• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben ismerkedés, majd telefonos interjú előzte meg a találkozót. Bemutatkozását olvasva máris rabul ejtett a stílusa, ez az érzés csak fokozódott a beszélgetések alatt. Kíméletlenül őszinte, és mi tagadás, meg kellett dolgoznom érte, hogy egyáltalán fogadjon. Ez volt az első masszázs kalandom, hát legyen magasan a mérce. Ami a tényeket illeti: jelzi az elérhető időszakokat, könnyű felvenni a kapcsolatot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, nem dúskál a környék a szabad helyekben, de azért +5 perc sétával tervezve simán kivitelezhető.
  • Helyszín:

    Letisztult stílusú, makulátlan lakás, úgy jó ahogy van. A nappaliban van elhelyezve egy matrac, így ismerkedő beszélgetés alatt már láttam későbbi örömeim helyszínét. Tusfürdőket nem számoltam meg, de nem is az a szint, ahol ez kérdés. Halk zene, visszafogott fények, kellemes hangulat.
  • Lány külseje:

    Nem szeretem az elfogult, elvakult beszámolókat, de most akasztják a hóhért. Részletes és őszinte fotó dokumentációval hirdet Renáta, de a valóság messze túlszárnyalja a fotókat. Nekem nagyon tetszik, nincs miért letagadnom. Szeplő mint szexepil, hozzá lebilincselő stílus, mi kellhet még?
  • Erotikus masszázs:

    Mint már említettem, ez volt a masszázs-szüzességem elveszítése, így kihívás a részletek ismertetése. Ismerkedő beszélgetésünk egy adott pontján érkezett a kérdés: Szeretnéd, ha megmasszíroználak? Naná. Az biztos, hogy lentről indult, talp, lábujjak és így tovább. Laikusként relaxáló masszázsnak nevezném, de számomra első pillanattól az izgató lett a kulcsszó. Találkozónk szempontjából meghatározó, a beszámoló szempontjából kevésbé lényeges, hogy milyen nagyszerű beszélgetést folytattunk közben. Igyekeztem visszajelzéseket is adni, de ez leginkább folyamatos dorombolásban nyilvánulhatott meg. Jól éreztem magam, érzéki volt az élmény, de az összecsomósodott izmok is megkapták a magukét. Végig hason feküdtem, közben Renáta rendezgette a végtagjaimat a dramaturgiának megfelelően, én meg jól éreztem magam.
  • Levezetés:

    Hason fekszem, talptól a fejemig érkezett a masszázs, "Egészségedre", majd Renáta fölém hajol, finom csókokat helyezett el mindenhova, ahol erogén zónákat sejtett (10-ből 10-es találati aránnyal). Fekvő helyzetben a legtöbb amit tehettem, a lábai simogatása volt, de ilyen formás lábaknál ezt is örömmel tettem. A masszázson kívül nagyjából minden szimpátia alapú, így óvatosan folytattam. Részemről finoman szólva megvolt a szimpátia. Bizsergetően finom csókolózás lett belőle, majd lassan levettem csábos melltartóját és bugyiját, hogy az egész testét csókolhassam. Ízek, illatok, hangok érzéki kavalkádja. Viszonzás következik, a szájába vesz, és nagyon finom francia lecke veszi kezdetét. Mit lehet ilyenkor tenni? Simogatom ,ahol csak elérem. Később már mindketten térdelünk, csókban összeforrva, kézzel izgatjuk egymást, eddig bírtam, így lesz végem.
  • Elszámolás:

    VTR-en részletes információt kaptam,utólag, öltözködés közben helyeztem az asztalra
  • Összkép:

    Két meghatározó érzéssel távoztam: remélem minél hamarabb visszajöhetek, és remélem ,hogy megvan a kocsi a lejárt parkolás ellenére.
Happy Massage