• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ELŐZMÉNYEK:
    A Tamara ihlette előző beszámolóm kapcsán megjegyeztem, hogy szeretném felhívni rá a figyelmet, mert szerintem ugyan az oldal legkiválóbb lányai közé tartozik, de szintén szerintem mégsem emlegetik az oldal legnépszerűbbnek tartott szereplői között.
    Ezt a figyelemfelhívást szeretném most folytatni egy másik randink ihlette jelen beszámolómmal.

    EGYEZTETÉS:
    A legelső kapcsolatfelvételünk még annak idején, telefonon történt. Már akkor is nagyon rugalmas volt és az óta is nagyon rugalmas az időpontok megválasztásakor. Az egyeztetésekhez szükséges kommunikációt pedig egyaránt szoktuk bonyolítani telefonon, SMS – ben, VTR – ben és privát üzenetben az oldalon.
  • Megközelítés:

    Tamarát egy olyan kis csendes utcában találjuk, amelybe a Petőfi hídról Budára átérve, a főúton maradva egy jobb kanyar után jutunk. A mellékutca nagyon rövid, így a másik végétől is nagyjából azonos, kb két perces sétával elérhető a ház ahová az úticélunk vezet. A főúton villamos és buszjáratok egyaránt elérhetők. Kocsival érkezve a GPS a kapuig vezet, ahol szerencsés esetben még szabad helyet is találunk. Rosszabb esetben is mindig találtam két perc sétán belül parkoló helyet. A parkolás fizetős és nagyon tanácsos megfigyelni, hogy melyik zónát használjuk, mert a közelben vannak az eltérő zónák határai. Jelenleg a környéken az utcák felújítása történik, amely miatt a parkolóhely megtalálása némi időt is igénybe vehet.
  • Helyszín:

    Egy belső udvaros átlagos Budai, négyszintes épületben van az a földszinti lakás, amelyben Tamarát találjuk. A lakásba lépve egyáltalán nem szalonos feeling fogad bennünket.
    A lakásba lépve egy előszobába érkezünk és ebből nyílik a lakáson belül kialakított két masszázshelyiség. Az előszobából jobbra jutunk a kisebbik masszázs helyiségbe, amely ugyan picike, de ugyanakkor nagyon komfortos, mert saját fürdőszoba tartozik hozzá. Itt hangulatvilágítást nem láttam, de a sötétítést nyilván meg lehetne oldani. Ehelyett én inkább nappali fényben szoktam Tamarával itt lenni. Ez a kis szoba nekem nagyon bejön, mert olyan mintha otthon lennék Tamarával.

    Az előszobából balra nyíló nagyobbik masszázs helyiséghez nincs saját fürdőszoba, van viszont nagyon sokféleképpen variálható színvilágú hangulatvilágítás. Én a színek közül nem a színárnyalat alapján választok, hanem a legnagyobb fényerőt adó verziót kérem. Ebben a szobában van egy nagyon masszív masszázspad, amelyet szoktunk ugyan használni, de eredeti funkciójában eddig egyszer sem sikerült. Sokkal inkább használtuk a szoba másik tartozékát a hatalmas és kényelmes francia ágyat, amely esetében csak a fantázia, a pillanatnyi ötletek és a kölcsönösen működő kémia szab határokat a megélhető élményeknek. Az ágy mellet a földre tett hosszú tükörben lehet az eseményeket egy másik szemszögből is követni.
  • Lány külseje:

    A nemrégiben felkerült teljes alakos fotóin végre láthatóvá vált, hogy Tami nagyon karcsú és rendkívül csinos lány. Alkatához mérten arányosan hosszú, és hibátlan alakú az izmos lába. Már ezeken a fotókon is érzékelhető az észvesztő popsija, amelyet még inkább megcsodálhatunk a beszámolóval egyidőben felkerült újabb fotókon is.
    Az eddigi fotói is jól hangsúlyozzák a szemet gyönyörködtető melleit, amelyekre további mesés belátást enged a szintén ma megjelenő legújabb fotó is. A fotók alapján is megítélhető a mellének a termetéhez viszonyítva optimális mérete, sejthető a hibátlan forma is. Azonban csak a fotókon túllépve, személyes benyomások útján győződhetünk meg a melleinek valós méretéről és alakjáról. Ugyancsak a valóságban érzékelhetjük Tami melleinek tökéletes rugalmasságát, a tapintásukkal járó, azt a csodás érzést, miként lehet erősen „simogatni” és milyen kellemes azokat csupán érinteni is. A melleivel való foglalatoskodásaim olyannyira kellemesek számomra, hogy akár több órán keresztül ellennék csak azzal, hogy a ciciket kényeztetem. Nyugodtan letagadhatná, hogy sebészi segítség is van a melleknek az ilyen formában történő megjelenésében.

    Arc nélküli hirdetés esetén mindig érheti az embert csalódás. El is ismerem, hogy nem egy esetben volt már nekem is nagy mellé nyúlásom. Tami esetében nem erre a sorsra jutottam, mert számomra az összképet tekintve is igézően szép az arca, a szeme, szája, orra és füle pedig egyenként tekintve is nagyon szép. Nagyon jól áll neki a szemüvege, amit a randi során szinte végig magán visel, ezzel pedig erősen növeli az erotikus kisugárzását.
    A fotókon le vannak takarva a tetkói, amelyek sem mennyiségben, sem megjelenésben nem túlzók. Nagyon ízlésesek és nem kontár munkák.
    A fent leírtakkal próbáltam érzékeltetni Tami külsejét, azonban fel kell készülni, hogy a személyes találkozáskor az a valóságban egyenesen letaglózó.

    Tami saját magát egy huncut cserfes lányként említi, azonban ahogyan én megismertem, inkább egy aranyos és tündéri erotika bombának nevezem.
  • Erotikus masszázs:

