• Lia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Liával a kapcsolatom nem a mostani randinkkal kezdődött. Ezt megelőzően több alkalommal is találkoztunk már és jobbnál jobb élményekkel ajándékoztuk meg egymást. Ennek bizony több mint másfél éve már, hosszú idő és Lia akkoriban még a masszázs kategóriában tevékenykedett. Csodás randikat töltöttünk el, maradandó élményeket szereztünk egymásnak, csak sajnos később Liának másképp hozta a sors és hosszabb időre szüneteltette a hirdetését. Aztán egyszer csak kellemes meglepetés ért! Nagy felkiáltó jeles villogással jelezte nekem a rendszer, hogy egy kedves ismerősöm újra aktiválta hirdetését. Gyorsan utána jártam, ki is lehet ő és akkor pillantottam meg Liát… ahh azonnal a csodás élményeink hangulata és óriási öröm kerített hatalmába és ez az örömöm még tovább fokozódott azzal, hogy Lia hirdetése már nem a masszázs, hanem a partner kategóriában lett aktív :)
    A nagy kíváncsiság mellett az izgalom és természetesen Liával egy újabb randi élménye azonnal cselekvésre ösztönzött és hívtam a telefonszámát. Az első próbálkozásom ugyan nem, de a második már sikerrel járt.
    Bájos hangja újra elcsábított, nagyon örültünk mindketten, hogy hosszú idő után újra beszélhettünk egymással és boldog voltam, hogy Liának sem voltam idegen, mindenre tökéletesen emlékezett velem kapcsolatban, ez nagyon jól eső érzéssel töltött el, hiszen már nem a múlt héten találkoztunk. Nagyon jó hangulatban cseverésztünk és megállapodtunk abban, hogy a közeljövőben mindenképpen meglátogatom. Pár nap múlva újra csörögtem és akkor már a fix napot és az időpontot beszéltük meg, melyet Lia kérésére a randi napján sms-ben megerősítettem. Ezután már csak epekedve vártam, hogy peregjenek a percek és az órák és jöjjön el végre az újbóli nagy találkozásunk.
  • Megközelítés:

    A helyszín megközelítése abszolút nem problémás, a célállomás azaz Lia lakása a XI. kerület egyik nevesebb lakóparkjában található.
    Én tömegközlekedéssel szoktam érkezni, ezt figyelembe véve több villamos is jár közvetlenül a ház mellett, úgyhogy a megállótól kb. 100 méter gyaloglással célba is érünk. A parkolás sem tűnik annyira vészesnek, de mondjuk ebben döntő szerepe lehet a napszaknak is, amikor a randira érkezünk. Szabad parkolókat az ottlétemkor, hétköznap kora délután sokat láttam a ház körül és azokat ráadásul ingyenesen lehet használni.
    De azért célszerű minden esetre kalkulálni a parkolóhely kereséssel.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb, igényes, perfekt lakása. Liftet nem láttam, de biztosan van, amúgy nincs is rá szükség, nem kell több emeletet megmászni, így már szárnyaltam is fel a bejárati ajtóval szembeni lépcsőn. A lakás gyönyörű, tiszta és rendezett. Lia egy barátnővel rendel a lakásban, de az ő jelenlétét nem érzékeltem.
    Az akció szoba egyszerűen szuper. A szoba közepén van egy óriási méretű puha franciaágy, akár több ember is kényelmesen elférne rajta, vele szemben a falnál pedig egy szép ízléses szekrénysor. A szoba hangulatosan besötétítve, finom füstölő illatok lepik be az atmoszférát, a muzsikát ha jól érzékeltem Lia telefonja szolgáltatja és a tükör fanoknak pedig az ágy mellett a falnál az ágy egy síkjában álló tükör ad izgalmas vizuális élményeket. A fürdőben fűrdőkád elhúzható zuhanyfüggönnyel, patyolat tisztaság, úgy mint mindenhol az egész lakásban. Kifogásolni valót szerintem még a legkritikusabbak sem találhatnak. Dezodorok, tusfürdők és szájvíz, minden megvan a tökéletes frisseséghez, kád mellett száraz kilépő, tehát az elvárásoknak és az igényeknek minden tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Mivel többször is találkoztam már Liával, ezért számomra zsákbamacska nem volt, tudtam, hogy milyen gyönyörű, szexis és izgató Hölgy fog fogadni. Viszont akinek Liához még nem volt szerencséje, azok számára a retus nélküli fotói (egyedül csak a tetoválások vannak kitakarva) tökéletes támponttal szolgálhatnak.
    Lia nem egy nádszál leányzó, adatlapján erről tőle pontos tájékoztatást is kapunk, ezzel ellentétben viszont nagyon csábító, markolni való igazi Nőies formákkal, szépséges természetes cicikkel, csodás gömbölyű popsival és izgató formás combokkal rendelkezik. Bronz barna selymes illatos bőrét meglátni, megérinteni megcsókolni egyszerűen mesés élmény.
    Arca bűbájos!! Nekem nagyon nagyon tetszik!! Már a legelső randink alkalmával is elragadott a szépsége és azóta az eltelt idő még szebbé varázsolta. Hosszú sötétbarna haját kiengedve hordja, csak az akció alatt fogja össze lófarokba, de még úgy is gyönyörűen körvonalazza, kiemeli bájos szép pofiját. Csak kevés sminket viselt egy pici szájfénnyel kiegészítve, többre szerintem nincs is szükség a természetes szépsége anélkül is tökéletesen dominál. A nagy barna csillogó kedves szemeivel és az állandóan mosolygó bájos pofijával azonnal megdobogtatja a férfiember szívét. Emellett intelligens, okos lány, nagyon jó beszélgető partner minden témában.
    Határozott, kedves, céltudatos leányzó, csábító tekintetével, kifinomult viselkedésével azonnal kellemes és meghitt hangulatot teremt. Egy vékony fekete színű áttetsző csipke szerű köpenykében, alatta fekete melltartóban és egy vékonyka fekete bugyiban fogadott. Ez a szexi fehérnemű összeállítás és a bájos mosolygós arca, vendégszerető fogadtatása most is nagyon-nagyon hatott rám, sőt egyszerűen csodálatos élmény volt Liát megpillantani. Rendkívül boldog voltam, hogy újra találkoztunk.
  • Action:

    A lakásba belépve óriási puszival és mosollyal köszöntöttük egymást. Mindkettőnkben egymást megpillantva azonnal felelevenedtek a régi kellemes emlékeink, nagyon jó érzés volt, szinte repdestem az örömtől.
    Lia csábos mosollyal az arcán megállt előttem, gyönyörködtem benne, káprázatosan szép volt. Kábító hatásától majdnem cipőstül indultam be a szobába, de szerencsére Lia azért jobban képben volt, mint én és mondta, hogy a cípőmet azért hagyjam az előtérben. Természetesen azt ott gyorsan levettem és követtem szépséges vendéglátómat a szobába.
    Nagyon kellemes és élvezetes volt a viszontlátás, kicsit sztorizgattunk a régmúltból, sokat nevettünk örültünk egymásnak, azonnal éreztem, hogy most is szuper randiban lesz részem Liával. Közben levetköztem, kaptam egy friss törcsit, Lia érdeklődött, milyen frissítővel kedveskedhet nekem, majd mutatta az utat a fürdő felé.
    Mikor végeztem a fürdő ajtajában várt rám, majd együtt ismét a szobába mentünk. Levette a köntösét és mint egy kiscica a gyönyörű kerek popsiját magasra kiemelve csábosan elnyújtózott előttem az ágyon. A cickótartót és a vékony kis bugyiját még viselte, de az a gyönyörű látvány egyszerűen kábító volt. Gyengéden én is az ágyra helyezkedtem, mögé pozicionáltam magam, átkaroltam édes combjait és az izgató kerek popsiját millió csókokkal halmoztam el. Liának is nagyon tetszett és élvezte, amit csinálok, lassan körkörösen mozgatni kezdte csípőjét, ezzel bennem még tovább gerjesztve a vágyat. A popsijától majd lassan a kecses ívű hátát puszilgatva egészen eljutottam a pici tarkójáig, jobb kezemmel közben a popsiját masszírozva szinte összecsókolgattam az egész bársonyos bőrű finom parfüm illatú testét. Ezután Lia utalva arra, hogy hozzám képest egy picit túl van öltözve le is vette gyorsan a fehérneműket. Szexi látványa szemet gyönyörködtető volt. Immáron Éva kosztümben popsiját picit megemelve hason fekve elnyújtózott előttem az ágyon, én pedig vadul csókolgattam formás popsija félgömbjeit, rendkívül izgató volt ez számomra, Liának úgyszintén, mert a jobb hozzáférésem miatt combjait máris széjjelebb nyitotta.
