• Demóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még hétfőn. Elsőre nem vette fel, de később diszkréten visszacsörgetett. Aznapra nem volt már csak egy esti időpontja, ami nekem nem volt jó, így maradtuk egy két nappal későbbi ebéd utáni találkában. A randi napján 9 óráig kért sms megerősítést amit el is küldtem. A telefonban nagyon kedves és megnyerő hangja volt.
  • Megközelítés:

    A kedves makktársak számára jól ismert környék, nagy lakópark az egyik sarkon, benzinkút a másikon, és két régebbi lakótelepi ház a maradék 2 sarkon. A parkolás gyorsan ment, én általában találko helyet pár perc sétára. Ha jól tudom, még nem fizetős övezet. A cím pontos, és egyértelmű. Én autóval járok még a sarki boltba is, de ha valaki tömegközlekedne, a villamos pontosan a kéjlakba vezető lépcsőház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás. Jól illik rá a célnak megfelel kifejezés. Beléptemkor kedvesen fogadott, cipő az előszobában le, majd be a szobába. Ott lepakoltam a táskám, dzsekit, stb. A ruhákat egy nagy fotelba pakoltam, közben kaptam törcsit, és vendéglátóm kedvesen érdeklődött hogylétem, az időjárás, és hasonlók felől. A lakásban már jártam korábban egy másik hölgynél is, aki szerintem most is a konyhában várta amíg én lezuhanyozok, mert amikor magamra csuktam az ajtót, a lányok hangos csacsogásba kezdtek. A törölköző nedvszívó, megfelelő méretű, és jó illatú is volt. Tusfürdő, szájvíz, és öblögető pohár van a fürdőben dögivel, lehet használni bőven. A tett helyszínéül szolgáló szobában egy ágy, a ruhatárolásra szolgáló fotel, egy tv, kis éjjeli szekrény a kérmnek, óvszernek, stb.., és egy nagy polcos szerkény van amin száraz törölközők sorakoznak, szépen rendbe hajtva. A tv-ből valami 90-es évek zenecsatorna szólt.
  • Lány külseje:

    A hölgy nagyon rendben van. Nagyon jól illik rá a MILF szó. Magas, vékony hosszú lábakkal, nagy mellekkel bír, szép arca van. A kiírt kor szerintem teljesen megfelel a valóságnak, valóban egy kívánatos anyuka lát vendégül. A körmei szépek, ápoltak, a punci szintén. Teljesen csupasz, tetszetős szép kis barack. Bár most lustaságom miatt csak simogattam, legközelebb szívesen elegyednék nyelvleckébe is vele. Kedves, beszédes, barátnő feelinges randiban volt vele részem.
  • Action:

    Érkezésemkor egy fekete body és egy fekete selyemköntös volt rajta, amitől a fürdés után a szobába léptemkor megszabadult. Én még megtöröltem magam, Demóna hozzám símult, kaptam pár kedves szót, és az ágyra vetette magát. Én utána. Az ágyon hátra vetettem magam, simogatni kezdtük egymást és váltottunk pár ismerkedő szót. Hogy milyen kedves volt a hangom a telefonban, stb... Majd lusta dög lévén, hagytam magam, Demóna kézzel és szájjal kezdte kényeztetni a farkam. Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele, így lelankadni esélyem sem volt. :)). Majd kérdezte, hogy hogyan szeretném, amire én csak annyit válaszoltam, hogy dobd hátra magad. Könnyedén behatoltam, a finom meleg és nedves barlangba. Térdre emelkedtem, és úgy tettem a dolgom. Én nagyon élveztem a helyzetet, látszólag Demóna is. Sóhajtozott, simogatott, engedte a lábait a nyakamba, a mellkasomra pakolni. Így töltöttünk pár percet, majd telelőttem a gumit. Az akció végeztével vendéglátóm takarította el aromokat, kiszaladt egy pohár vízért, visszatérvén pedig egy masszázst kértem és kaptam is. Nagyon jól megdolgozta a lapockáimat, a vállamat. Valóban jól esett, lazított rajtam, és sokkal több volt egy egyszerű simogatós kényeztetésnél. Közben váltottunk pár szót, de inkább a tévéből szóló zenét hallgattuk.
  • Elszámolás:

    Mivel a bővebb info is leírja, és a telefonon is elmondta, így ottlétemkor szóba sem került. A rózsaszálakat egyben helyeztem az ágy melletti kis szekrénykére, végig ott maradt, jól esett, hogy nem hozta szóba a témát kedves vendéglátóm, és nem is pakolta el a csokrot a randi elején.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, a MILF feeling aboszult érezhető, és átélhető. Szívesen mennék vissza. Lakásból vannak jobbak, de ez a randi értékéből egy cseppet sem von le, Demóna kedves és figyelmes vendéglátó. :)
Happy Massage