    A beszámolómat ihlető randink előtt kértem Tamit, hogy most ne fehérneműben várjon, hanem a fotóin látható végig gombos ingében. Ezt készségesen meg is tette és az ajtót kitárva nagy mosollyal úgy lépett elém, hogy az ingnek csak a két alsó gombja volt zárva, így a felette lévő dekoltázs pompás belátást engedett a melleire. Tami hozzám bújt, így a belátás ugyan tovatűnt, viszont olyan érzékien belecsókolt a nyakamba, hogy végig futott a testemen egy villám. Egyre szorosabban úgy bújt hozzám, hogy puszikat tudjak adni az ajkára, arcára, nyakába és melleire. Tami ilyen üdvözlésének hatására a kis Grizzly egyre inkább nem fért a helyén, amit Tami is észlelt, mivel a testünk ekkor már teljes hosszában szorosan összeért. Éreztük a másik apró rezdüléseit, amint teljes testünket átjárta egy kellemes zsiborgás, majd azt is, hogy a szívünk elkezdett szinte egyszerre dobbanni.
    Ez a köszönés elég ösztönzően hatott rám ahhoz, hogy nagyon hamar fürödni térjek és onnan vissza a francia ágy közelébe, ahol Tami még „felöltözve” várt. Így öleltem be Tami csaknem teljesen kigombolt inge alá, míg fél kézzel kezdtem az inget lehámozni. Közben pedig Tami édes mosollyal kérdezte: kicsomagolsz? Ez már költői kérdés volt, mert az inggel együtt a tanga is elreppent. Mi pedig az ágyra reppentünk, Tami térdülésben én pedig hanyatt fekve. Bőven csurgatott rám olajat, majd saját magára is a cicik fölé, ahonnan úgy csordogált lefelé, mint egy kis patak, amit igyekeztem eloszlatni elsősorban a ciciken. Tami a teljes 46 kilójával rám feküdt, minden porcikájával érintve a testemet. Mozdulatlanul élveztük egymás ilyenformán való érintését, miközben csak a levegővételünk és szuszogásunk olvadt bele a csendbe. Pontosan egyszerre csókoltunk bele egymás nyakába, amitől apró íveket húzott testünk között sok kis apró villám, kellemes zsiborgó érzést kiváltva. Amit tovább fokozott azzal. hogy nagyon izgató, rendkívül kicsi körkörös elmozdulásokkal mozgott teste a testemen, miközben egyik kezével a zacsimat, másikkal a rudamat birizgálta. Majd mellével előbb felkereste a számat, ahol finom csókjaimmal előhívogattam udvarukból a bimbóit, majd a mellével lefelé csúszva, a bimbóival szinte ekézve szántva karcolta végig testemet nyakamtól a kis Grizzlyig. Itt a kis Grizzlyvel hosszasan játszadozott felváltva a két cici között, illetve a melleivel egyenként is nagyon kedvemre valóan kényeztetett. Időnként „pihenésként” a farkamra lehelt apró puszikkal és érzékien lágy kézi simításokkal fokozta a láthatáron feltűnő orgazmusom felé vezető utam élményeit. Amint a kebleivel, ajkaival és kezeivel tolt Tami az orgazmus felé, azt nem lehetett sokáig bírni, bárhogy is próbáltam ellenállni. Eljött az idő, amikor már dehogy is akartam én ellenállni, sokkal inkább szerettem volna elszállni. A beteljesülésemet a csodás mellei között adta meg nekem, mert végül nem kegyelmezett (vagy megkegyelmezett?!) és a cicikkel addig csúszkált a farkamon, amíg ki nem végzett. Ez bizony kebelszex volt a legjavából, amely érezhetően Tami számára is élvezetes volt.
    A mindkettőnk számára egyaránt élvezetes kebelszex után lenyugvásul jól esett egymás mellé rogyva együtt pihegni, arcunk összeérve szinte együtt lélegezni és így visszatérni az orgazmus csúcsairól ismét a normál világba.

    Tami „gyógymasszőri” képességeit ismerve és már többször megtapasztalva szerettem volna, ha ilyen formában is foglalkozott volna velem. Ezt még nem is zárta volna ki, hogy Tami teljes hosszúságával végig feküdt rajtam. De mivel pille könnyű testének minden porcikája ívet húzva érintett meg, attól viszont már a figyelmem teljesen más irányba terelődött.
    Ráadásul, mintha még nem ismernénk eléggé egymás minden porcikáját, a kezeink ismét felfedező útra indultak, újabb erotikus kirándulás felé invitálva.
    Így további masszázsra már egyáltalán nem vágytam, mert ez a kis felfedező simogatás nekem nagyon kielégítő volt. Továbbá láttam már magam előtt és beleéltem magam, hogy mi vár ránk a továbbiakban.
    Azonban ez már a Kényeztetés fejezet.
  • Levezetés:

