• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefon csörgetése helyett a VTR segítségét kértem és mint kiderült, igen jó választásnak bizonyult. Az egyeztetett napon már csak egy rövid üzenetet küldtem, hogy mégsem legyen teljesen ismeretlen a számom a kapuban várakozva.
    Eddig egész jó tapasztalataim voltak a VTR-rel, most sem volt ez másképpen:)
    Szóval könnyen ment az egyeztetés:)
  • Megközelítés:

    A híres/hirhedt újbudai lakópark közelében magasodó panelházat kell megközelítenünk. Ehhez a békávés társasutazás javallott leginkább, hiszen az arra haladó villamosok a ház előtt állnak meg. A két- és négykerekű járműveknek sem lehetetlen megállóhelyet keríteni. Én a tömegközlekedést választottam, mivel szakadt az eső. Mondjuk elég nehéz menedéket találni a környéken ilyen időben.
  • Helyszín:

    Tipikus panelház a 70-80-as évekből a maga minden bájával. A helyszín a sokadik emeleten egy több szobás lakás a szokásos elosztással. Betoppanva a lakásba az előszobából nyílnak a "dolgozó szobák", a fürdő és a konyha. A fürdő nem túl tágas, de jól felszerelt: jópár tusfürdő, szájvíz, poharak. Két szoba közül a pici jutott nekem, amelyet egy franciaágy uralt. Szerintem a lakás berendezése és állapota teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    A nyíló ajtó mögött egy harmincas éveiben járó csinos hölgy várt rám: hosszú karcsú lábak, ringó csípő és tenyérbe illő keblek. mosolygós arcán szolíd smink, ajkain vérvörös rúzs. A fotókon lévő arctakarástól nem kell tartani: egy szép arcú, dögös lány Demóna. Egy köntösbe és piros fehérneműbe burkolta a kívánatos idomokat.
  • Action:

    A kis szobácskába lépve egy kicsit diskuráltunk, majd megszabadulva az átnedvesedett textilektől a vizesblokk felé vettem az irányt. A zuhany után még mindig becsomagolt állapotban várt drága vendéglátóm, így nagy örömömre a kicsomagolás az én feladatom lett. Kölcsönösen simogatva és csókolva egymást szabadultam meg a leányzó felső idomait fedő ruhadarabtól és előbukkantak csodás keblei. Hát, nagyon nehezen lehet betelni velük. Csókoltam mindenhol, ahol csak elértem: melleit, nyakát, ajkát. Demóna kezeivel már kis barátomat simogatta. Aztán a hátára feküdve fogadta a rohamot csinos partnerem. Első lépésként a melleket vettem célba, melyet hangos sóhajok kísértek. Délre haladva a formás lábak között horgonyoztam, hogy nyelvjátékommal szórakoztassam a nagyérdeműt: a változatos előadás utáni katarzis kicsit váratva magára, de megérkezett Demónához:) Nem álltam le, hanem finoman újrahangolva egyre intenzívebb nyelvcsapásokkal megismételtem az előző végkifejletet. Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet. Felülre kerekedtem és lágyan ringatózva szeretkeztünk. Drága vendéglátóm formás lábait felhúzva, félig ölelve velem együtt élvezte egybeforrásunk minden percét. Kisvártatva és is elértem a gyönyörök mezejét. Tisztálkodást rövid csevej követett. Aztán egy kérdés, amire a helyeslő válasz után újra egy francia követett. Nem kellett sok a keményedésig, de az idő rövidségére tekintettel maradtunk az ajkakkal történő folytatásnál. Nem választottunk rosszul, hiszen dögös partnernőm rövid időn belül ismét elintézett. Aztán gyorsvizesblokk látogatás után már várt is kint a zuhogó eső.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor helyeztem az ágy mellett lévő kis asztalkára. Extrákat nem vettem igénybe. Szerintem korrekt.
  • Összkép:

    Egy nagyon dögös hölgy társaságában tölthettem egy remekbe szabott órát. Nagyon jól éreztem magam és remélem, lesz még szerencsénk egymáshoz.
Happy Massage