• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam már kora délután tudván hamar betelik az órarendje. Estére lett szabad ideje rám.Mivel már többször voltam így ez nagyon simán ment.Eddig mindig vele beszéltem telefonon.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és a kései időpont ellenére is a közelben tudtam parkolni .Acquincumtól nem messze dolgozik. Napközben fizetős! Pontos címet adót melyet én speciel pontosan tudtam,hogy hol van.Villamos és kék busz nem messze.
  • Helyszín:

    Egy csendes társasház emeletén van a kéjlak, a bejutás a ház garázsán keresztül lehetséges de nem lehet eltéveszteni az ajtót mert felérve már nyílik is.
    A lakásban többen rendelnek , de a kései időpont miatt csak kettesben voltunk . A fürdőben modern üvegfalas dupla zuhany van ,többféle tusfürdőből lehet válogatni, a mosdón szájvíz kikészítve.Az eddig olvasott beszámolok alapján a nagyobbik szobában voltunk ahol masszázs pad,tatamin ,és egy kanapé is megtalálható. Törülköző előre kikészítve kis csokival a tetején ,a végén új törülközőt adott nem engedte az elsőt használni. Kaptam inni is és még egy kis rágcsálni valót is hozott így ezzel sem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Jobbra húznám a tinderen! :) Képei nem csalnak, nagyon szép csajszi , hosszú lábak és a bámulatos feszes kerek popsi, ami folyton elvonja a figyelmem amikor előttem megy. Teljesen lenyűgöző! Cicik picik de szépen állnak.Megérkezésemkor egy fekete pántos felsőben és egy ultra mini tangában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Mint eddig mindig most is a masszázs padon történt a szakszerű masszázs. Gondosan betakargatott majd a talpamtól kezdte erős ám mégis lazító mozdulatokkal dolgozott rajtam.Krémet használt mindvégig mely kellemes hőmérséklettű volt.Derekamnál többet időzött mert szokás szerint most is elégé be volt feszülve de sikerült neki egész jól ki lazítani. Majd következett a hátam amin megint csak elég sok dolga volt de fáradhatatlanul tette mind ezt. A nyakamnál fejezte be fordulás előtt, majd előröl is végig masszírozott.Vállam,karom kezem és még az ujjaim is sorra kerültek. Sokat beszélgettünk közben így ez az idő szinte észrevétlenül el röppent .
  • Levezetés:

    Kényeztetés vagy ahogyan Blanka hívja finomság az elején volt mely a kanapéra ülve történt miközben gondosan kispárnára térdelt előttem.Lassan kezdet neki és figyelte a reakciómat ,hogy mikor a legjobb nekem.Finoman vette egyre mélyebbre majd lassított és csak a nyelvével játszott rajta majd a gát környékét is végig nyalta, majd ismét a szájába vett de most pornósabbra vette a figurát és miközben szopta ütemesen verte is laza kézzel.Majd újra lassít és most a golyóimon játszik kezeivel ezzel is fokozva a kéjt melyet szájmunkájával folytat.A vég végül akkor ér amikor éppen jó mélyen vagyok a szájában de még ekkor se áll le és tovább folytatja nagy nyelések közepette miközben én csak élvezem amit tesz velem.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem és a kis asztalra helyeztem el a másfél órás program tisztelet díját mely talán picivel alatta van a kerületi átlagnak.
  • Összkép:

    Jó nő,jó és szakszerű masszázs ,kellemes beszélgető partner és jó francia ! Kell ennél több? :)))
Happy Massage