• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mielőtt konkrét időpontért esedeztem volna hozzá, már kóstolgattuk egymást itt az oldalon is. Üzeneteket váltottunk, aztán egyszer telefonon is beszéltünk egymással. Végül VTR segítségével fixáltuk le az időpontot és a helyszínt. Mint kiderült, egy korábbi alkalommal jártam már itt, ebben a lakásban, sőt a telefonszám is mintha ismerős lett volna, de az biztos, hogy Lynát nem ismertem. Eddig.
  • Megközelítés:

    Az Üllői út egyik mellékutcája a cél. Az épület maga közel van az Üllői úthoz, ezért például a hármas metró jó alternatíva lehet. A Klinikák megállóhoz van közelebb. Kissé távolabb jár villamos is a Körúton meg a Mester utcában, de ez már a fájdalomhatáron kívül van.
    Autóval érkezők játszhatnak parkolás challenge-t is, tulajdonképpen van esély az utcán parkolóhelyet találni, akár a ház közelében is, nekem két körömbe került. A kevésbé lusták lerakhatják a kocsit szemben, a Corvin mélygarázsában is. A ház eléggé egyértelmű, lévén szép nagy arab számokkal kiírva rá a házszám.
  • Helyszín:

    A szokásos kapu előtti utolsó egyeztetés (kapukód, emelet, ajtó) után gyalog mentem fel. Az adott ajtón kopogva - mintha már ott várt volna az ajtó mögött Lyna - azonnal bebocsátást is nyertem. Az előszobában egy vidám, afrofrizurás lány ugrott a nyakamba, mintha egy rég nem látott lányhoz ugrottam volna fel egy pásztorórára. Amikor kibontakoztam az öleléséből, letettem a cipőt és mentem utána a szobába. A szoba nem túl nagy, a célnak azonban tökéletesen megfelelő méretű. Matrac a padlón, szobainas, polcos szekrény. Gyorsan vetkőztem, mert nagyon kíváncsivá tett a fogadtatás. Kaptam egy törölközőt és meglátogattam a fürdőszobát, ahol találtam kedvenc tusfürdőt is. Alapos tisztálkodás után mentem vissza a tetthelyre, ahol újabb tartalmas ölelkezésben volt részem.
  • Lány külseje:

    Mint már írtam, egy vidám, harsány, afrofrizurás, tejeskávészín-bőrű csaj fogadott. Akkor még volt rajta szemüveg is, bevallom, abban még jobban tetszett. De a szemüveg hamar lekerült. Fura, tetovált szemöldöke van, és ami ebben meglepett, az az, hogy tök jól áll neki, és tetszett nekem is! Fehérnemű volt rajta, aminek a felső részét hamar leapplikáltam róla. Szép kerek popsi, csupasz punci, tavaszra kis szilikonnal turbózandó cicik ujjpercnyi bimbókkal. Minden tekintetben perfekt test.
    Nagy dumás a lány, amivel azonnal egyfajta mediterrán hangulatot gerjeszt maga körül. És ölel és csókol, mintha régesrégi ismerősök lennénk. Mint egy kisebbfajta tornádó röpköd a szobában. Tényleg tetszett a csaj és tényleg izgalmasnak ígérkezett a randevú.
  • Erotikus masszázs:

    Előrebocsátom, hogy a klasszikus menetrend, mint olyan felborult. Felborult, mert amikor törölközőbe csavarva visszamentem a szobába, akkor a nyakamba ugrott, a szája a számra tapadt, a nyelve bekéredzkedett, a kezei magához szorítottak erre persze én is átöleltem és megmarkoltam a kerek popsiját. Ettől ugye kissé begerjedtem a törölköző alatt, amit naná hogy azonnal észre is vett. Letérdelt elém a matracra, lerántotta a törölközőt és hamm. Innentől persze nincs olyan férfiember, aki valamiféle masszázsra gondolna. Álltam a matrac előtt és élveztem a helyzetet. Közben lenyúltam és kikapcsoltam a melltartóját, amit két szájmozdulat között a sarokba hajított. Éreztem én, hogy tovább kell lépni, mielőtt baj lesz, ezért finoman hanyatt döntöttem és mellé helyezkedtem.
    Tovább simogattuk, csókolgattuk egymást, tehát a masszázs inkább egyfajta pettinggé vált. Persze volt olajozás, de ez is inkább az erotikára hajazva. Közben valahogy a bugyi is követte a sarokba röppent melltartót, így sokkal izgalmasabb dörgölőzés vette kezdetét. Nem volt határozott átmenet a fejezetek között, így mivel innentől fogva egy hosszan elnyújtott kényeztetés vette kezdetét, így ott folytatom a gondolatmenetet.
  • Levezetés:

