• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gabinál jártam már korábban, így tudom, hogy néhány napokra el szokott tűnni, ezért figyelni kell, hogy mikor elérhető és melyik napokon rendel. Én is így tettem és amikor láttam, hogy elérhető, akkor az első adandó alkalommal írtam egy vtr-r több napra előre, amiben 2 órás randit kértem (szerintem legalább 2 órára érdemes Gabihoz menni) és megjelöltem még néhány további alternatív időpontot is. Gabi visszaigazolta a számunkra megfelelőt, és a szöveges mezőkben elküldött minden szükséges információt. Viszont a randi előtti napon sajnos egy váratlan helyzet miatt Gabi kérte az időpont áthelyezését néhány nappal későbbre. Ez az időpont viszont már jó volt mindenkinek és kezdődhetett a csodálatos kalandom.
  • Megközelítés:

    A vtr-en megkapott cím a II. kerületi Mechwart liget közelében találhat egy kis utcában. A ház egy századforduló környékén épült társasház. A ház előtt és a szomszédos utcákban is van mindenhol parkolóhely, de napközben a többségük mind foglalt, annak ellenére, hogy fizetős területen vagyunk. Érdemes a kocsival érkezőknek 5-6 perccel hamarabb érkezni. Viszont a BKV-val közlekedőknek könnyű megközelíteni a házat a Széll Kálmán tér vagy a Széna tér irányából és onnan csak pár száz métert gyalogolni, de a 4-es és a 6-os villamos Mechwart téri megállója a tökéletes legközelebbi megoldás.
  • Helyszín:

    A telefonon megkapott kapucsengő számát követően gyalog nyargaltam fel a lépcsőn. A ház 100 évnél is idősebb, annak minden korhű jelével. A lakás egy nagy belmagasságú, sokszobás polgári lakás, hatalmas helyiségekkel, magas ajtókkal, hagyományos parketta burkolattal. A lakás alapos és igényes felújításon esett át, tehát a lakásbelső teljesen kifogástalan és hangulatos.

    A hatalmas előszobában cipősszekrény, és ülőalkalmatosság van a cipő le- és felvételéhez (cipőkanál kiegészítővel).
    A bejárattól balra lévő szobában kaptunk helyet, ahol a sarokban egy komód volt a masszázs kellékekkel, a fal mellett egy tatami,a másik fal mellett egy ülőgarnitúra, egy római szék a ruháknak. A szoba akkora méretű volt, hogy akár 3 tatami is elfért volna. Csak a méretek miatt mondom, ugyanis nem vágytam más társaságra aznap. A tatami mellett a falon hatalmas panoráma tükör volt tökéletes magasságban (ennek nagy szerepe van a vizuális izgalmak megélésében).

    A nagy méretű fürdőben, ahogy a ház minden szegletében patyolat tisztaság volt. Épített zuhanyfülke állt a rendelkezésemre zuhanyfüggönnyel. A fürdő cseppmentesen szárazra volt törölve. Minden tisztálkodáshoz szükséges kemikáliát megtaláltam.
  • Lány külseje:

    Gabit megpillantani az ajtó mögött önmagában egy élmény. Az alakja teljesen visszaadja azt a nyugalmat árasztó csodálatot, amit a hangja is sugall a telefonban. Ha a levegővételeire és a sóhajaira gondolok, akkor már most sem bírok magammal.
    Gabi nyugodt temperamentumú, megnyugtató hanglejtésű, kimért beszédstílusú arisztokrata tartású hölgy, ami minden mozzanatát végigkísérte. Az alakja csodálatos minden szempontból. Annyira feltűnően arányos, hogy kizárt hogy ne szúrnám ki egy nagyobb tömegből is azonnal. Kecses alkatú, karcsú, sudár derekú, tökéletes hosszú egyenes lábú, hosszú combú, amit vágykeltően emelt ki a fekete combfix, amiben fogadott, Elegáns járású, szép tartású fiatal hölgy, aki tényleg tud járni ,pontosabban elegánsan vonulni, mint egy dáma.
    Testén sehol egy csepp felesleg, sőt a sportos múltja és jelene letagadhatatlan. Nincs művi beavatkozás, itt minden eredeti, sőt még tetoválást sem figyeltem meg rajta.

