• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megjelölt időponttól pont 1 hónappal előbb volt a találkozó, de csak most sikerült megírnom. Telefonon hívtam, egyből fel is vette, kedves hangon tájékoztatott és 1,5 óra múlva már ott is lehettem nála.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, GPS pont a ház elé navigál, és bőven van üres parkoló ami fizetős, de nem messze van bolt ahol ingyen is lehet. BKV biztos van a közelbe sose használtam még.
  • Helyszín:

    Egy kis garzon lakás 1 szoba nagy nappali. Nagy szivacs a földön, meg van masszázs pad is. A fürdő minden igényt kielégít tisztaság rend van minden ami csak kell.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögött kandikált és gyorsan beléptem amikor megláttam, nyugtáztam, hogy végre jól választottam, hisz nagyon kellemes szép mosolygós arc fogadott. A képeknek teljesen megfelelő nagyon sexy csaj fogadott, minden megadott adat stimmel.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 1,5 órára mentem, így a masszázs a közép időben volt. Ekkor a masszázs ágyra feküdtem, és tetőtől talpig átmasszírozott. Nem tudom, hogy tanulta-e, nem kérdeztem, de szakszerűnek tűnt az amit csinált, és az alkatához képest meglehetősen erősen csinálta amit szeretek. Ekkor nem sokat beszélgettünk csak jó erősen átgyúrt, főként a lapockáknál ahol mondani se kellett, de érezte a csomókat és úgy sikerült átgyúrnia, hogy másnapra izomlázam is lett, eddig ilyet csak rendes masszőr tudott csinálni. Teljesen meztelenül masszírozott és amikor a fejem elé ment és felfelé néztem akkor a gyönyörű puncija ott mozgott a szemem előtt ide-oda, nem semmi látvány volt. Lent folyt az eleje és vége.
  • Levezetés:

    Amikor visszaértem a fürdőből kaptam egy pohár vizet, beszéltünk pár mondatot, és a masszázs ágy széléhez állított, majd kérdezte, hogy beolajozom-e a ciciket. Nyilván a válasz igen volt, bár mosolygott a kérdésemre, hogy van aki azt mondja, hogy inkább nem. Miután a cicik és a popsi is beolajozásra kerültek, én is kaptam egy kicsit, és a masszázs padnak dőlve ő pedig nekem először popsival egy elég komoly csúszkát kaptam, közben a ciciket simogattam, majd megfordult és a cicikkel is játszott picit ekkor már persze hadrendbe álltam. Ezután kérte, hogy feküdjek le a szivacsra, és úgy folytatta a csúszkát már fekve, én simogattam ahol értem, majd szépen lassan úgy helyezkedett, hogy a szájával is meg tudja mutatni mire képes. Elég sok mindenre, meglehetősen változatos technikával csinálta nagyon minimális kézzel, és inkább a barátnős francia, amit én szeretek. A látvány és a szaktudásnak sokáig nem lehetett ellenállni és a cicikre mentem el. A második felvonás szintén ugyan ilyen forgatókönyvvel történt, és akkor is meglehetősen hamar sikerült csúcsra juttatnia. Maradt is elég sok idő, eközben beszélgettünk egy jót és közben a combomon az olajtól összecsomózásokat fájdalommentesen kioldotta. Gyors zuhany, majd puszi-puszi és kissér remegő lábakkal mentem is lefelé boldogan a lépcsőn.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor az asztalra tettem, és soha többet nem került szóba, a randi végéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Az elmúlt időszakban sokszor mellényúltam, de most végre úgy távoztam, hogy boldog voltam, és egy nagyon kellemes 1,5 órát töltöttem, egy kellemes hölgy társaságában.
Happy Massage