• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régről ismertem a hölgyet amikor meg a második keruletben rendelt.Pár csengetés után felvette és egyeztettünk időpontot,flottul gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Parkolás nem olyan egyszerű,lévén nagyon nagy beruházások vannak a környéken,így elég mozgalmas lett a hely,parkolót talalni,sem egyszerű,nekem 10 perc volt.
  • Helyszín:

    Régi,bérház,körfolyosóval.A lakás maga tiszta rendezett,a fürdő,tokéletes,sok tusfürdővel,szájvízzel.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos,alacsony,mérhetetlenül,kedves szerény csajszit ismertem meg,a hölgyben ,a képek a teljes valóságot mutatják,csalódni senki nem fog.
  • Erotikus masszázs:

    Itt bajban van az ember mert ha valaki masszázsra érkezik ehhez a kis tündérhez,akkor bizony egy picit csalódni fog.Nagyon lágyan kezdte a lábaimnál,szorítása ,szinte semmi,inkább simogatásnak nevezném. Noncsihoz az emberek szerintem nem a masszázs tudása miatt érkeznek.Azért a tarkómat és a kezeimet megdolgozta,kedvessége,bűbájossága kompenzálja a masszázs technikai hiányosságait. Ettől függetlenül,igazán kellemes beszélgetőpartner,kéréseimet maximálisan megpróbálta végrehajtani. Már a masszázs közben el el kalandozik a kezecskéje kéjesen mosolyog rád,amitől a nyugalmi állapot igencsak megváltozik.1.5 órára mentem de kb.25 perc után kezdtünk neki,az erotikus részhez.
  • Levezetés:

    A kényeztetést én kezdtem. Miután sikerült lopnom,néhány csókot,puszit , a köldök felé haladtam, megpuszilgattam és bele, bele nyalintottam, közben simogattam a combjait és próbáltam a feneke alá nyúlni. Tovább haladok a combok közé, amik megnyíltak az érkezésemkor.
    Hát itt gondolatban messze túlszárnyaltam a masszázs kategóriát, írnám mire gondolok, de ismerlek titeket, ti is arra gondoltok. :-) Élve az adott lehetőséggel (nem a gondolatival) csókolom a combjait ahol csak tudom, elég mohón érkeztem a puncihoz. Persze próbálom magam visszafogni, mert nagyon beindított a látvány, és csak lágyan próbálok kezdeni de nem bírok magammal és tolom a nyelvem a nyílásba. Közben nyalogatom a csiklóját. Így nyalakodás közben a kezemmel szorítom a fejemhez a combjait,folyamatosan élvezi,képes egymás után többször is elélvezni,ami egyszer hangos zihálásban egyszer csöndben,halkan történik.Nem szereti ha a punciba kézzel benyúlnak,viszont azt igen ha nagyon finoman folyamatosan nyalod ,gyönyörű babapunciját.
    Kb.30 perc folyamatos élvezés után jelezte,hogy érzékeny a punija,és hogy most o következik. .Apró puszikkal indított a testemen, majd közelített az ezredes felé, játszott a környékkel, húzott- már nagyon vártam, hogy bekapja- de ő csak incselkedett, majd teljesen eltüntetett. Olyan finoman, lágyan franciázott, hogy a mennyekben éreztem magam, bárcsak soha nem lett volna vége. Teljesen kézimunka nélkül cumizott,kezével közben a gátamat izgatta,majd kisvártatva,a golyóimat vette kezelésbe.Teljes átéléssel szopta,gyúrta őket,és közben folyamatosan verte a farkamat.Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek Hosszú francia, többször hörgök közben, de Noncsi nem siet. Végül hatalmasat élvezek,kezébe,szájába.
  • Elszámolás:

    Szerintem, nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Bűbájos,odaadó,nagyon kedves hölgy,kiváló szolgáltató,frenetikus élmény,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage