• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim!❤


    Olyan édes vagy, hogy megint írtál rólam! Iszonyú jól esik nekem az, amikor valaki örömmel önti szavakba amit velem átélt és te már sokadjára szánsz erre időt és energiát, el vagyok ájulva! :)

    Ugyanis nekünk lányoknak általában (más nevében persze óvatosan beszélek, de úgy gondolom) nagyon jól esik újraélni a jó hangulatú randikat. Az emlék is jók persze, de rosszabb hangulatú napokon visszaolvasni a különlegesen jó élményeket baromira jó érzés, nekem elhiheted!
    A veled randik pedig pontosan ilyen boldogság-bombák nekem! Jön egy hideg, sötét, nyomasztó téli délután, amikor semmi másra nem vágyik az ember lánya, mint valami igazán kedves és felüdítő dologra, ami seperc alatt kimozdít a letargiából, na ilyenkor jön a visszaemlékezés/visszaolvasás, köszönöm neked kedvesem nagyon!!❤

    Abban azért szeretnélek kiigazítani, hogy nem, nem járok a zuhanyra is telefonnal...

    Jajj a francba, ismersz jól, nem tudom ezt letagadni igaz?
    Oké, oda is telefonnal járok, de persze csak kivételes férfiaknak veszem fel vizes kézzel is, ha hívnak, remélem ezt is pontosan tudod!

    Az öltözetem...itt a tél, nem ígérem, hogy marad a "szál semmi" a következő két-három hónapban, de lehet ebben is kivételt teszek majd veled! :P

    Szeretek veled lenni, ez vitán felül áll, tudod jól :)

    Sokszor írtam már neked, sok újat nem tudok, imádlak örökké, legyen ennyi elég! A többit majd személyesen legközelebb is, meg azután meg azután meg azután... :)


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te Boszorkányod :****


    Wanda Gold❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Mint mindig, most is minden flottul ment az egyeztetés során. Szerintem Wanda még zuhanyozni is telefonnal jár, mert mindig könnyű elérni annak ellenére, hogy ennyire népszerű :)
  • Megközelítés:

    Nem kicsi középkori királyunkról elnevezett soksávos út. A belvárosból kissé kiesik, de onnan jól megközelíthető, több busz és villamos tesz le 1 perc távolságra a háztól. Bevállalósabbak Rákosrendező felé is jöhetnek vonattal. A kapu mellett könnyű elmenni, mert kicsi és el van dugva, ezért segítségképpen annyit írok, hogy a pékségtől balra kb. 3 méter.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű ház sokadik emeletén van a tetthely. Kívül-belül szép, igényes az egész helyszín. Wandus nagyon szereti csinosítgatni a lakást, és ez meg is látszik rajta, emellett tisztaság és rend van. Az ágy hatalmas, nem kell a leeséstől félve visszafogni magunkat. A fürdőszoba is rendben van, a tusfürdőválaszték bármelyik drogériával felvenné a versenyt. Mivel Wanda egyedül rendel, a diszkréciót el sem lehetne rontani.
  • Lány külseje:

    Annyi ódát zengtem már Wandáról, hogy nehéz újat mondanom. A szép arc és a mosolygós tekintet mellett gyönyörű, nőies idomokkal, kerek cicikkel és popsival rendelkezik, gyönyörködni is nagyon jó bennük, de simogatni, markolászni, puszilgatni még jobb :) A hűvös idő ellenére kedvenc öltözékemben fogadott most is, azaz egy szál semmiben :)
  • Action:

    Belépéskor Wanda szokás szerint fülig érő szájjal és csókkal fogadott. Ez lehet, hogy csak a törzsvendégeknek jár, igazából olyan régen járok már hozzá, hogy nem emlékszem, mindig így volt-e :) Ezúttal megleptem egy kis gyümölccsel, ő pedig nagyon édesen örült ilyen kis apróságnak is :) Rögtön megkínált innivalóval, és még arra is emlékezett, hogy mit szoktam nála inni! Ezután együtt vonultunk el fürödni. Bár ő mindig tisztálkodik előtte is, de nincs ellenére egy kis ráhangolódás a zuhany alatt :) Alaposan megmostuk egymást, különös tekintettel a legbecsesebb szerveinkre, hiszen ott a legfontosabb a tisztaság (na jó, nemcsak azért) :) Ízelítőt is kaptam a nyelvtudományából, és ha ott csinálja végig a zuhany alatt az egészet, akkor se szóltam volna rá, de persze az ágyban később még jobb volt.
    Fürdés után következett a lepedőhúzós rituálé: aki volt már Wandánál, az tudja, miről beszélek. A popsi látványa még a legjózanabb ember eszét is elveszi, ilyenkor szoktam csodálatom jeléül egy cuppanós puszit nyomni rá :) Ahogy fent volt a lepedő, Wanda az ágyra parancsolt (lehet erre nemet mondani?) és folytatta, amit a zuhany alatt elkezdett, de én már jeleztem, hogy szívesen kényeztetném őt, ezért átadta nekem a terepet. Újra megtapasztaltam a finom, szenvedélyes, nyelves csókját, lefelé haladva kényeztettem az érzékeny cicijeit, még lejjebb nem hagyhattam ki, hogy a csikis lábával visszaéljek, de a lábai között nem tudtam választani, ezért köztük állapodtam meg :) Ahogy az lenni szokott, Wandának most sem kellett sok, pillanatok alatt a csúcsra jutott.
    Le voltam maradva, ezért megint kaptam egy francia nyelvleckét. Wandus a szájával is olyat tud, amit nem sokan, nem is tudom leírni, de az biztos, hogy az ő szájában nagyon jól érzem magam :) Annál csak a puncija jobb, ezért amikor már nem bírtam, kértem is a gumit és Wandát a nyeregbe. Lassan, érzékien kezdte a menetet, fokozatosan gyorsulva, közben pedig még ő tette a melleire a kezemet. Nem ellenkeztem :) Meg is lett a hatás, Wanda másodszorra is elrepült.
    Ezután kértem egy kis pihenőt, ami alatt én a boszikámat simogattam, ő pedig egy pillanatra sem engedte el a farkamat :) Nem is kellett sok pihenés, egyszerre jutott eszünkbe a folytatás gondolata. A változatosság kedvéért kutyapózban folytattuk, mert az se maradhat ki. Én ugyanúgy diktáltam a tempót, ahogy ő az előbb: lassú kezdés, majd folyamatos begyorsulás, a végén pedig mindketten jól szétszedtük a másikat, ahogy szoktuk. Egy ilyen popsi látványa mellett kíváncsi lennék, ki csinálná másképp :) Végül én is szépítettem 2:1-re.
    Wanda alaposan letörölgetett, és hozott nekem inni, amíg pihegtem, majd mellém feküdt és egymás karjaiban regenerálódtunk. Beszélgetőpartnernek is nagyon jó, még ilyenkor sem lehet mellette unatkozni. Szokás szerint csak én figyeltem az órát, így én voltam az, aki szólt, hogy mennem kell. Ha visszaélnék a kis boszim jóindulatával, talán még mindig ott feküdnénk :)
  • Elszámolás:

    Abszolút megéri, mert amit kapsz, azért cserébe egy ilyen csokor csak egy szál ibolyának tűnik :) A bővebb infóban benne van minden.
  • Összkép:

    Sokat dicsértem már Wandát oda-vissza, ezért hadd foglaljam össze most csak címszavakban az összbenyomásomat :)

    Warázslatos
    Aranyos
    Nyitott
    Démoni
    Angyali
    Gyönyörű
    Odaadó
    Lelkes
    Dögös

    ...és bár B betű nincs a nevedben, drága Wandus, de tudod, hogy te vagy a világ legszebb boszorkánya! :)
Happy Massage