• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Zöldkabátkám!

    Tudom, tudom kissé késői reagálás lesz, millió elnézésedet kérem. Remélem meg tudsz bocsátani, ha meg mégsem majd térden állva könyörgök előtted, hihi.
    Köszönöm/jük az élményed eme formájában virtuális megvalósulását - ajjaj miket tudok itt :) - és közkincsé tetted.

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztünk meg. Kedves hangja és csábító ígérete miatt négykezes programot választottam. Olyan jó a hangja. Mentem.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári út jellegzetes része. Autóval, BKK-val könnyen megtalálható a cím. Parkolni lehet, többféle varriációban.
  • Helyszín:

    A lakás ismerős. Ismeretleneknek mondom, hogy tiszta, praktikusan berendezett, szép lakás. Masszázspad,ágy van. A fürdő mindennel felszerelve ragyog. Kellemesen szép.
  • Lány külseje:

    Alexandra egyszerűen gyönyörű. Magasan. Vékonyan. Csodálatos testtel gyönyörködtet meg. Az arca szép, kifejező. A szemei csábítóak. Édes mosollyal köszönt. Rögtön szerteszét fogdosom, gondolatban. A barátnője (diszkréció miatt, csak, mint barátnőt említem), kis kedvencem. Imádom, hogy pici, lelkesen nyakamba borúlós. Kíváncsivá tesz kettejük közötti magasság különbség. A barátnő formás teste, vidám szemei igézőek.(A másik oldalon barátnő hirdetése olvasható. Az érdeklődők számára. )
  • Erotikus masszázs:

    A két lány meleg hangú köszöntése, egy ígéret. Jó lesz nekem. A fürdőbe elkísér pici barátnő és felkészít a szájával az elkövetkező gyönyörökre. Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést. A pici barátnő keze erős. Kegyetlen. Jajgatásomat elnyeli Alexandra határozott szakszerű mozdulata. A csomóim oldódnak. Kínoznak, lazítanak,megnyomnak a női kezek. A lányok elkezdenek huncutkodni. Kényes izgató helyeken matatnak. Ujjak masszírozzák a farkam. Hergelnek.
  • Levezetés:

    A lányok ujjainak matató masszázsa kiváltja belőlem, hogy többet akarok. A lányok simogatva,incselkedve kísérnek a franciágyhoz. Mint igazi nimfák löknek hanyatt. Hanyattszopottá akarnak tenni. Kétoldalról csókolják és nyalják a testem. Felém pucsítva. Gyönyörködöm Alexandra és barátnője kívánatos és szép puncijában. Ellenállhatatlan látvány. Az ujjaim elkalandoznak,simogatják a két puncit. A lányok francia masszázst adnak a farkamnak. Két nyelv kalandozik a makkomon. A farkam tövénél. A pici barátnő a fejemhez térdel,kitárul előttem. Ellenállhatatlan matatásra ingerel. Alexandra szája hirtelen fonódik a farkamra. A franci masszázs tétje a kivégzésem. Alexandra szája isteni, technikája kivégez. Kezei simogatnak,míg lenyugszom. Két oldalról körbe fonnak a testükkel. Lankadatlan kezeik szerteszét simogatnak. Cirógatnak. Csevegünk. Kiváló témákkal szórakoztatnak. Majd támadnak. Mellek csúsznak a számhoz. Csókolozom a lányok melleivel. Ujjaim résekbe, kisajkak között matatnak. Alexandra tartja a farkam barátnője szájának felkínálva. A technika, a nyálas nyelv jóízű franciát ígér. Megkapom. Kezek,mellek,szájak dolgoznak a testünkön. Minden porcikámat elnyalják. Már nem érzékelem kinek a nyelve matat a farkamon. Bele tudnak feledkeztetni. A szopásba. Kivégeznek. Lenyugtatnak. Mosolyognak. Cirógatnak. A pici barátnő kísér el a levezető zuhanyra. Levezető masszázsal pihenteti izmaimat. Isteni ez az átgyúrós levezetés. Imádtam a lányokkal élvezkedni.
  • Elszámolás:

    Előre lebeszélve, és ez a helyszínen nem változott. Nekem megérte, de biztos nem átlagos. De a minőség már csak ilyen.
  • Összkép:

    Alexandra gyönyörű. Barátnője gyönyörű. Istenien masszíroznak. Istenien vezetnek le. Minden téren igazi kincs a két lány. Meg kell őket élvezni. Ki kell őket élvezni.
Happy Massage