• Bianka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont nem ő veszi fel, viszont egy kellemes női hang bejelentkezik és elmondja a "szokásos "szöveget. Többször hívtam és mindig elérhető volt a szám.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, Marina part, saroképület. Senki nem fog eltévedni. Fizetős parkoló az épület mellett.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű társasházban van. A belső kialakítás profi, ízléses, letisztult. A szobák számából kiindulva több lány rendel együtt. A szobában egy kanapé és egy tatamin volt, több tükörrel, a plafonon is :-). Extra minőségben kialakítva, halk zene, több hangulatvilágítás.
  • Lány külseje:

    Minden ajtónyitás egy külön izgalom. Volt már hatalmas kellemetlen meglepetés, és volt egy-két pozitív is. Amikor szép képet látsz és szép a lány az természetes. Fordítva csalódás. Bianka képei tökéletesek és az első pillanatban az ajtónyitás után pozitívan nyugtáztam azt, hogy szép,ami szép. Az arca ki van takarva, de nem okoz csalódást annak aki kedveli a mediterrán típust. a ruházat lenge bikini az arc mosolygós. eddig ok.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába lépve ámultam és bámultam egy kicsit. A lakás nagyon elegáns. Bianka adott egy törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Visszatérve a szobába kérte, hogy feküdjek le a tataminra. Ekkor már nem volt rajta melltartó. Sokan mondják, hogy nem ezért járnak ide. Hmmm.... aki mégis az itt nem fog csalódni. Bianka nemcsak tanult masszírozni, hanem tud is. A technikája elképesztő. Erősen dolgozik a kezeivel és alkarjaival is és közben a mellével a hátsómat simikázza. Ezt közben lehet mozizni a tükörből. Bianka erről a kis szösszenetről tudomást sem vesz, profi módon dolgozik.
  • Levezetés:

    Fordulás után jött egy kis olajos cici masszázs. Kérdeztem, hogy meg lehet őt érinteni? A válasz igen, úriember módjára. A mellbimbót nem lehet megcsókolni, a bugyi végig fent maradt és csak finoman lehetett simogatni. :-( No, de nemcsak ezért járunk ide. A kényeztetés elindult kézzel, majd ajkakkal (fele-fele) arányban. Bianka jelezte, hogy nem lehet szájba élvezni. :-( Lassan és erotikusan szépen el is intézett. Most akik olvasnak, lehet, hogy kicsit csalódottak. Semmi ömlengés, semmi részletekbe hatoló beszámoló.

    Én úgy veszek részt a programban, hogy tudom azt, hogy minden lánynak van egy saját repertoárja. Kíváncsi vagyok a megnyilvánulására, finomságokra, de leginkább az odaadására. Nem kérek semmit., viszont a döntés az mindig az enyém. Az a helyzet, hogy minden lány egy csoda. Bianka egy királylány, hát úgy is kell viselkedni.
  • Elszámolás:

    Az extrák nem kerültek szóba. Az egy óra az átlagtól egy kicsit több.
  • Összkép:

    Bianka egy fiatal, szép lány, négy éves masszőri tapasztalattal. Aki kényeztetésen túl keress különleges, finom élményt az itt megkapja. Aki a fordulás utáni rész megszállottja az itt csalódni fog. Összességében egy különleges élményben volt részem. Nem erre számítottam, de szeretem a meglepetéseket. Hajrá uraim!
Happy Massage