• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen elértem. Jelzi is szépen szorgalmasan, hogy mikor nem élerheto. Ezt mindig nagyra értékelem. Nem várhat meglepetés miután rászabtad az egész napodat.
  • Megközelítés:

    Klasszikus környék. Többen is rendelnek arrafelé. Mindannyian ismeritek ezt a kerületet, es ennek ezt a lakóövezetét. Minden patent. Parkolasra van hely
  • Helyszín:

    Szimpla garzon. Tisztaság, rend. Látszik h nem ott él, de minden van , amire szükség lehet. A szobában levo szekrényen a tükör kiváló lehetőségeket rejt. Fürdőszoba tágas, kényelmesen elfér minden.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, hibátlan alkat. A képek alapján elképzelt külsőhöz képest nem nyújt csalódást. Szép csaj , az ismert színésznőre emlékeztet. A stílusa belevaló, de ezt mar telefonban erezni fogod. Nem alszik meg a tej a szájában es tudja mit akar. Nekem bejött a stílusa alapvetően, viszont a törzsvendég kártyához én a meghittebb hangulatot szeretem. De ez az én dolgom, nem Rami kritikája.
  • Action:

    Érkezés után atadtam neki az ajandekomat, egy jo nagy zacsit :) tele gyümölccsel. Telefonon megkérdeztem mit szeret. Tole nem.messze találtok egy zöldségest. Feljutás nem a legkönnyebb de könnyű. Telefonon navigál, ügyesen. Ajtaja elé érve nyílik is. Zseniális fogadtatás, barátságosan, kedvesen. Az ajándékokat lerakom a pultra, atadom a gyümölcsöket. Szereti így inkább örül ennek, mint egy tabla csokinak :)
    Szexi fekete fehérneműben fogad. Irtó csinos alakja van, amely mellé pörgős személyiség társul. Ledobom a ruhaimat, irany a fürdő. Utana ő is beugrik, addig a szobában varakozom. Nem kellett sokat. Fitten, frissen érkezik hozzám. Hozzálépek, megcsókolom. Jol csokol, nem holmi szájra puszi. Kicsomagol a törölközőből. "Szép csomagot hoztál" :) megköszönöm, tetszik a dicséret. Kinek ne tetszene. Kicsomagolom a maradek ruhaiból, végig csókolom es lefektetem. Vegignyalom a testét es leerek ameddig lehet. Mindent beleadok, nyalom, mintha az életem múlna rajta. Közben ő a melleit simogatja és a fejemet. Felallok, es elem térdel, darabokra szop. Tökéletes technikával. Mivel szajba, arcra nem mehet, igy a melleire élvezek. Isteni volt. Igazán érti a dolgot. Johet egy ujabb zuhany.
    A masodik kör előtt kicsit összebújva beszelgettünk. Majd ratért ujra a velem egykorú ebresztgetésére. Nem kellett sok, gumi fel irany szemből, lovagolva, majd az agy karfara feküdve kínálta fel magát. A tükörben nézte magát, izgató volt nagyon. Végül meg csokoloztunk, lovagoltunk kicsit es utana ujra a melleire táraztam. Gyönyörű látvány es érzés volt.
  • Elszámolás:

    Elején leraktam, szoba sem került. Diszkréten kezelve es a megbeszélt szerinti elszámolás.
  • Összkép:

    Jól éreztük magunkat. Sztem mindketten. Jofej, talpraesett lány. Nekem ez külön tetszett. Barátnő feelingben én a meghittebb vonalat keresem, de ő is jo választás. Többszöri találkozás után valszeg ebben is lett volna fejlődés/lehet még fejlődés.
    Köszönöm a randit!
Happy Massage