• LoveMasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Startaprón láttam a hirdetését. Telefonszám nem volt megadva, csak üzenetet tudtam neki írni. Így írásban érdeklődtem, hogy mit is vállal. Aznap válaszolt és adott egy telefonszámot, hogy a hívjam fel és megbeszéljük.
    Felhívtam. Második alkalommal értem el. Kicsit zavaros volt az egyeztetés, nem tudtam meg egyértelműen, hogy mit is vállal - szexpartner vagy csak masszőr. Annyi kiderült, hogy egy masszázst kaphatok a végén franciával. És leszögezte, hogy első alkalommal nem lesz szex. Ez nekem jó volt, kértem másnap estére időpontot. Azt mondta rendben, de másnap délután még hívjam fel.
    Másnap délután felhívtam. Mondtam neki, hogy én mennék este kilencre. De ez nem tetszett neki - talán túl távoli volt az időpont. Kérdeztem hétkor jó lesz (egy órával később)? Az már megfelelt neki. Megint rákérdeztem, hogy akkor lesz ugye egy masszázs és egy francia a végén. De azt mondta majd ott nála megbeszéljük.
  • Megközelítés:

    A címet pontosan elmondta a telefonba. A Google Maps meg is mutatta hova kell menni.
    Kocsival mentem, könnyen odataláltam. Még parkolóhely is akadt a közelben. A bejutással kis probléma volt, mert a háznak (négyemeletes társasház) két bejárata is van. De felhívtam és ő elmondta, hogy merre kell menni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi társasházban van, ami talán a '60-as években épülhetett. A lakás viszont szépen fel van újítva. Új volt a padló, a bútorok - jobban nem néztem meg, nem ezért mentem.
    Fürdőbe nem mentem, azt indulás előtt elintéztem.
    Az ágy kétszemélyes volt, jó nagy, új takaróval leterítve. Mellette egy masszázs ágy. Ezen kívül volt még egy szekrénysor, ülőgarnitúra. Egy rendes egyszobás lakás, nem csak egy kupak-tanya.
  • Lány külseje:

    Amikor én néztem a hirdetését négy kép volt fenn. Arca egyiken sem látszik, de szerintem csak az készült róla, amin hátulról látható. Ezt csatoltam a beszámolóhoz.
    Mindegyiken egy testes, szőke nő van, nagy mellekkel. Nincs olyan nagy eltérés a valóság és a képek között, de szerintem nyugodtan tehetne fel saját (vagy új) képeket.
    Az adatait a hirdetésben is megadta: 37 év, 160 cm és 75 kg. Élőben is jól néz ki, már persze annak, aki szereti az ilyen alkatú nőket. Nagy fenék, mellek és némi pocak. Nekem külsőre bejött.
    Azt írta magáról, hogy magyar nő. Szerintem nem mindenki volt az a felmenők között, némi indiai beütés lehet benne. De nem volt ezzel semmi gond. Nem volt strici a másik szobában - mondjuk másik szoba sem volt -, kedves volt, nem vert át.
  • Action:

    Miután beengedett megnéztem magamnak. Kérdezte, hogy van valami baj? Biztosítottam, hogy nincsen. Ez a kérdés egyébként többször is elhangzott. Valamiért gyakran rákérdezett, hogy nincs-e gond, mi volt ez (például amikor a végén elégedetten nyögtem egyet). Kicsit idegesítő volt ez.
    Bementünk a szobába, leültünk a heverőre. Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Mondtam, hogy egy masszázst. És mivel volt némi gond a telefonos egyeztetéssel, ezért tétováztam egy kicsit. Erre ő kisegített, hogy majd aztán meglátod. Mondtam jól van.
    Levetkőztem, felfeküdtem a masszázságyra. Ő átöltözött egy lenge köpenybe. Félig letakart egy vékony takaróval. Megkérdezte olajjal vagy krémmel masszírozzon. A krémet választottam.
    Elkezdett masszírozni a lábamtól kezdve, fel a nyakamig. Felajánlotta, hogy lezuhanyozhatok majd utána, ha zavar a szag. De nem éreztem a kér szagát erősnek, ezért nem éltem vele. Egyszer voltam masszázson eddig, nem tudom, hogy ez most milyen lett volta másoknak. Nekem jól esett. Mikor a fejemhez állt elkezdtem simogatni a fenekét, combjait és a melleit. Azt mondta inkább menjünk át az ágyra.
    Az ágyat letakarta egy lepedővel. Én a hátamra feküdtem, ő mellém ült. A melleit simogattam, meg is csókoltam párszor. Jól néztek ki, feszesek voltak, szép, nagy bimbóval. Hamarosan kézbe, majd szájba vette az ezredest, később a melleivel is izgatta. Nem kellett sok idő, szerintem öt perc és a melleit dugva élveztem el.
    Megtörölköztünk, felöltöztem és kifizettem. Vissza is adott egy bankjegyet, azt mondta nem telt el annyi idő. Na ilyet még nem tapasztaltam egy örömlánynál sem! Ha órára mentem és félóra alatt végeztem, még csak meg sem említették, hogy valamit visszaadnának.
  • Elszámolás:

    Nem tudom milyen extrái vannak. Talán későbbi találkozáskor majd kiderül.
    Nem kért sokat, kb féláron dolgozik a többi szolgáltatóhoz képest.
  • Összkép:

    Kicsit zavartak a gyakori kérdések - mi a baj, mi volt ez - de összességében jól éreztem magam. Talán többszöri látogatásnál megszokja, hogy nem vagyok beszédes és nem problémázik.
    Nekem megérte. Jó élmény volt és nem is kért sokat érte.
Happy Massage