• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem, vette fel. Azonnal vissza csörgetett. Megbeszéltünk egy félórával későbbi találkát.
  • Megközelítés:

    A hirdető oldalán bejelölt helyszín - a szokásoknak (nem egészen értem miért) megfelelően - csak hozzávetőleges. Így a helyszínre érkezésem kissé késve történt. Dícséretére írhatom, ezt megértéssel vette. A lakás kifogástalan.
  • Helyszín:

    Kényelmes, szép tiszta ágy, tiszta fürdő. Minden volt,amire szükség volt az előkészületnél.
  • Lány külseje:

    Picike angyal. Szép az arca, mosolya különösen kedves. Teste arányos, kislányos, de feneke azért kellően párnás, mellei kellemes tapintásúak. Az együttlét végére megerősödött bennem, hogy szépen fejlett pucija, popója, és szája.
  • Action:

    A fürdőbe bekisért, s így a pancsolás sem volt "mellékidő". Kellemesen kezdhettem el ismerkedni testével, lelkével. Ő gondosan mosta meg a számára fontos testrészeimet.
    Az ágyon folytattam testének puszilgatását, s hamar rátaláltam szép, kellemes puncijára.
    Néhány perc után ajánlotta, hogy cseréljünk, hát nem gondoltam, hogy feladatom orálisan kielégítenem őt, így cseréltünk. Mivel kellőképpen felkészültem már, nem sokáig élveztem kifogástalan száját, kértem a felszerelést.
    Rám ült. Könnyedén hatoltam be puncijába, s élveztem annak szorítását. Mivel jól ingerelt, fokozta önbizalmam, képességem, így - a korábban már feltételesen megbeszélt - popót kértem. Lovagló pózban könnyedén vett be popójába is. Mivel nem óvatoskodott, kértem, hogy kerülhessek én felülre, s különösebb óvatoskodás nélkül, lendületesen maradtam a popónál. Spórolva az egyetlen lövetemmel, kissé megpihentem. Kedvem támadt a puncit is alaposabban próbálgatni. Új gumi és meglepetten tapasztaltam, hogy a puncija még a popójánál is jobban szorít, igen kellemes volt. Néhány percig élveztem, örültem, hogy kellően közelíteni tudom a csúcsot. Aztán az idő teltével elérkezett az az állapot, hogy már át is állt szervezetem a tartós "célegyenesben maradásra". Kérdezte, hogy el tudok-e, akarok-e elélvezni. Bevalottam, hogy igen, elérkezett az ésszerű idő. Ajánlotta, hogy ismét ő jön felülre. Nos ez volt a legnagyobb értéke: olyan tempóval esett nekem, hogy hamar éreztem ezzel a végső csúcsot segít elérni. Kellemesen fokozta élményemet, s fáradhatatlanul emelt fel a csúcsra.
  • Elszámolás:

    szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves, maximális diszkréció
  • Összkép:

    Korom nem csak boldogságot jelentő mértéke ellenére, tökéletes aktushoz, maximális kielégüléshez segített. Sok aprósággal érdemelte ki elsimerésem.
    A tisztaságra törekvése példamutató (fürdő állapota, friss lepedő). Fizikai erőnléte, ügyessége kiváló, s nem kíméli magát.
    Tökéletesen figyelte, mire van szükségem.
    Nem gondolom, hogy élete legjobb partnere lehettem, de merészelem hinni, hogy számára jobb volt együttlétünk az elviselhetőnél. Ezt igazolta azzal, hogy a kis csevegés után búcsúzásként hívott, hogy máskor is keressem. Minden szempontból megéri.
    Messzemenően ajánlom őt. Kellemes és valóban átlag feletti élmény.
Happy Massage