arc, barna ápolt haj, szép arcbőr, szép fehér fogak(imádom amikor mosolyog :)), tenyérbe illő, közepes méretű mellek, amik fixek és nem gravitálnak, nagyon jók, selymes bőre van, izmos lapos hasa, pont jó, kerek, nagyon szép és izmos fenék, szép sima zárt punci, és izmos lábak, egyszóval lenyűgöző, úgy ahogy van, tetőtől-talpig nagyon tetszik Dorka azóta, mióta először megláttam és először voltam nála.
  • Action:

    Érkezésem után bekísért a szobába, levetkőztem, már közben is beszélgettünk, hogy kivel mi történt, aztán a kanapé melletti kisasztalra tettem az "ajándékot" persze felkerekítve, nem kérte előre és szó sem esett róla, hiába ismerjük egymást úgymond, de én mindig így szoktam előre, úgy gondolom így illik. Átadtam még neki a gyümölcsöket, amit szeret, mert édességet nem nagyon, nekem az a lényeg, hogy neki jó legyen és szeresse. Megkaptam a törölközőt és a fürdőig kísért, aztán fürdés és fogmosás után már jöttem is vissza hozzá a szobába. Állva átöleltük egymást jó sokáig, én így szeretem kezdetben, és nagyon sokat beszélgettünk, közben mesélt a dolgairól meg a jövőről is, mit hogyan tervez. Drukkolok neki nagyon, mert szépsége mellett okos és ügyes is nagyon. Közben lekerült a fekete színű fehérnemű is róla, nagyon szexi benne meg nélküle is. Csók nála nincs, de cserébe sok-sok szájra puszit kaptam, nagyon jó volt így is, ahogy beszélgetünk, figyelek rá és rám néz na meg amikor mosolyog a szép fehér fogával, annyira szép és édes :), engem feltölt az ölelése, nagyon hiányzott már Dorka úgy ahogy van. Aztán a sok ölelgetés után, kértem kölcsönös franciát, hanyatt feküdtem a matracon, ő felém jött és ez a 69 vele, rendkívül jó volt, egyre nedvesebb lett, nagyon szeretem kényeztetni az édes, szép punciját, itt azért tartanom kellett magam, hogy "el nem menjek még" :D. Kértem, forduljon hasra, közben kicsit megmasszíroztam a hátát(másét nem szoktam, mert nem érdekel, de Ő kivételt képez számomra, mert az övét örömmel és szívesen :) ), azt mondta jólesik neki, én meg hogy legközelebb tovább is fogom. Gumit húztunk(síkosító nem is kellett, amiért plusz pont neki, mert így szeretem, 69 hamar megtette hatását számára és számomra is) és először így hatoltam be óvatosan ebben a pózban, nagyon jó érzés volt! Később váltottunk, az oldalára feküdt és úgy, aztán misszi következett, közben pusziltam a nyakát, és sok szájrapuszi is volt, végül doggy-ban fejeztük be. Nagyon jó volt vele lenni minden tekintetben. Mivel az 1 órám már majdnem lejárt, így felöltöztem, öltözködés közben is nagyon kedves volt, kikísért az ajtóig, ott elbúcsúztunk egymástól, na meg hogy hamarosan újra látjuk egymást. Az elejétől a végéig nagyon kedves volt hozzám, nem olyan, aki megjátssza magát, jólesett tőle és nagyon-nagyon jól éreztem magam vele!
  • Elszámolás:

    Ahogy már írtam még az elején rendeztem, mert így szoktam. A kisasztalra helyeztem a gyümölcsökkel együtt, mindvégig ott is maradt, szóba sem került, számomra nagyon megérte és teljesen korrekt!
  • Összkép:

    Igazából ritkán szoktam beszámolót írni, de Dorka egy csodás NŐ számomra, és megérdemli, nagyon tetszik és bejön nekem, úgy ahogy van, természetes szépség+bomba alak, én pont az ilyet szeretem, és nem a mű nőket. Minden egyes percét élveztem, amit vele töltöttem és végig jó kedvem volt miatta, szuper jól éreztem magam vele minden tekintetben! A kölcsönös szimpátia biztosan megvan köztünk(de szólj kérlek, ha tévedek :) ), nekem ez fontos, hogy szívesen legyen velem valaki, akivel én szintúgy. Őszintén szólva számomra Ő az abszolút kedvencem azóta, mióta először voltam nála, már akkor magával ragadó volt. Kb. szökőévente egyszer HA adok valakinek is "Istennő" titulust, de nálam Dorka ezt kiérdemelte. Bízok benne, hogy szívesen lát máskor is, mert sokszor szeretnék még hozzá menni, már most alig várom!
    Köszönöm Dorka!
Happy Massage