• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon, VTR-en keresztül jelentkeztem be nála, amire véletlen rossz gombot nyomott, de aztán ott chatelve lebeszéltük az eredeti időpontot. Telefonon csak ott a ház előtt kerestem.
  • Megközelítés:

    Minden játszik amit csak akartok, villamos, busz, de az autó még jobb. Parkolni lehet, mert a ház körül van lehetőség és még ingyenes is. GPS pontosan mutatta a tett helyszínét.
  • Helyszín:

    Egy hosszú panel tömb középső lépcsőházának magas emeletén található a kéjlak, ahová lifttel lehetne felmenni, de esetemben ez épp nem üzemelt, persze csak felfelé menet. :P A lakás egy másfél szobás kuckó, melyben ketten rendelnek, mint ahogy olvashattátok csevegésében, hogy Csengével is vár párban. Fürdőszoba a szokásos, tusfürdő választék van rendesen, szájvíz, mi kell még? Mi a nagyszobát használtuk, melyben nagy franciaágy, tv, meg egy másik ágy is kapott helyet, de engem inkább a francia meg a nagy ágy érdekelt. :D Ja egy szék is van, ahová a ruháidat teheted.
  • Lány külseje:

    A helyszínnél sokkal fontosabb, hogy a hölgy milyen, mert az se elhanyagolható tényező jelen esetben. Mindenki nyugodjon le a kacsába, a nő nagyon is rendben van! Ahogy hirdeti magát, anyucis feelinget áraszt magából, de annál fiatalabb kinézetre, nagy eredeti cicik, formás fenék, kifejezetten szép arc, szépen sminkelve, magas hölgy hosszú lábakkal megáldva. Ha jól emlékszem a 6. képén látható szettben várt, plusz egy kis köntös. Szóval nem kell berezelni a képeknek megfelelő, amit kapsz élőben.
  • Action:

    Elég nehezen indult találkánk, ugyanis a már említett lift mizéria miatt lépcsőn kellett megtennem a felfelé vezető utat, így lihegve érkeztem hozzá. Már az ajtóban várt, és mikor látta, hogy igen csapzott vagyok megkínált egy pohár vízzel. :D
    Cipő le, szobába be. Kicsit várni kellett, mert Csengénél is vendég volt, mindenki döntse el, hogy mennyire zavaró lenne neki, engem nem zavart, legalább kicsit legeltethettem szemeim Démona idomain. Kicsit beszélgettünk, szabad lett a tusoló, kaptam törülközőt, gyors tusolás és irány a szoba.
    Szobában Démona már anyaszült meztelenre vetkőzött és tettre kész állapotban mellé is heveredtem, de inkább leginkább már álltam. Combjaim közé helyezkedett és kezelésbe vette falloszom, melyet megdicsért, hogy szép, meg talán azt is mondta, hogy nagy is. :P Szóval kezelésbe vett és kézzel, szájjal lágyan furulyázott, én közben a ciciket markolásztam, simogattam, majd mielőtt végem lett volna, mondtam, hogy most én kényeztetném kicsit. Hanyatt fektettem és a mellektől indulva leértem a, már korábban valaki jól megírta, barack puncihoz. Én baba puncihoz hasonlítottam, amin nevetett kicsit, de ez nem gátolt meg abban, hogy nyelvvel kényeztessem egy darabig. Nyalakodtam, igyekeztem még nedvesebbé tenni odalent és mikor éreztem, hogy már nem csak nyelvemet, hanem más testrészemet is behelyezném eme testrésbe, kértem gumit és így papás mamásban hatoltam belé. Finoman fogadott magába, nem volt probléma, közben melleit is nyalogattam, ahogy ki be járt falloszom a punciban. És mivel gyorslövetű vagyok, a baba punci hatására el is lőttem az első patron bele a gumiba.
    Tisztogatás közben beszélgettünk, első randinkhoz képest igen mély témákba is belementünk. Közben vagy 15x elhangzott, hogy milyen cuki vagyok :D, ez Démona védjegye is lehetne, és egyszer csak felajánlotta, hogy újra harcba állítana szájjal odalent. Hát nem ellenkeztem.
    Újra beindult a szivattyú, percekig dolgozott rajtam, rúzsa már kezdett kopni, olyan mértékig megdolgozott odalent, majd kértem gumit és belém ült szemből. Így pont arc magasságban tudtam játszani a cicikkel, nyaltam, faltam őket, markoltam fenekét, hogy még jobban dugattyúzhassak abban a baba punciban. Hol gyorsan, hol lassan, de ütemesen adtunk a póznak, majd Démona száját elhagyta egy "mindjárt elélvezek" fél mondatocska. Na nekem se kellett több, igyekeztem még jobban megdolgozni odalent és gumiégetésem sikerrel járt, Démona beleremegve elélvezett. Most ő volt nagyon cuki, ahogy beleülve tövig remegett a kéjtől.
    Leszállt rólam és megkérdezte, hogy kivégezzen-e szájjal második körre? Hát mit is mondhattam volna egy ilyen "anyucinak"? :D Így ismét orális élvezetekbe kezdtünk, de valahogy nekem már nem adta ki, pedig még az ágy szélére is ültettem, hogy a nagy melleit is láthassam szopi közben. Gondoltam az arcára verem, aztán a ciciket próbáltam ellőni, de nem volt már bennem annyi szufla, hogy másodszorra is sikerüljön. Így döntetlennel fejeztük be mérkőzésünket.
    Még egy pohár víz, tusolás, kis beszélgetés és irány vissza az életbe.
  • Elszámolás:

    Elszámolás úgy történt, hogy a randi elején az éjjeli szekrényre tettem a megfelelő virágszálakat és nem is esett róla szó. Még én kérdeztem rá, hogy ennyi-e az annyi, Démona egy percig nem erőltette. A szálak mértéke a pesti átlag, amely teljesen korrekt a szolgáltatás fényében. ;)
  • Összkép:

    Démona egy igazi anyuci, de mint már korábban említettem, sokkal fiatalabb kivitelű anyuci, mint amire az ember számít vagy a filmekből megszokott. :D Amit ír magáról bemutatkozásként azt teljes mértékben vissza is adja, én csak az alap szolgáltatásért mentem, de azt teljes mértékig meg is kaptam. Csókólom a kezét kedves Démona. ;)
Happy Massage