• Bius

  • Beküldte:
  • Bius reagálása

    Sziasztok köszönöm szépen a beszámolót.

  • Egyeztetés:

    A hirtelen rámszakadt délelőtti szabadidőmre és a heti stressz levezetésére tekintettel itt az oldalon böngészve kerestem egy kedves hölgyet aki megszabadít, mind a szabadidőm egyedül töltésétől, mind pedig a feszültségtől. Ráakadtam az épp online, most hívható lányok között Bius hirdetésére és tárcsáztam a számát. Kedvesen tájékoztatott a kondíciókról és az egy órával későbbi időpontban történt megegyezésünket követően a címéről is.
  • Megközelítés:

    A pontos cím birtokában, tömegközlekedést igénybe véve jutottam el a lakótelepre. 1-es villamos megálló egy percre, Árpád híd metró megálló öt perc séta. Könnyű volt megtalálni. Autóval közlekedőknek parkoló bőségesen található a hetköznap déli időpontban.
  • Helyszín:

    Lakótelepen felnőtt emberként nincs meglepetés. Lépcsőház, folyosó, lakás hozza a nyolcvanas évek hangulatát. A lakás tiszta, rendezett, a fürdőszobával viszont nem találkoztam, mert éppen valamilyen lefolyó probléma okozott kis felfordulást. A masszázs helyéül szolgáló szoba hangulatos, nagy franciaággyal és egy strapabíró masszázs ággyal felszerelve. Hangulatos besötétítés és laptopról szóló relaxációs zene lengte be a hely auráját.
  • Lány külseje:

    A feltöltött nyaralós, tengerpartos képeknek megfelelő csinos, jó alakú lány fogadott. Utcai ruhában jött ki elém, mikor a lifftel felértem a megfelelő emeletre. A ruha lekerült a masszázs kezdetén, és csak egy fehér bugyi melltartó kombó vált munkaruhájává. Ez csak a végén került le külön kérésemre. Magas karcsú lány de ez látszik a képein.
  • Erotikus masszázs:

    Miután beinvitált a lakásba, gyors beterelt a szobába, és a kis ismerkedös beszélgetést már ruháim levétele közben megejtettük. A tusolás elmaradása engem nem zavart (mivel alapos csutakolás után érkeztem frissen üdén), és úgy éreztem, hogy Bius is kellően ápoltnak ítélt, hogy belefogjunk a tapogatózásba. A masszázspadon kezdődött a szeánsz hason fekve. Kedvesen megkérdezte milyen oldószerrel oldja a stresszt, és a citromfüves olaj mellett tettem le a voksom. Na abból jó sokat használva kezdett bele a masszírozásba. Nem tanulta, és ez érződik is technikáján. Inkább csak simogatás volt ez, melyet a vádlitól a vállig csinált. Semmi különös, jól esett ez is de a feszültséget végül nem ez oldotta bennem. Kis beszélgetés masszázs közben vágyakról, célokról. Próbáltam kikapcsolni és nem csak mentálisan élvezni Bius társaságát de nem nagyon tudtam hozzá érni lelógó kezemmel, ha sikerült akkor a lábát jól megcsiklandoztam. Aztán jöhetett a fordulás. Előlről is kis masszír és egy kis mellkascirógatás vezette fel a program erotikus részét.
  • Levezetés:

    A cirógatás átfordult a legérzékenyebb pontom kézzel történö simogatásává, majd apró puszik körítésével eltüntette a szerszámot a szájában. Itt megállítottam az események sodródását és próbáltam belecsempészni egy kis kölcsönösséget a dologba, amely során átpozícionáltuk magunkat a franciaágyra. Itt megszabadult a fehérneműjétől és felsejlett a kis bozontja is a hosszú combjai között. Valamiért nem tudott ellazulni, de én próbálkoztam egy kis simogatással, apró cicipuszival, szopogatással. Ezen irányú ténykedésem nem aratott sikert nála, bezzeg Bius engem a hátamra parancsolva végül ajkai és még mindíg olajos kacsója segítségével végleg megszabadított minden felgyülemlett feszültségtől. Nagyot élveztem, melynek materiális megnyilvánulását a hasamról segített eltávolítani papírtörlő segítségével.
  • Elszámolás:

    A szeánsz megkezdése előtt borítékban adtam át kézből kézbe egy kis étcsokit mellékelve. Korrekten megszámlálta és megköszönte.
  • Összkép:

    Alapvetően kellemes volt az érintése, de csak a végkifejlet miatt érzem jónak a randit. A masszázstanfolyam, amit említett sokat fog dobni a szolgáltatás színvonalán. Úgy érzem kicsit más jellegű és tartalmasabb kikapcsolódásra számítottam, de azt kell, hogy írjam kielégülve távoztam.
Happy Massage