    Bőre csodálatosan puha, parfümtől illatozó. Nem vagyok lábfetisiszta, de nagyon tetszett a lábfeje és a lábujjai is.
    A fogadóöltözete a fekete combfix felett néhány cm-re végződő szűk egyrészes sztreccs fekete ruha. Kisestélyinek is majdnem elmenne. Nagyon elegáns viselet, ami kiemelte testének minden domborulatát... és hát azok a domborulatok... nekem akkor is megérte volna a randi, ha 2 órán át csak Gabi mozgását nézhettem volna. Gabi fekete magas sarkú cipőben fogadott, tehát azonnal indulhattunk volna az Operába vagy bármilyen elegáns rendezvényre. Állítom, hogy ez a lány egy kifutón vagy bálok szépeként is megállná a helyét a megjelenésével és főként annak összhangjával. A fogadóöltözet alatt bikavadító kétrészes csipkés bugyi és melltartó fogadott, mire azt megláttam, addigra már tombolt bennem a tűz.

    Gabi cicije nem kicsi, hanem majdnem közepes méretű, csodásan kerek formájú és nagyon feszesen kislányosan kemény mellei vannak. Puncija vastag nagyajkak által keretezett és a kissé kiülő fodros kisajkaival teljesen lenyűgöztek. Nekem ez a punci forma a kedvencem, felszabadítja az ösztöneimet.

    Gabi arca tündérien kislányos, aranyos, szende. Visszafogott, őszinte és nyílt tekintetéből az elegancia és az intellektualitás sugárzik. Csodás világos és középszőke vállig érő hullámos hajtincsei nem voltak copfba felkötve, kieresztett fürtjei csodás pofiját keretezték. Szemei a finom lelkének tükrei, ami a vadító műszempilláival kiegészítve a csábítás fegyverei voltak. Ajkai vékonyak, csókja bizsergetően tüzes. Nyelves csókjai megunhatatlanok, szenvedélytől fűtöttek. Az egyik legcsodásabb őszinte és szívből jövő csókjai vannak, amit életemben kaptam.
  • Erotikus masszázs:

    Az előszobában átkaroltam és magamhoz öleltem Gabit. Karjaival visszaölelt, testeink összesimultak és puszikkal örvendeztünk a viszontlátásnak. Nem győztem dicsérni, hogy milyen szépen és elegánsan néz ki. Mivel 5 perccel azelőtt használtam szájvizet és ápoltan érkeztem otthonról, így bátorkodtam az előszobában csókolózást kezdeményezni. Gabinak piszok forró csókja van, odaadó, szenvedélyes. A nyakát és a derekát átölelve szorítottam magamhoz... csodás érzés volt érezni testének domborulatait.

    Cipőlevétel után a kisestélyiben előttem vonuló Gabit követve a szobába léptünk. Folytattuk csodás érzéki csókolózásunkat és puszikkal halmoztam el a nyakát és az arcát. Csípőjét hozzám tolta és a nadrágomban ágaskodó férfiasságomat közénk préselte. Csókjaink közben én a fenekét simogattam, ő a felsőtestével hátrébb hajolva kigombolta az ingem néhány gombját és kézfejével, majd az ujjaival a mellbimbómat simogatta, izgatta. Addig én a ruhán keresztül a fenekét markolásztam, majd a dekoltázsán benyúlva megsimogattam a bimbóját ujjheggyel.

    Gabi végiggombolta az ingemet, én a mandzsettámat. Gabi kioldotta a nadrágövemet és lehúzta a sliccemet. Én felhúztam Gabi egyrészesét a feneke közepéig. Gabi letolta a nadrágomat és az alsónadrágomat a térdemig, a farkamat marokra fogta és a bugyijának tolta, majd a combjai közé szorította. A csókjaink egyre mélyültek, a lihegésem szaporább lett. Tűzpiros bugyiján csúsztattam a farkamat, mintha állva közösülnénk. Komolyan olyan meghitt mozdulatok voltak ezek, hogy majdnem elsültem. Még szerencse, hogy Gabi a tatamira invitált. Fekete ruháját a fején áthúzva levetette. Feltárult a szemeim előtt a ruhalevétel közben nyújtózkodó és az attraktív csípőmozgásával a ruhalevételt segítő Gabikám csodás alakja. Tűzpiros csipkés kétrészes fehérnemű és a combközépig érő fekete harisnya volt csak rajta.... húúúúú. Ez a képszerű motívum örökké megmarad az emlékeimben Olyan izzó volt a hangulat, hogy a masszázsnak egyelőre nem volt itt az ideje.