    A Masszázs fejezet zárásaként amint leírtam, hogy elindultunk egy újabb erotikus kirándulás felé, arról hamar kiderült, egyirányú utca, ahonnan már nincs visszaút. Ugyanis az ölelkezés közben az egymásnak kölcsönösen mindenhova adott puszik a hangulatot olyannyira erősen kezdték forróvá tenni, hogy mindketten magas fordulaton pörögtünk és legszívesebben egymásba bújtunk volna.
    Ezt a hangulatot vissza kellett fognunk mielőtt még mindketten orgazmusba nem esünk, mert még most azt nem szerettük volna. Sokkal inkább élveztük volna még az addig vezető utat, mely perzsel az erotikától. Miközben én hanyatt feküdtem, Tami ismét csúszkálni kezdett, ami közben a hangulat kezdett egyre inkább visszafordíthatatlanul nagyon forróvá válni.
    Tami francia tudása egészen kivételes, mert nagyon sokféle módon tudja azt kivitelezni, tekintve a zacsi, a golyszlik és rúd önálló és együttes kényeztetését, nem beszélve a különböző pozíciókról. Ennek jegyében arra a pozícióra kezdeményeztem átfordulást amikor Tami van alul. Ez egyáltalán nem volt ellenére, sőt nagyon is benne volt és nem titkolta, hogy kellemes számára amint így végig pusziltam homlokától a bokájáig, miközben a kezemmel simogattam ahol értem.
    Nem csak a kezem vett részt a simogatásban, mert a kis Grizzly is volt amikor Tami mellei között vitézkedett, majd az ajkaival ismerkedett, melyekben egyértelműen Tami is velem együtt örömét lelte. Miután a kis Grizzly megállapodott Tami ajkai között, na, akkor a hangulat már igen csak felfokozottá vált. Hogy Tami számára minél kényelmesebb legyen a helyzet, a feje alá párnát tettünk, a fejét lágyan finoman fogva mozgattam, majd hagytam, hogy saját magának tudja adni az ütemet a fenekemet fogva és azt mozgatva.
    A térdeit közben felhúzta, így én annak hátra dőlve tudtam gyönyörködni a franciás munkálkodásában, amit láthatóan nagy élvezettel csinált. Tami levegővétel közben a farkamat kézzel kényeztette, így felváltva voltam az ajkai és kezei között.
    Éreztem, hogy emelné az égnek a lábát, ezért hátra nyúlva a bokáját finoman megfogtam és a fejemhez húztam. Eközben lábujjainak körmei a félhomályban mintha a Nagy Medve (Grizzlymedve?) csillagkép egyik csillagfűzéreként csillogott volna felettem. Letekintve pedig a Vénusz(dombo)t láttam. Átvillant az agyamon, hogy milyen kicsi a világ! Tudniillik, csupán karnyújtásnyira a világegyetem két távoli pontja! Ugyanis az egyik kezemmel a Vénusz(domb)on jártam, a másikkal a Nagy Medve csillagkép legfényesebb csillagjait tartottam a kezemben. Eközben úgy éreztem, mintha suhantunk volna a katarzisunk felé a csillagképen belüli Göncölszekéren. Tami pedig a Göncölrud(amat) felváltva teljesen, vagy csak éppen hogy tüntette el az ajkai között, e közben a két szeme úgy ragyogott mintha páros csillag lenne.
    Innen már nem volt visszaút, belerobbantam a világegyetembe és a Tejútra jutottunk.
    A szemüvege nemhogy végig fennmaradt, de meg sem moccant és így tartotta folyamatosan mosolyogva a szemkontaktot.
    Miután elváltam Tamitól ismét azt éreztem, mint a korábbi randik után mindig, hogy a farkam még több óra múlva is zsiborgott és pulzálva lüktetett. Így nem tudtam eldönteni mi lenne a jobb megoldás, ha lepihennék, vagy vissza mennék Tamihoz egy újabb csillagközi utazásra?
  • Elszámolás:

    A randi végén történt, miután megkérdeztem, nincs-e változás, amennyi idő alatt ezt leírtam a téma lezárult.
    Extrák nincsenek, teljes mértékben korrekt az elszámolás.
  • Összkép:

    Tamihoz továbbra is gyakran látogatok, mert egyszerűen jó vele lenni, hiányzik a társasága és az érintése.
    Remélem sikerült érzékeltetnem, hogy Tamival minden randi más és más, továbbá sokkal többféle és több élményt tud nyújtani, mint ami az olvashatóság határán belüli beszámolóba beleférne. Ezért is döntöttem eme második beszámoló közreadása mellett.
    Az előző beszámolómhoz érkezett hozzászólásokban említették a Tami iránti elfogultságomat, amit nem vitatok, sőt feltehetően ez a beszámolóim is alátámaszt.
    Jó szívvel tudom ajánlani a Tamival való randizást, minden úriember számára.
Happy Massage