• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Kedves Charlie!

    Köszönöm a látogatásod :)

    Köszönöm, hogy időt tudtál szakítani az élményeid megírására :)

    Hálás vagyok!

    Várlak vissza sok szeretettel :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Korábban már próbáltam elérni delefonon, de nem volt egyszerű. Egyszer aztán mégis sikerült, de időpontot egyeztetni nem tudtunk, ekkor ajánlott egy egyszerű trükköt, hogy hogyan érhetem őt el. Pár napra rá így is tettem, megbeszéltük az időpontot, aminek kérte az megerősítését amit készséggel megtettem a randi napján.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van a rendelő, régi Skála mellett közvetlenül, tömegközlekedés nagyjából minden formájával könnyen megközelíthető, parkolás elég nehézkes lehet, talán a pályaudvar parkolója a legideálisabb megoldás. Én bkv-val érkeztem.
  • Helyszín:

    Régi épület emelete, hangulatosan és célnak megfelelően át- és kialakítva. Kimondottan ügyelnek a diszkrécióra, szerintem 3 hölgy rendelhet, de ebből sokat nem tapasztaltam, más terápiában részesülő vendéggel nem találkoztam. A lakás patika, minden tiszta, a fürdőben a kádban a frissen fertőtlenítve tábla kirakva, a lábtörlő száraz, a kád fertőtlenítve és szárazra törölve mindkét alkalommal. Rengeteg tusfürdő, ki mit szeret választhat. A masszázsszobában matrac, teljesen megfelel a célnak, tiszta lepedővel ellátva.
  • Lány külseje:

    Wanda külseje a képeknek tökéletesen megfelel, senkit nem érhet csalódás. Egy kedves mosolygós, csábos tekintetű fiatal nő fogad, bemutatkozik és két puszival az arcra is meglep. Egy egyrészes szexi szexi felsőben fogadott amiből már sejteni lehetett, hogy nem mindennapi mellekhez lesz szerencsém. Alkata szexi, formás, nőies, nagy mellekkel és kerek fenékkel. Arca kedves, mosolygós nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor bekísért a szobába, kaptam egy törölközőt, megbeszéltük a részleteket majd itallal kínált. Ezek után elmentem a fürdőbe majd sietve visszatértem a tett helyszínére. Lekerült rólam a törölköző, Wandáról pedig a felső, így elém tárultak azok a fantasztikus mellek és egy szexi fekete bugyi. Hasra fektetett majd kellemes lazító simogatós masszázzsal lepett meg időnként kellemes benyúlásokkal. Maga a masszázs nem túl erős, de kellemes, közben kötetlen beszélgetés mindenféléről.
  • Levezetés:

    Félidőben fordultam és megindult az úgynevezett lingam terápia, finom meleg kenceficével kezdett kényeztetni, közben lehetőségem támadt a várva várt hatalmas telt mellek feltérképezésére. Közben rendesen megkeményedtem, Wanda hol kimérten, hol egy hol kétkézzel dolgoz a velem egykorún, közben kérésemre a golyókkal is aktívan foglalkozik. A mellbimbók cirógatását nem szereti, hát ez van, így visszatértem a kellemes markolászáshoz. Közben a csúcsra értem, letörölget, én el zuhanyozni, majd két puszival távoztam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt a megbeszéltek szerint, előre rendezve, pesti átlag, abszolút megéri. Hihetetlen higiénikus hely.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett voltam, biztos, hogy visszatérek egy újabb körre.
Happy Massage