    Szóval ott tartottunk, hogy egy izgalmas dörgölőzés, egymáson csúszkálás kezdődött, amiben tulajdonképpen minden stratégiai övezetünk részt vett. Volt ott kézzel-cicivel-popsival ingerlés, aztán persze a csókhegyek után a szája is egyre inkább bevetésre került a farkam környékén. Olyan mélytorkost kaptam, hogy a fülem is kétfele állt, aztán volt ott zacskónak-golyóknak ingerlése nyelvvel, golyószopi, aztán újra vissza a nyélhez. Egy pillanatra sem állt meg és egy pillanatra se hagyta, hogy az izgalmam csökkenjen. Egy valódi szexhurrikán ez a lány. Közben persze én se hagytam igazán békén, ami meg nyilván neki esett jól, főleg, amikor határozottan leköltöztem az öléhez és "majd most megkapod a magadét" kaján gondolatokkal övezve pöcögtetni kezdtem az időközben elővarázsolódott csiklót. Na ez, meg az időnként komolyabban végignyalt punci megtette a hatását nála is. Nyögött, remegett, gyúrta a melleit, sóhajtozott (ne hagyd abba, mééééég!), aztán amikor óvatosan az ujjamat is bevetettem, akkor ívbe feszült gerinccel elélvezett...de nem hagytam sokáig pihenni, mert úgy gondoltam, a nem mindennapos kezdését vissza kell adjam valahogyan. Így hát másodszor is végigvittem az orgazmushoz vezető stációkon és másodszor is sikeresen csaltam ki belőle a rángásokkal vegyes sikoltást.
    Aztán odabújtam mellé, mert szemmel láthatóan még nem érkezett vissza a semmi és a valami határáról. Simogatás, csókolgatás következett, mígnem észrevettem, hogy valami markolja a farkamat. Hát persze, hogy a kis perverz ördög ébredt fel benne. Egyre határozottabban hegyezte a cerkát, közben csúszott lejjebb és lejjebb, mígnem lassan, de ellentmondást nem tűrően beszippantotta a kegyelemért esedező farkamat a szájába. Először mélyen lent tartotta, aztán olyan fergeteges nyelmunkát mutatott be, hogy innen már esélyem se volt. Minden tagom remegett már, mikor egy hörrenés kíséretében a szájába lőttem. De nem hagyott semmi esélyt, bent tartott a vákuumban, végül én aléltam el egy kissé, amíg kiszaladt öblíteni.
    Aztán visszabújt mellém, simogatott, csókolgatott, halkan beszélgettünk, amíg visszakerültünk a valóságba. Végül én érdeklődtem az óraállás után, mert valami azt súgta, hogy kissé elszaladt az idő. (De végül mégis pontos voltam.)
    A végén zuhanyzás, törölközés, ice tea, ajándék diszkrét átadása, majd cipőhúzás és fájó búcsú. Maradtam volna még :D
  • Elszámolás:

    Az adatlapja minden lehetséges extrát leír. Azt hiszem, majdnem mindent meg is kaptam belőle. De nyilván ennek egy része szimpátia alapján kerül a táncrendbe. Én - úgy látszik - szimpatikusnak találtattam, már az ajtón belépés után olyan fogadtatásban részesültem, amire nem is számítottam. Az elszámolás utólag történt diszkréten. Egyértelműen és karakteresen a NPÁ fölé pozicionált, de ez a fergeteges hozzáállás miatt nem fájt nagyon.
  • Összkép:

    Azt hiszem, a fentiekben leírtak eléggé egyértelművé teszik az érzéseimet a szeánsszal kapcsolatban. A hozzáállás, a tevékenység, a kapott élmény csillagos ötös. Főleg a hozzáállás az, ami miatt melegen ajánlani tudom ezt az egzotikus kis szexhurrikánt. Hogy visszamegyek-e hozzá valamikor? Ez igencsak valószínű.
Happy Massage