    Gabi letérdelt a tatamin,én mögötte helyezkedtem el, hogy a csókolózást csak egy kitekert pozícióban tudtuk folytatni. Amikor Gabi arcát végigsimítottam, a szájába szippantotta az egyik ujjamat és szopni kezdte erős vákuummal. Az ujjammal a nyelve szorítását és éreztem és igyekeztem fokozni a ki- és be mozdulatokat, a szájában járatva az ujjamat. Gabi melleit kezdtem masszírozni és a lábai között elölről, vagy a feneke felől hátulról is a punciját simogattam. A bugyiján keresztül, majd a bugyit peremét félrehúzva az ujjaimat is eljuttattam a punci kapujáig, és a szirmait dörzsölgettem finoman az ujjaim között, mert Gabinál nincs ujjazás.

    Gabit hanyatt fektettem a fehérneműjében és csókokkal halmoztam el mindenhol. Csókolózás közben simogattam a testét, majd a fehérneműjének peremei benyúlva izgattam a melleit és a nagyajkait is. Háta alá nyúlva kikapcsoltam a melltartóját. Még nem vettem le, de így jobban hozzáfértem az ágaskodó bimbóihoz. Combjait kissé széttártam, hogy a bugyin keresztül izgassam a punciját, majd a bugyit félrehúzva néhány aprót bele is nyalintottam. Gabi arcán megjelent a kéj. Gabi a fenekét megemelte, hogy a bugyit le tudjam róla húzni, majd én feküdtem hanyatt és Gabi visszaadta a simogatásaimat. Az egész testemet végigjárta a kezével, majd a szájával is végigpuszilgatott. A farkam csak 1-2 vétlen érintést kapott. Közben a mellettem térdelő Gabi punciját elérve a kezemmel a csiklóját érintgettem és a punci bejáratát simogattam ismét.

    Gabi a lábaim közé hasalt és azt éreztem, hogy itt már a kivégzésem következik, de mégsem. Vágytól kínzó másodpercekig a farkamat nyalogatta hosszában, a kezével marokra fogta, igazgatta a rudamat. a nyelvével leszánkázott a gátamig, majd a térdeimet béka pózban felhúzva a magasba emelve a fürge nyelvével eljutott egészen a fenekemig. Hát ez egy csoda érzés. Szájába cuppantotta egyesével a golyóimat, ajkaival meghuzigálta a zacsimat. Percekig húzott a nyelvjátékával a mennyek kapujában, míg a nyelvét a farkamon végighúzva a makkot a szájába vette és a nyelvével játszadozott rajta. Nyelvezgette, ízlelgette, nyalogatta, szopogatta, majd mélyen a szájába eresztette a farkam. Hajfüggönyét félrehúzva csodáltam ajkainak mozgását a farkamon és ugyanezt végignéztem egy másik szögből a tükörből is. Az agyamat elöntötte a forróság, éreztem, hogy nincs visszaút és lábremegéseim közepette Gabi szájába lőttem mindent. Elementáris erővel tört ki belőlem a gyönyör, észveszejtő érzéscunami volt. Gabi nemcsak hogy bent hagyott a szájában, hanem tovább mozgott nagyon lassú tempóban további perceken át, egészen addig, míg a lankadásom teljesen be nem következett. Csak utána kerültek az utódjaim papírtörlőbe. Gabi akkurátusan letisztogatott engem is. A farkamhoz oly finomsággal és kecsességgel nyúlt tisztogatás közben, mintha műtárgy lenne. Csak hozzáérintgette a törlőt, mintha itatóspapírral dolgozna. Császárnak éreztem magam.