    Ekkor a combjai rejtekéből a csoda szép puncija előbújt, szinte mosolygott rám, mintha várná, hogy érintsem meg, közelítsek hozzá és persze azonnal a combjai közé is fúrtam az arcomat. Belenyaltam jó mélyen az illatos, zamatos finom puncijába, mesés élmény volt, vágyaim az egekben szárnyaltak. Nagyon élveztem, rendkívül finom volt, de nem fértem úgy hozzá, hogy mindkettőnk számára tökéletes legyen, ezért megkértem Liát, hogy forduljon meg és feküdjön a hátára. Mintha csak várta volna ez irányú kérésemet, azonnal megfordult és a szélesre terpesztett combjai közé húzott.
    Kezdésképpen először lassan felkúsztam a cicikhez és egyenként szopogatni kezdtem a bimbókat. Lia kellemes sóhajokkal ösztökélt további cselekedetekre, melyeket örömmel hajtottam végre. Perceken át szopogattam kényeztettem a bimbókat, melyek nyelvem áldásos munkája hatására keményre duzzadtak, közben szemeim Lia gyönyörű arcát nézték, ő pedig lehunyt szemmel halk sóhajokkal élvezte a kényeztetésemet.
    Mint egy Angyal olyan szép volt, azonnal vágyat éreztem arra, hogy meg kell őt csókoljam és a ciciktől a pici nyakán át finom puszikkal egészen a tündéri pofijáig felkúsztam. Egy-két szájra puszi után, ami Lia részéről is viszonzásra talált, a fülébe súgva megkérdeztem, hogy csókot adhatok-e…”hát persze” jött Lia válasza és már emelte is a fejét, a bal kezével a tarkómat átfogva magához húzott és mély nyelves csókokban forrtak össze ajkaink.
    Isteni csókokat kaptam abból az igazi nyelves fajtából, gyengéd, barátnős, rendkívül vágyfokozó aktív nyelvhasználattal. Közben finom ajakharapdálásokkal és érzéki ajak nyalogatásokkal kiegészítve izgattuk egymást. Izgalmi állapotom ekkor már jócskán a tetőfokára hágott, nagyon kívántam Lia punciját és a finom csókos ajkait elhagyva csúsztam egyre lejjebb a szexi combjai közé. A belső combokat egyenként végigcsókolva lassan csúsztattam a számat az édes puncijára.
    Kényeztetésem Lia számára is pozitív hatással volt, közben gyengéden a kezemet és fejemet simogatta. Nagyon élveztem, csodás élmény volt punciját nyalogatni, kényeztetni, Lia az örömét ekkor már egyre erősebb csípőmozgásokkal és sóhajokkal nyomatékosította. Csiklója után nyelvemmel igyekeztem hüvelyét is belülről minél mélyebben elérni, mellyel még nagyobb reakciókat váltottam ki. Kezeinket szorosan összekulcsoltuk, csípője megremegett és úgy éreztem sikerült is csúcsra érni.
    Ezt követően egy nagyon pici szusszanás következett, majd Lia mondta, most ő szeretne kényeztetni.
    Helyet cseréltünk én a hátamra feküdtem Lia pedig gyengéden rám simult. Majd fel robbantam a vágytól őrjítően izgató volt, amit Lia művelt velem. Szorosan hozzám bújt, érzékien szenvedéllyel csókolóztunk, nyalogattuk harapdáltuk egymás ajkait, csókolgatta Lia a nyakamat, majd a mellbimbóimat megszopogatva egyre lejjebb csúszott.
