• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg az adatlapját és figyeltem fel Pemára. Telefonon és SMS – ben kommunikáltunk, de használtuk a belső üzenetet is. Az egyeztetésnél nagyon nagy a rugalmassága.
  • Megközelítés:

    A XVII. kerület kertvárosi részének egy csendes utcájában tudunk Pema kisasszonnyal randizni. A GPS a kapuig kalauzol, parkolni közvetlenül a ház előtt is lehet, amihez telefonos segítséget is ad Pema. Az utcában és a környező utcákban is van parkoló bőven és nem kell fizetni a parkolásért. Amíg oda értem láttam BKV buszokat is a környéken, tehát az is esélyes lehet.
  • Helyszín:

    Az adatlapon említett ódon háznak a kapujában vár ránk Pema, majd a kerten áthaladva jutunk el az épülethez, amelynek a földszintjén bújunk ki cipőből és megyünk az emeleten lévő Pema masszázs birodalomba. A baszobában egy jókora kényelmes és nem nyikorgó francia ágyon tudunk Pemával összegabalyodni. Az egy lépésre található kádas fürdőszobában megtalálható kegyszerek mindenféle igényre kielégítő kínálatot nyújtanak. Zuhanyfüggöny nincs, Pema felhívja a figyelmet, hogy nem gond a kifröccsenő víz, mert azt azonnal fel is töröli.
  • Lány külseje:

    Az oldalán bőven található fotók alapján nem kell zsákba macskára számítani, mert a fotói teljes mértékben tükrözik a valóságot. Már a fogadóruhája a kapuban is sejtetni engedi a hibátlan alakját, a mellbimbói pedig szinte átszúrják a ruháját. Eközben a csillogó szemeivel által megigézve követjük, amint libeg előttünk a ház irányába. Itt már közelebbről meggyőződhetünk, mennyire selymes a hófehér bőre, alakját mennyire hangsúlyozza a testét díszítő sok-sok ékszer. Pema jellegzetessége a fazonra igazított retro szőrös puncija.
  • Action:

    Már azzal elkezdődött a randi lényegi része, hogy Pema a kapuban várt. A kertes házban történő randizás ellenére is bizonyára meg tudta volna oldani Pema hogy fent várjon a lakásban. Ennek ellenére mégsem ezt tette, hanem a kapuban várt, ahonnan már, mint kedves vendéggel együtt vonultunk a ház felé olyan módon, hogy a vágyaimat ugyancsak felkorbácsolta.
    A szobába érve egy kisebb cukrászda kínálatából választhattam édességek és üdítők közül. Átbeszéltük, hogy mennyi időt szeretnék maradni és milyen programot kérek. Akár egy orthopédiai szakrendelésen, olyan részletesen és alaposan mérte fel az állapotomat, annak érdekében, hogy mit is tehet velem. Átkísért a fürdőszobába, ahol beállította a vízhőfokát és megnyugtatott, hogy nyugodtan fröcskölhetem a vizet a kádon kívülre is. Készségesen segített a hátamat megmosni, amit nyilván meg tudok tenni egyedül is, de ki ne venné szívesen, ha egy ilyen szuper nő érzékien „tapogatja” a vízsugár alatt. Sőt még azt is eltűrtem, hogy a törülközésben is „segítsen” még azon alkatrészeim esetén is, amelyek egyébként könnyedén elérhetők.
    Visszatérve a szobába, Pema is hozzám öltözött és hasra parancsolt az ágyra mondván, hogy masszírozással kezdünk. Ennek jegyében azonnal rá is ült a derekamra és elkezdte a legerősebb lóbalzsamot belém dörzsölni. A masszázs bővelkedett erotikus elemekben, ami abban nyilvánult meg, hogy a melleit csúszkamasszázs szerűen alaposan dörzsölte hozzám, illetve határozott benyúlásokkal operált a farkamhoz.
    A hátsó masszázs kellemes volt, de mégis vártam már a fordulást, melyet követően kisebb csókokkal üdvözöltük egymást és innen indult Pema déli irányba. Miután rájött, hogy bármennyire szeretné a mellbimbóimat akkor sem tudja leszívni, így a farkamnál kötött ki. Néhány nyalintás után, mielőtt teljesen birtokba vette volna megkérdezte, hogy szeretném-e ha harapdálná a combom belső felét. Sokáig nem várta a választ, mert nagy intenzitással már csinálta is. Ami meg kell, mondjam nagyon kellemes volt, olykor az élvezhető fájdalom határán. Újabb kérdése volt, mit szólnék, ha bekapná a golyóimat? A mindkettőt kérdésemre azt mondta, előbb egyenként, majd egyszerre. Ezt sem tudta teljesen befejezni, mert már a szája tele is volt. Miután alaposan kigolyóztuk magunkat sem tudott sokat beszélni Pema, mert ismét tele volt a szája. Ezúttal a makkomat és a teljes rudazatot részesítette ajak és nyelvápolásban. Nyálcsorgatásban nem volt hiány, mélytorokig is le tudta vinni, de mégsem volt az a hosszan tartó öklendezést és könnyezést kiváltó mélytorok. Ugyanakkor a makkom jól eső érzéssel többször beköszönt Pema garatjának.
    Kis pihenés után Pema mondta, hogy nézzem meg a punciját és a lábainak széttárásával szabad betekintést adott a retros puncijának a megcsodálásához. Szép lassan igyekeztem a nyelvemmel a kedvére lenni és alaposan bejárni a kelyhét, nem hagyva ki egyetlen kicsi kis területet sem. Nagyon hamar vette a lapot és izmai rándulásaival jelezte, hogy jól érzi magát. Olyanokat mondott, hogy jaj, de szeretem, amikor az ajkaiddal, vagy nem is tudom, middel ilyen finoman harapdálod a salátáimat. Jaj, te nagyon finoman tudsz nyalni, de imádom, mikor ilyen finoman kinyalnak. Közben folyamatosak voltak a sóhajai és a nyögései.
    Majd közölte, hogy be is tehetjük, ha már szeretnéd.
    Előtte még egy fergeteges csókcsatát vívtunk, hogy melyikünk tudja a másik nyelvét mélyebbre venni és ki tudja tovább benntartani. Ebben nem sikerült döntést hoznunk, így a kérdést Pema azzal zárta le, hogy ajkainkat tenyérnyire szétválasztotta és az ujjaival nyálhidat húzott az ajkaink közzé.
    Ismét megjegyezte, hogy be is tehetjük, ha már szeretnéd.
    Előtte még rápróbáltunk egy 69 – re amelyben az eddigieket ismételtük, azzal a jelentős különbséggel, hogy most már egyidőben kényeztettük egymást.
    Pema a 69 – ből felülről oldalt mellém feküdt és felvetette, hogy megmutatná a lingam tudását is, de azt úgy csinálja, hogy közben szopkodja a farkamat. Ez a szopkodás Pema kedvenc kifejezése a szopást illetően. Pema kérte, hogy kézzel izgassam a punciját, hogy még nagyobb izgalommal tudjon engem szopkodni.
    Most én szóltam, hogy már szeretném, ha betennénk mielőtt így kivégezne és észrevétlenül fel is öltöztetett Pema betevésre kész állapotba.

    Puncis csúszkát kértem, ha már így beöltöztünk és nem is kellett Pemának még egyszer említeni, mert a makkom már azonnal a salátái között volt, de ezzel nem volt vége, mert a salátákat érzékien csúszkáltatta a farkam teljes hosszában. Így a kisajkak és nagyajkak alkotta saláták között nagyon kéjes érzések közepette csúszkált a farkam a tövétől a makkig sokszor oda és vissza. A mennyei érzéseket fokozta az a tudat, hogy NEM KELL semmiféle KOCKÁZATTÓL tartani, sőt még a határok betartására sem kell ügyelni. Ugyanis is egyáltalán nem számítana balesetnek, ha becsusszanna kis Grizzly az odúba, sőt éppen ez a cél. Na, miután ezt így kitisztáztam magamban, a célt is teljesítettem és a kis Grizzly becsusszant az odúba, ahol kitartóan járt fel és alá, míg el nem jött a Pemával közös örömünk.

    Lenyugvás után Pema az ágy végére ültetett, mert jött a zárómasszázzsal, ami a csuklyásizmaimnak és a nyakamnak a kezelését jelentette. Eközben szorosan mögém ült és úgy szorított magához, hogy a mellei szinte belefúródtak a hátamba.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt módon a telefonban elhangzottak alapján történt. A randi elején, amikor tisztáztuk az időtartamot és a programot akkor elhelyeztem a komódon. Távozásomkor is még ott volt.
  • Összkép:

    Pema az érett nők korosztályába tartozik, annak minden előnyével. Bűbájos teremtés, nagyon jó szolgáltató. Nagyon jól működik nála az illúzió, mert úgy szolgáltatott, hogy azt hittem a barátnőmmel vagyok.
    Bátran ajánlom minden igényes úriember számára a vele való randizást. Amit vállal azt teljes odaadással meg is csinálja.
Happy Massage