    Gabi hozott nekem két pohár vizet és néhány mondatot beszélgettünk egymással, Gabival nagyon jó beszélgetni, és egy csomó dologról akartam megkérdezni de annyira az erotika hatása alá kerültem, hogy most elmaradt a világmegváltó diskurzus. Ez a randi szinte szavak nélküli randi lett.
  • Levezetés:

    Gabit ismét hanyatt fektettem és simogattam a testét. A lábait térdben hajlítva felhúztam és szétnyitottam. Gyönyörű és csodálatos puncijának látványa megigézett. Nagyajkai vastagok és duzzadtak voltak, közöttük pedig kikandikáltak az izgalomra vágyó kisajkai. Csípője alá kispárnát helyeztem és a lábai közé hasaltam, ahogyan ezt ő tette velem fél órája.

    Végigpuszilgattam a lábujjától indulva a combjának belső oldalán át eljutva a puncijáig, majd ugyanezt bejártam a szájától a mellein és a köldökén át eljutva ugyancsak ölének kincséig. Amikor azt éreztem, hogy fel van készülve rám, akkor a puncijára kezdtem összpontosítani.
    Kezeimmel átkaroltam a combjait, ujjaimmal szétnyitottam a szárnyakat és finom nyelvjátékkal izgattam kívülről az egész puncit, majd az ujjbegyemmel kibújtattam a megduzzadt csiklóját azt érintgettem a nyelvem hegyével. Gabi az arca elé emelt alkarjával takarta az arcát, de én mégis láthattam minden gesztusát és érzelmeinek fokozódását a tükörből.
    Nagyon hosszú ideig kényeztettem. Elővettem minden fortélyomat, többféle mozdulatot, de ismertem, hogy Gabi a legapróbb érintéseket szereti, szinte csak a tollpihe erősséget. Gabinál nincs ujjazás, de bőven elég volt játszani a gáttal és a popsibejárattal is. Egyik kezét a csiklójához húztam, hogy tudja segíteni a mozdulataimat és ő is tudta izgatni a csiklóját. Játékosan az ujjait is végignyalogattam, és élveztem,ahogy magához nyúl és magát ingerli. Azt a néhány mozdulatát próbáltam én is lemásolni. Ezek után nem hagytam ki a popsijának izgatását sem nyelvvel, hiszen aki ilyet szeret adni, az kapni is szereti és ez az igazság itt is bevált. Nagyon nagy élvezet volt számomra is Gabin látni az érzelmeinek hullámzását. 15-20 percig is élvezkedtünk, több felfutó szakaszát láttam az érzéseinek. Nem állított le, nem színészkedett, hanem átadta magát a testi izgalmának. A teste nagyon fel volt ajzva, a puncija feszülésig duzzadt, a csiklója duplájára nőtt. Az érzés és a látvány, ahogy a kezeim alatt egy ilyen kivételesen csodás hölgy élvezkedik annyira felhúzott, hogy az idilli állapotot nem megzavarva a csípőjét két lábam közé vettem térdelve és a hasa fölé helyezkedtem.

    Gabi a hasa fölött a köldöke alatt kicsivel megmarkolta a farkam, a hasához szorította azt és én elkezdtem dugni a kezét. A lökéseim megmozdították az egész testét, a lökéshullámok berengették a melleit. Kezének alagútja pont olyan sikamlósan kellemes és lágy szorítást mutatott, mintha szeretkezés lenne. Szemezgettünk egy kicsit, majd a lecsukott szemére és csodás arcára szegeztem tekintetem. Nagy öröm volt figyelni ezt a csodás lányt, ahogy velem együtt élvezkedik. Nem is bírtam sokáig, hanem úgy ahogy volt mozgás közben hason lőttem. A lövések elrepültek a köldökétől a melléig is.
    Melléroskadtam, majd én törölgettem le őt. Igyekeztem ugyanolyan alaposságot visszaadni, mint amit ő adott nekem.