    A jobb oldalamra fordult, majd az ágyékom fölé hajolt és a farkamat kézhasználat nélkül lassan az ajkai közé szívta. Pornós elemektől mentesen, nagyon gyengéden, barátnősen szopogatott, nagyon finom és kellemes érzés volt, az ekkor még félig merev farkam pillanatok alatt megduzzadt az ajkai között. Lia ezt érzékelve rögtön nagyobb lendülettel és erősebb szívásokkal folytatta a kényeztetésemet, közben többször a farkam szárát nyaldosta végig, majd a makkomhoz érve nagy cuppantásokkal vette ismét az ajkai közé.
    Nagyon élveztem a kényeztető finom meleg nedves ajkait, éreztem, hogy Liában is egyre erősödik a szenvedély, igyekezett minél nagyobb élvezetet okozni nekem. Pozíciót váltott, a lábaim közé helyezkedett és szemből folytatta isteni franciáját. Többször a szembe nézett, figyelte mennyire élvezem, amit velem csinál, én pedig alig tudtam megszólalni, de a testbeszédem azonban erről mindent elárulhatott. Ezután Lia felkúszott hozzám, picit a cicijeivel ingerelte a farkamat, majd szorosan hozzám simult és újra szenvedélyesen smaciztunk, nagyon bensőséges, igazi barátnő feelinget kaptam.
    Aztán Lia a mellettünk lévő kis asztalkáról elővett egy óvszert, nagyon szexisen a fogai közé véve a tasakot felbontotta, majd átadta nekem, én pedig a szép tűzpiros színű védelmet már tettem is a helyére. Ezután tovább folytattuk még az izgató nyelves csókokat, Lia ekkor már pattanásig feszítette az idegeimet, nagyon nagyon felizgatott, de ez a huncut lány fokozta még az élményeket. Lejjebb csúszott és a felgumizott farkamat az ajkai közé véve hevesen szopni kezdte.
    Csodás látvány és mennyei érzés volt, ahogy Lia lendületesen szopogatott. Ezután a farkamat a hasam irányába tolva egyenként a golyóim és a zacsim kerültek az ajkai közé. Leírhatatlan, hogy milyen vágyak tomboltak már bennem, Lia játszott velem, mint macska az egérrel, de mégis ez okozta az igazi szex feelinget. Aztán kérésére hátulról támadtam, Liának ez a kedvenc póza, nem kevésbé nekem is az egyik… :)
    Átrendeződtünk gyorsan az ágyon és akkor aztán majdnem infarktus közeli állapotba kerültem … Ahogy Lia a gyönyörű kerek formás bronz barna popsiját magasan kidomborítva felém tolta, majdnem megállt a szívem. Káprázatos és gyönyörű látvány volt. Nagy nehezen átküzdöttem magam a holtponton, éreztem már, hogy nem lesz infarktus, bátran mozoghatok :), két kézzel átkaroltam popsiját, óvatosan a félgömböket széthúztam és nyelvemet mélyen a puncijába toltam. Ez már majdnem felért egy élvezéssel, olyan csodás és izgató volt, de még a lényeg rám várt… majd a farkamat lassan gyengéd mozdulattal a forró puncijába csúsztattam.
    Kellemesen szűk, csodás helyre kerültem, még a gumin keresztül is határozottan éreztem Lia forró és lüktető hüvelyének erős periodikus szorítását. Lassú lökésekkel kezdtem benne mozogni, amit aztán egyre gyorsabb ütemben fokoztam. Közben rendkívül vágyfokozó látványt nyújtott Lia formás kerek ringatózó popsija, melybe belekapaszkodva próbáltam minél mélyebben magamra húzni.
    Lia egyre hangosabb és sűrűbb nyögdécselésekkel jelezte, hogy mennyire élvezi a szexet. Jobb kezével az ágyat és a lepedőt markolászta, bal kézével pedig nyitott tenyérrel az ágyon támaszkodott és így gyönyörű tűzpiros körmeit meglátva, még inkább fokozódtak bennem az élvezetek. Több perces erős ütemű csattogós menetet diktáltunk, aztán mikor lassítottam Lia vette át és tartotta a tempót, tolta rám popsiját nagyobb lendülettel, aztán újra enyém lett a főszerep.
