• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    ❤️ Dragám❤️
    Nagyon köszönöm a nekem szóló beszámolót :)
    Igazán kedves és szolid stílusban fogalmaztál :)
    Nekem nagyon tetszett :)
    Örülök hogy Te is úgy érezted hogy régóta ismerjük egymást :)
    Nagyon jól éreztem magam a tarsasasagidban és nagyon jó erzes volt hogy ilyen őszintén tudtunk beszélgetni a masszázs alatt :)
    Köszönöm a bizalmat :)
    Tudom és érzem lesz folytatása ;)
    Várlak vissza sok szeretettel kedves :)
    Sokszor Puszillak :) ❤️

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találkoztam a hirdetésével. Az egyeztetés nagyon rugalmas! VTR-en jelentkeztem be, pár perc alatt közös konszenzusra jutottunk az időpontot illetőleg. Néhány órával később már ott is voltam. Szyszykee nagyon kedves hölgy, jól és hatékonyan lehet Vele kommunikálni.
  • Megközelítés:

    Közeli utcában találtam parkolóhelyet, de BKV (főleg villamos) van a közelben, onnan 1-2 perc séta. Nap, illetve hét közben érdemes 10 percet a parkolásra számolni, mert bár fizetős a megállás, de körút közelsége miatt azért érhetnek meglepetések. GPS egyébként tökéletesen megtalálja a címet, nagyon könnyű odanavigálni. 
  • Helyszín:

    Az ingatlan állapota a célnak megfelel, nem újszerű viszont tiszta. Látszik, hogy a hölgy ad arra is, hogy a környezete tiszta és higiénikus legyen. A fürdőben kád, melyben a zuhanyzást egy zuhanyfüggöny támogatja. Tusfürdő van bőven a kád szélén, véleményem szerint mindenki megtalálja a számítását. Fürdés után tiszta, illatos törölközővel szárítkozhattam. A tetthely egy ágy vagy kinyitott heverő, erre nem pontosan emlékszem, lepedővel volt letakarva, viszont kényelmes volt hason és háton is! :)
  • Lány külseje:

    Szyszykee nagyon szép, alacsony hölgy! Arányos és számomra sokkal csinosabb mint a képeken. Látszik, hogy törődik és nagyon sokat ad magára. Csinos ruhában és magassarkúban fogadott, ami fürdésből való visszajövetelemet követően lekerült róla. Kommunikáció nagyon kellemes Vele, gyorsan fel tudtam oldódni, pár perc beszélgetés után a "régi ismerős" érzés kezd hatalmába keríteni.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára érkeztem, így a masszírozás két másik felvonás között volt. Esetemben a masszázs nem volt túl erős (gyógy vagy svéd masszázs jellegű) inkább relaxációs célt szolgált, azt viszont kiválóan. Nagyon kellemesen kikapcsolt, ugyan nem aludtam bele, mert végig beszélgettük az egészet. Igazság szerint akkor, abban az állapotban ez esett jól, mivel a hölgy nagyszerű társaság, kimondottan jó volt Vele beszélgetni. Szerintem aki csendben szereti élvezni a masszírozást és magába mélyedve relaxálna, az is megtalálja a számítását. A masszázst a lábamnál kezdte és haladt felfelé a nyakamig. Miután mindent végig masszírozott, megkért hogy forduljak a hátamra ahol lassan elkezdődött ez előző felvonás ismétlése...
  • Levezetés:

    Fürdőből visszatérve elkérte a törölközőt, én pedig kényelembe helyeztem magam, illetve hanyatt feküdtem az ágyon. Szyszyke bekent olajjal és szemből masszírozni kezdett. Ez nem is igazán masszázs volt, inkább simogatás és izgatás, aminek meg is lett hamarosan a szemmel látható eredménye. Lejjebb csúszott és eltüntetett, kézzel és szájjal lassan vitt a csúcs felé, amit óriási robbanással a szájában értem el. Az utódokat nem láttam viszont. Miután kicsit lenyugodtam vízzel kínált, amit örömmel elfogyasztottam, majd kiment a fürdőbe. Egy perc sem telt el, visszajött és kezdődött a fent említett masszázs.

    ...hátamra kerülés után, megint olajozás és kezdődött minden előröl. Nagyon odaadóan, kellemesen és hosszasan kényeztetett, amivel kőkeményre varázsolt, azonban nem voltam abban a passzban, hogy újra a csúcsra érjek, így jeleztem, hogy ez nem fog nekem ma összejönni. Hangsúlyozom nem rajta múlt, mindent maximálisan megtett, de sem fejben sem fizikailag nem voltam most abban az állapotban.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le egy borítékban. Maximálisan korrekt a hozzáállása, vissza szeretett volna adni, mert a másodikat nem fejeztük be, de ezt nem hagyhattam, hisz nem rajta múlt.
  • Összkép:

    Egy nagyon barátságos, intelligens gyönyörű nőt ismertem meg személyében, akivel akkor is élmény lenne időt tölteni, ha csak beszélgetnénk. Nem könnyű hozzá bejutni, de biztosan vissza fogok még menni, mert a testi felüdülésen túl szellemi feltöltődés is garantált vele.
    Köszönöm szépen Szyszykee az estét, még találkozunk! :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-31 17:06:27
Happy Massage