    Ittunk egy pohár vizet, majd újra csak néhány mondatos kommunikáció következet (ez nem egy szószátyár napunk volt), majd ezután megint/még mindig éreztem a vágyat Gabi iránt. Az órára pislantva láttam, hogy már erősen fogyatkozik az időnk, de nem vettem róla tudomást, ahogy Gabi sem.... én pedig nem akartam szólni.
    Egyszerűen nem tudtam betelni Gabi csókjaival, olyan jól estek nekem. A bűvöletükbe kerültem és csak akartam és akartam csókolni az idők végezetéig.. Féloldalasan feküdtünk egymás mellett és mindenki azt simogatta a másikon, amit elért. volt ott farok, cici, punci simizés, de a testünk egyetlen pontja sem maradt ki a jóból. Jöhetett egy kis változatosság és fekvő helyzetben vettük fel a 69-es pozíciót, hogy a farkam Gabi kezébe szájába kerülhessen, amíg én a puncijával játszhatok. Csak pár percig próbálkoztunk így. Izgi volt ugyan, de kicsit kényelmetlen, ezért Gabi mellém térdelt négykézláb,a tükör felé és részben felém is fordította csodás popsiját. A farkam a szájában, az ujjam a punciján szorgoskodott, a másik kezemmel a mellét markolásztam. A tükörben láttam Gabi kitárulkozó duzzadt punciját, a fejének pulzáló mozgását követően ringó melleit. Gabi olyannyira izgalomban tartott az egész randi alatt, hogy a lankadás kérdése egyetlen percre sem vetette fel a fejét... ez elképesztő!
    Ekkor Gabi átvetette az egyik lábát felettem és 69-es pózban folytatta a kényeztetésem, miközben én a csodásan nedves punciján járattam a nyelvem, amennyire tudtam a nyelvemmel igyekeztem megdugni. A farkamat a kezével megemelve a nyelvével megint lejutott egészen a popsimig, így ismét átélhetem azt a semmi máshoz nem fogható érzést. A golyóimat egyesével a szájába véve játszott egy kicsit, majd visszatér a makkhoz. Nem kellett sok idő, hogy újabb lábremegős orgazmussal küldjem a szájacsájába a megmaradt utódjelölteket, miközben átkarolva derekát és csípőjét, Gabi egész testét a mellkasomhoz és hasamhoz szorítottam. A végső nyugvásomig tartotta fenn ajkainak mozgását a farkamon. Nagyon jó érzés volt.
  • Elszámolás:

    Vtr-en kaptam meg kérésemre a rózsacsokor méretét, ami átlagosnak mondható minden időhosszra vonatkozóan. Mivel a randink jelentős hosszabbodást "szenvedett el", így kiegészítettem és felkerekítettem a csokrot, amit a távozásomkor helyeztem a szekrényre. Tettem ezt azért is, mert szokásomtól eltérően most csak egy apróbb értékű, de praktikus ajándékot vittem neki. Szóba sem került a csokor, pillantásnyi figyelmet sem kapott.
    Élveztem Gabi bizalmát, amit nagyon szeretek élvezni és hálás vagyok.
  • Összkép:

    Gabi az egyik legcsodálatosabb jelenség, akivel találkoztam. Nyugodt, visszafogott stílusú, finom érzéki habitusú lány, aki piszokul ért a férfi lelkek elcsavarásához. Az erotikában fokozhatatlan finomságot mutat, érezhetően kedveli megélni az izgalmakat. Szeret kényeztetni és ugyanazzal a tollpihe finomsággal visszakapni azt, amit adott. Rendkívüli érzéke van az erotikához, pontosan figyel a partnerére.
    Gabi egy előkelőség, akinek öröm a társaságában, de akár csak a közelségében is lenni. A 2 órás randi ideje villanás alatt telt el. Legközelebb talán 4 vagy 6 órára kellene mennem, hogy teljesen magamba tudjam fogadni Gabi megunhatatlan és vágyott lényét?

    Gabi egy csodálatos és életre szólóan erotikus élménnyel ajándékozott meg. Ez a randi örökké az emlékezetemben marad. Ennél erotikusabb kaland számomra nem létezik, ezt az érzést szavakba sem tudom önteni. Ez az az helyzet, amikor minden passzol. A randi alatt végig tombolt a testem a vágytól. A testi örömökben nálam ez a legfelsőbb fok.
    Számomra megtiszteltetés az élettől, hogy Gabival összesodort az élet...... hacsak pár évvel fiatalabb lennék, másnak nem lenne esélye és én elrabolnám a szívét.
Happy Massage