    Persze ezt nem lehet idők végezetéig bírni, kezdett is fáradni a derekam, pihenés képen ekkor Lia hátára dőltem, simogattam cicijeit, csókolgattam a hátát, közben a farkamat lassan mozgattam lüktető puncijában.
    Aztán jött egy újabb élvezetes, lendületes csattogós etap, ezzel aztán végképp izgalmam csúcspontjára értem, éreztem, hogy nem sokára végem van és több pózra már nem lesz lehetőségem, de nem bántam, isteni és nagyon élvezetes volt a szex, aztán rövidesen be is köszönt nálam az elkerülhetetlen és egy óriási remegős élvezéssel robbantam bele a forró puncijában a gumiba.
    Lia nagyon jó partner volt, nem szállt ki azonnal alólam, megvárta, amíg az utolsó lassú lökéseimmel levezetem saját magam, majd csak ezután váltunk szét és jött egy alapos tisztogatás.

    Szinte minden erőm elszállt a végére, Lia frissítővel és csokival kedveskedett nekem, majd gyorsan kiszaladt a fürdőbe felfrissíteni magát. Én addig elnyújtóztam az ágyon és élveztem az imént átélt isteni élményeimet.

    Mikor Lia visszatért a régi emlékek örömére felajánlott nekem egy masszázst, amit nagy örömmel elfogadtam. Lia technikája és kézügyessége semmit sem csorbult az eltelt másfél év alatt.
    Vegyesen olajjal és krémmel nagyon kellemesen átmasszírozott. A talpaimnál kezdte, ami nekem nagyon csiklandós, ezért azt általában nem szoktam masszíroztatni, de Lia ezt is profi módom megoldotta.
    Majd a vádlik, combok és a fenekem sem maradt ki a finom érintéseiből, főleg a fenekem, azt nagyon erotikusan sikerült átmasszíroznia, amit a legjobban élveztem :). Ezután a hátamat és egyenként a karjaimat masszírozta át. Lia nagyon édes volt, folyamatosan dicsérte testalkatomat és azt, hogy mennyire előnyömre változtam minden tekintetben a legutóbbi találkozásunk óta. Ez különösen jól esett, hiszen a idő előrehaladtával ugye egyikünk sem fiatalodik :).
    Azonban a fantasztikus randink ideje ezzel a nagyon kellemes masszázzsal sajnos le is járt. Végezetül vettem még egy gyors frissítő fürdőt, majd következett a fájó búcsú, annak reményében, hogy mihamarabb egy hosszabb randi keretein belül újra találkozunk :)
  • Elszámolás:

    Mikor telefonon egyeztettük a randit, olyan boldog voltam, hogy újra találkozni fogunk, hogy erről elfelejtettem informálódni :)
    A randink alatt sem beszéltünk erről, az együttlétünk olyan bensőséges és felszabadult hangulatban telt, egyikünk sem foglalkozott ezzel a kérdéssel. A találkozónk végén természetesen azért erre rákérdeztem és rendeztem a kötelezettségeimet.
  • Összkép:

    A mostani találkozónk alkalmával egy új Liát ismertem meg, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy Lia egy másik oldalát is megmutatta nekem, ami számomra szenzációs és csodás élményeket nyújtott.
    Nagyon-nagyon izgalmas volt most Liával úgy találkozni, hogy ezt megelőzően eddig kellemes masszázs élményekkel és csodás kényeztetésekkel kápráztatott el, és a mostani randink alkalmával pedig ezek az élvezetek hatványozódtak és egy káprázatos, felejthetetlen szex élménnyel párosultak.
    Drága Lia csodálatos voltál, fantasztikusan éreztem magam és nagyon örülök, hogy erről az oldaladról is megismerhettelek. Ahogy megbeszéltük, én szeretném még számtalanszor Veled ezt a mesés élményt hosszabb randik keretein belül is átélni, mert amit most nekem nyújtottál, az mindenképpen folytatást igényel :).
    Sok sok csókom addig is… G. ;)
Happy Massage